سه شنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۴ /
9496
۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۵:۰۳
478 بازدید
۰

مردم نگران نباشند، دفترچه های بیمه سلامت حذف نشده اند

[ad_1] تبریز ما: مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی با بیان اینکه ارایه خدمات درمانی از طریق دفترچه های رایگان بیمه سلامت ادامه دارد، گفت: مردم نگران نباشند، زیرا با مراجعه به مراکز دولتی همچنان می توانند از خدمات بیمه سلامت بهره مند شوند. به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، وحید مجیدی با […]



[ad_1]


مردم نگران نباشند، دفترچه های بیمه سلامت حذف نشده اند

تبریز ما: مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی با بیان اینکه ارایه خدمات درمانی از طریق دفترچه های رایگان بیمه سلامت ادامه دارد، گفت: مردم نگران نباشند، زیرا با مراجعه به مراکز دولتی همچنان می توانند از خدمات بیمه سلامت بهره مند شوند.

به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، وحید مجیدی با تاکید بر اینکه اجرای طرح تحول سلامت در راستای برنامه ششم توسعه کشور انجام می شود، اظهار کرد: دارندگان دفترچه بیمه سلامت برای دریافت خدمات، ملزم به مراجعه به مراکز دولتی هستند و سطح خدمات و میزان خدمات پرداختی در مراکز دولتی به هیچ وجه تغییر نیافته است.
وی خاطرنشان کرد: دارندگان دفترچه بیمه سلامت همگانی اگر بخواهند از خدمات بخش خصوصی استفاده کنند باید به ازای هر نفر سالانه ۲۴۰ هزار تومان پرداخت کنند.
مجیدی اضافه کرد: براساس مصوبه دولت، تمام بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی (رایگان) خدمات خود را اعم از مراقبت‌های اولیه، پزشکی عمومی، خدمات سرپایی و بستری از مراکز دولتی دریافت می‌کنند و اگر بخواهند از بخش خصوصی نیز خدمات بگیرند باید هزینه پرداخت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی با بیان اینکه هم اکنون ۵۶ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند، تعداد بیمه شدگان آذربایجان شرقی را ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر ذکر کرد که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر آن بیمه شده روستایی است.
مجیدی گفت: در حال حاضر بیش از ۶۲۰ هزار نفر در آذربایجان شرقی تحت پوشش بیمه سلامت رایگان هستند که می توانند همانند گذشته از خدمات بخش دولتی بهره مند شوند.
وی همچنین در مورد خدمات دهی به پنج بیماری خاص شامل ام اس، هموفیلی، تالاسمی، دیالیز و پیوند کلیه اظهار کرد: بیماران خاص مشمول بیمه ایرانیان هستند و این افراد همانند گذشته از خدمات لازم به صورت رایگان استفاده می کنند.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی از پرداخت ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه برای بیماران خاص در سال گذشته خبر داد و گفت: انجام دیالیز در مراکز دولتی و خصوصی کاملا رایگان است.
مجیدی، تعداد مراکز بهداشتی و درمانی تحت پوشش بیمه سلامت استان را ۳۱۰ مرکز با ۴۸۰ پزشک برای هر ۴ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت روستایی ذکر کرد و افزود: همچنین هر ۷ هزار نفر جمعیت روستایی از خدمات یک کارشناس مامایی بهره مند است.
وی راهکار برون رفت از مشکلات درمانی و صرفه جویی در هزینه های دولت را اجرای سیستم ارجاع و پزشک خانواده دانست و گفت: سیستم پزشک خانواده طرحی کاملا علمی است که اگر درست اجرا شود بسیاری از مشکلات حوزه درمان رفع می شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9496 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60473 بازدید ]
8 سال پيش [ 35684 بازدید ]
9 سال پيش [ 20946 بازدید ]
6 سال پيش [ 20564 بازدید ]
5 سال پيش [ 14258 بازدید ]
8 سال پيش [ 13980 بازدید ]
9 سال پيش [ 12863 بازدید ]
6 سال پيش [ 11113 بازدید ]
8 سال پيش [ 10014 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9502 بازدید ]
4 سال پيش [ 9272 بازدید ]
4 سال پيش [ 8850 بازدید ]
7 سال پيش [ 8156 بازدید ]
5 سال پيش [ 8140 بازدید ]
4 سال پيش [ 8072 بازدید ]
3 سال پيش [ 8036 بازدید ]
4 سال پيش [ 7768 بازدید ]
5 سال پيش [ 7741 بازدید ]
4 سال پيش [ 7347 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1444 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1832 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1857 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1487 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1431 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1813 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1445 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1466 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1813 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1275 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1342 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1422 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1246 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1313 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1316 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1230 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1165 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1192 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1136 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 594 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1008 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 687 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 423 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 56 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 915 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 681 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 558 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 118 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 935 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 604 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 934 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 477 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 493 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 516 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 521 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1220 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 478 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید