سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
63520
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
301 بازدید
۰

تقاطع غیرهمسطح شهدای میلادشهر با ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه به بهره‌برداری رسید

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز گفت: تقاطع غیرهمسطح شهدای میلادشهر به عنوان نهمین تقاطع غیرهمسطح اجراشده در سه سال اخیر با ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه به بهره‌برداری رسید.



معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز گفت: تقاطع غیرهمسطح شهدای میلادشهر به عنوان نهمین تقاطع غیرهمسطح اجراشده در سه سال اخیر با ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهریار، سامان احمدزاده پیش از ظهر امروز در حاشیه بهره‌برداری از نهمین تقاطع غیرهمسطح تبریز در دوره فعلی مدیریت شهری که بدون تشریفات افتتاح و از آن عبور داده شد، اظهار کرد: عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح حیدرآباد که به نام شهدای میلادشهر نامگذاری شده است، شهریور سال گذشته همزمان با هفته دولت آغاز شده بود که با تلاش شبانه‌روزی مجموعه‌ فنی و عمرانی شهرداری تبریز آذرماه امسال به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به هزینه‌کرد ۱۱۰ میلیارد تومانی شهرداری تبریز برای احداث این تقاطع غیرهمسطح افزود: تقاطع غیرهمسطح شهدای میلادشهر مطالبه ۲۵ ساله ساکنان میلادشهر بود که در مدیریت فعلی شهری تحقق یافت.

تقاطع غیرهمسطح شهدای میلادشهر با ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه به بهره‌برداری رسید

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز با بیان اینکه با افتتاح این پروژه شرق اتوبان پاسداران به حیدرآباد متصل می‌شود، خاطرنشان کرد: رمپ‌های  شمالی و جنوبی این پل  ۵۰۰ متر و عرض آن ۸ مترطول دارد و  طول پل اتصالی زیرگذر نیز ۶۰ متر است که موجب کاهش ترافیک در این منطقه از شهر خواهد شد.

وی یادآور شد: با بهره برداری از این پل اتصال شرق پاسداران به حیدرآباد به طول ۴۶۰ متر امکان پذیرخواهد شد که در آینده امکان دسترسی این اتوبان از سمت میدان آذربایجان به بزرگراه شمال‌غرب تبریز (ارس) نیز تامین خواهد شد.

تقاطع غیرهمسطح شهدای میلادشهر با ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه به بهره‌برداری رسید

احمدزاده با اشاره به احداث ۲ تقاطع غیرهمسطح دیگر تأکید کرد: دو تقاطع غیرهمسطح دیگر نیز توسط مجموعه‌های عمرانی شهرداری تبریز در دست اجر است که تلاش داریم در سریع‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری رسیده و تحویل شهروندان عزیز شود.

تقاطع غیرهمسطح شهدای میلادشهر به کارفرمایی شهرداری منطقه یک و اجرای سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری تبریز در حوزه استحفاظی شهرداری منطقه ۱۰ احداث شده است که پیش از ظهر امروز بدون برگزاری مراسم و تشریفات به بهره‌برداری رسید.

تقاطع غیرهمسطح شهدای میلادشهر با ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه به بهره‌برداری رسید

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 63520 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35757 بازدید ]
9 سال پيش [ 21002 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12923 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8165 بازدید ]
3 سال پيش [ 8088 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1213 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 517 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 635 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 483 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 805 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 513 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 551 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 742 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 668 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 680 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 733 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 214 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 836 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 543 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]