شنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۵ /
13863
۱۵ تیر ۱۳۹۷ - ۶:۲۲
746 بازدید
۰

شهرداری تبریز با شرکت های بین‌المللی تفاهمنامه همکاری امضا کرد/ مترو، هوشمندسازی شهری و انبوه سازی محورهای توافق با طرف‌های خارجی

تبریز ما: شهرداری تبریز ضمن توافق با شرکت های چینی و ایتالیایی برای مشارکت و سرمایه گذاری در پروژه های مختلف، تفاهمنامه همکاری منعقد کرد. به گزارش تبریز ما، قرار است این شرکت ها در حوزه های مترو، انبوه سازی، هوشمند سازی ساختمان های شهری و نیز احداث شهربازی های مدرن و استاندارد در تبریز […]




شهرداری تبریز با شرکت های بین‌المللی تفاهمنامه همکاری امضا کرد/ مترو، هوشمندسازی شهری و انبوه سازی محورهای توافق با طرف‌های خارجی

تبریز ما: شهرداری تبریز ضمن توافق با شرکت های چینی و ایتالیایی برای مشارکت و سرمایه گذاری در پروژه های مختلف، تفاهمنامه همکاری منعقد کرد.

به گزارش تبریز ما، قرار است این شرکت ها در حوزه های مترو، انبوه سازی، هوشمند سازی ساختمان های شهری و نیز احداث شهربازی های مدرن و استاندارد در تبریز سرمایه گذاری کنند.

بر این اساس، شرکت های ایتالیایی در زمینه هوشمندسازی شهری و نیز ساخت شهربازی های مدرن مطابق با استانداردهای جهانی در تبریز فعالیت خواهند کرد و شرکت های چینی نیز در پروژه های مترو و انبوه سازی مشارکت می کنند.

مهندس ایرج شهین باهر، شهردار کلانشهر تبریز در حاشیه امضای این تفاهمنامه اظهار داشت: علی رغم هجمه های خارجی برای محاصره ی اقتصادی ایران اسلامی، تلاش همکاران شهرداری و نیز حمایت های اعضای محترم شورای شهر منجر به امضای تفاهمنامه مشارکت و سرمایه گذاری شرکت های خارجی در پروژه های شهری تبریز شده است.

وی با اشاره به اینکه بسترهای لازم برای سرمایه گذاری در تمامی حوزه های شهری فراهم شده است افزود: با توجه به هماهنگی و همکاری های شورای شهر و واحدهای مختلف شهرداری کلانشهر تبریز، شرکت های خارجی می توانند ضمن مشارکت و سرمایه گذاری در پروژه های مختلف، سودآوری مناسبی داشته باشند.

شهین باهر تاکید کرد: جذب سرمایه گذار بهترین راه درآمدهای پایدار شهری است بطوریکه تکنولوژی های نوین به همراه آورده های نقدی شرکت های خارجی بسیاری از مسائل و مشکلات مجموعه مدیریت شهری را حل و فصل خواهد کرد.

شهردار تبریز با بیان اینکه در این کلانشهر بهترین بستر برای سرمایه گذاری وجود دارد گفت: حمایت های دولت و مجلس از سرمایه گذاران و ایجاد بسترهای مناسب، شرایط را برای سرمایه گذاری ایده آل می کند.

شهین باهر ضمن اشاره به همکاری های قبلی با طرف های چینی، ایتالیایی و قرقیزستانی تصریح کرد که موانع سرمایه گذاری بیش از پیش رفع و راه برای سرمایه گذاری تسهیل شده است.

شهردار تبریز حضور سرمایه گذاران خارجی در این کلانشهر را موجب رونق اقتصاد و توسعه اشتغال دانست و گفت: بر اساس تفاهمنامه های امضا شده، شرکت های ایتالیایی و چینی در بخش تجهیزات تفریحی، شهر هوشمند، ساختمان سازی و گردشگری، سرمایه گذاری خواهند کرد.

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13863 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35883 بازدید ]
9 سال پيش [ 21152 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 49 بازدید ]
ادمین تبریز ما 16 روز پيش [ 70 بازدید ]
ادمین تبریز ما 23 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 25 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1697 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2185 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1757 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1641 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 447 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 911 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 663 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 597 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1284 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 37 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 735 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 594 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 648 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 567 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 676 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 89 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1037 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 893 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 37 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 609 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید