شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
13647
۰۷ تیر ۱۳۹۷ - ۲:۵۴
962 بازدید
۰

آغاز مسابقات ورزش دانش آموزی از ۱۰ تیرماه در ۶ شهر

تبریز ما: رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی گفت: مسابقات ورزش دانش آموزی از ۱۰ تیرماه آغاز می شود در حالیکه ۱۲ هزار دانش آموز در این دوره به رقابت خواهند پرداخت. حسین بابویی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد درباره سی و پنجمین دوره مسابقات ورزش قهرمانی دانش آموزان پسر و بیست و نهمین […]




آغاز مسابقات ورزش دانش آموزی از ۱۰ تیرماه در ۶ شهر

تبریز ما: رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی گفت: مسابقات ورزش دانش آموزی از ۱۰ تیرماه آغاز می شود در حالیکه ۱۲ هزار دانش آموز در این دوره به رقابت خواهند پرداخت.

حسین بابویی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد درباره سی و پنجمین دوره مسابقات ورزش قهرمانی دانش آموزان پسر و بیست و نهمین دوره مسابقات ورزش دختران توضیحاتی را ارائه داد. به گفته وی مسابقات پسران از ۱۰ تیرماه و مسابقات دختران از ۹ مرداد آغاز می شود.

رئیس فدراسیون ورزش دانش آموزی گفت: ۱۲ هزار و ۱۹۱ دانش آموز دختر و پسر در این دوره از مسابقات شرکت می کنند که از این جمعیت بیش از ۵ هزار شرکت کننده، دختر هستند. همچنین در این مسابقات ۶ شهر تبریز، همدان، شهرکرد، رامسر، زنجان و خرم آباد میزبان مسابقات هستند.

وی اضافه کرد: دانش آموزان حاضر در این مسابقات بیمه شده اند و سالن های ورزشی نیز آماده سازی مناسب شده است. همچنین با دانشگاه های علوم پزشکی تفاهم نامه هایی منعقد شده که پزشک و آمبولانس در محل مسابقات حضور داشته باشد.

بابویی درباره رشته های ورزشی این مسابقات گفت: فوتسال، هندبال، طناب زنی، والیبال، بسکتبال، شنا، ژیمناستیک، دو و میدانی، شطرنج، کشتی از جمله رشته های ورزشی این دوره مسابقات است.

در ادامه نشست مهرزاد حمیدی، معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش نیز  گفت: هدف ما پیدا کردن دانش آموزان مستعد در حوزه تربیت بدنی است. در واقع این مسابقات یک غربالگری ملی است. ایده آل ما این است که ورزش در مدرسه ریشه داشته باشد برای همین مدل مسابقات را در چند سال اخیر تغییر داده ایم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد:ما به جز مسیر استعدادیابی از طریق مسابقات ورزشی کانون های ورزشی را داریم  و دانش آموزان در المپیادهای درون مدرسه‌ای شرکت می‌کنند و اگر معلمان تربیت بدنی تشخیص دهند دانش آموزی با استعداد است او را به کانونهای ورزشی بیرون مدرسه هدایت می کنند. در حال حاضر ۴ هزار کانون ورزشی درون مدرسه ای داریم که در تابستان به ۱۲ هزار کانون می رسد.

وی بار دیگر بر سندروم کم تجرکی به عنوان آسیب جدی هزاره سوم تاکید کرد و بیان کرد: قبلا هم گفته ام که ۸۰ درصد نوجوانان در صورتیکه سواد تحرکی را افزایش ندهیم، ورزش را کنار می گذارند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13647 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35803 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8240 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1612 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 34 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 545 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1236 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 713 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 532 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 928 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 637 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 445 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 784 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 713 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 635 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 30 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید