چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
7074
۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۳۲
532 بازدید
۰

آمادگی شهرداری تبریز برای برگزاری هفته‌های فرهنگی با رویکرد تبریز ۲۰۱۸

تبریز ما: معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز در مراسم تجلیل از دست‌اندکاران شب‌های فرهنگی استان‌ها در برج میلاد تهران ازآمادگی شهرداری تبریز در برگزاری هفته های فرهنگی تبریز درسایر کلانشهرها ی کشور خبر داد. به گزارش تبریز ما به نقل از روابط عمومی برج میلاد تهران،  این برج طی مراسمی از برگزارکنندگان شب‌های فرهنگی […]




آمادگی شهرداری تبریز برای برگزاری هفته‌های فرهنگی با رویکرد تبریز ۲۰۱۸

تبریز ما: معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز در مراسم تجلیل از دست‌اندکاران شب‌های فرهنگی استان‌ها در برج میلاد تهران ازآمادگی شهرداری تبریز در برگزاری هفته های فرهنگی تبریز درسایر کلانشهرها ی کشور خبر داد.

به گزارش تبریز ما به نقل از روابط عمومی برج میلاد تهران،  این برج طی مراسمی از برگزارکنندگان شب‌های فرهنگی استان‌ها و اقوام که ذیل جشنواره شب‌های تابستان از اواسط مردادماه تا پایان شهریورماه سال جاری در محل برج میلاد تهران برگزار شد، قدردانی و تجلیل کرد.

حجت‌الاسلام احمد حمیدی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز  با حضور در این مراسم  گفت: ما در تبریز بازخوردهای بسیار خوبی از شب فرهنگی تبریز در برج میلاد تهران داشته‌ایم و از دکتر درویش‌پور، مدیر عامل برج میلاد تهران درخواست می‌کنیم چنین برنامه‌هایی را استمرار دهند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز  افزود: با توجه به اینکه شهر تبریز در سال ۲۰۱۸ پایتخت  گردشگری کشورهای اسلامی است، ما آماده‌ی یک همکاری دوسویه با سایر استان‌ها و شهرهای کشورمان هستیم تا بتوانیم میراث فرهنگی‌مان را به یکدیگر انتقال دهیم.

وی ازآمادگی شهرداری تبریز در   برگزاری هفته های فرهنگی تبریز درسایر کلانشهرها ی کشور  خبر داد و افزود: برگزاری هفته های فرهنگی در کنار شناسایی فرهنگ قومیت ها و تعامل هنرمندان خطه های مختلف با یکدیگر، عاملی مهم در جذب گردشگر و سودآوری های اقتصادی برای این مناطق است که ضرورت توجه هر چه بیشتر به چگونگی نحوه برپایی چنین رویدادهایی را موجب می شود.

حمیدی  سال ۲۰۱۸ را بهترین فرصت  برای معرفی  کلانشهر تبریز در سطح ملی وبین المللی عنوان کرد و گفت: تبریز دارای پتانسیل های بسیار بالای ادبی و هنری است  و باید از این ظرفیت به‌نحو احسن در سطح جهانی استفاده کرد.

دکتر علی درویش‌‍‌پور مدیر عامل برج میلاد تهران  نیز در این مراسم، ضمن تشکر از تمامی برگزارکنندگان و دست‌اندرکاران شب‌های فرهنگی گفت: ما در برج میلاد تهران قصد داریم به منظور پاسداشت فرهنگ غنی و اصیل ایرانی، خانه‌ی اقوام ایران را در یادمان ملی ایرانیان که متعلق به همه‌ی ایرانیان است، بنا کنیم.

درویش‌پور افزود: از فرهیختگان هر استان دعوت می‌کنیم و فضایی در اختیارشان قرار می‌دهیم تا به‌صورت ماهانه و یا فصلی نشست‌هایی را برگزار کنند و با تجربه‌ای که در تابستانی که گذشت کسب کرده‌اند، برای برنامه‌های آینده برنامه‌ریزی کنند.

مدیر عامل برج میلاد تهران معرفی و پرداختن به فرهنگ غنی اقوام ایرانی را مایه سربلندی ایران دانست و گفت: ما با تمام توان در خدمت عزیزان برای برگزاری برنامه‌های غنی فرهنگی هستیم.

در پایان این مراسم با تقدیم لوح یادبود از نمایندگان استان‌های شرکت‌کننده در جشنواره‌ی شب‌های تابستان برج میلاد تهران قدردانی و تجلیل شد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7074 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10093 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7840 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 557 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 453 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 585 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 495 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 530 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 804 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 697 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 914 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 512 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 832 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 717 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 530 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید