پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
8966
۰۲ آذر ۱۳۹۶ - ۳:۰۱
411 بازدید
۰

۱۱ هزار و ۱۴۴ دستگاه تاکسی در تبریز فعالیت می کند

تبریز ما: رئیس سازمان تاکسی‌رانی شهرداری تبریز با اشاره به وجود ۵۳۰۰ دستگاه تاکسی فرسوده گفت: تاکنون ۳۵۵۴ دستگاه از رده خارج و تبدیل به احسن شده است و هم‌اکنون فقط ۱۰۷۷ دستگاه تاکسی فرسوده در شهر تبریز وجود دارد. به گزارش تبریز ما، فررخ جلالی، با اشاره به آمار ارائه شده در رابطه وضعیت […]




۱۱ هزار و ۱۴۴ دستگاه تاکسی در تبریز فعالیت می کند

تبریز ما: رئیس سازمان تاکسی‌رانی شهرداری تبریز با اشاره به وجود ۵۳۰۰ دستگاه تاکسی فرسوده گفت: تاکنون ۳۵۵۴ دستگاه از رده خارج و تبدیل به احسن شده است و هم‌اکنون فقط ۱۰۷۷ دستگاه تاکسی فرسوده در شهر تبریز وجود دارد.

به گزارش تبریز ما، فررخ جلالی، با اشاره به آمار ارائه شده در رابطه وضعیت تاکسی های درون شهری تبریز، اظهار داشت: در برخی آمارهای اعلام شده تعداد تاکسی های تبریز ۱۴ هزار تاکسی عنوان شده است که بنده اعلام می‌دارم، در کلانشهر ۱۱ هزار و ۱۴۴ دستگاه تاکسی وجود دارد. 

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تبریز، با اشاره به اعلام وجود ۷ هزار دستگاه تاکسی فرسوده و از رده خارج شدن ۲ هزار عدد خودرو در این شهر، تصریح کرد: رقم دقیق تعداد تاکسی های فرسوده ۵۳۰۰ دستگاه بوده و تاکنون ۳۵۵۴ دستگاه از رده خارج و تبدیل به احسن شده است و هم‌اکنون فقط ۱۰۷۷ دستگاه تاکسی فرسوده در شهر تبریز وجود دارد.

 وی ادامه داد: مابقی خودروها تبدیل به احسن شده است و علاوه بر خودروهای سمند و پژو، در روزهای آتی، خودروهای آریو و برلیانس نیز با وام ۲۵ میلیونی ۴۸ ماهه ثبت‌نام خواهیم کرد.

 جلالی با اشاره به برگزاری کلاس زبان برای رانندگان تاکسی‌های درون‌شهری در راستای تبریز۲۰۱۸، گفت: تا به امروز ۳۲۰ نفر از رانندگان تاکسی به همراه تعدادی از رانندگان اتوبوس، آموزش مکالمات روزمره انگلیسی را گذرانده اند و انشا الله در نظر داریم ۶۰۰ نفر از رانندگان تاکسی را به این زبان آموزش دهیم.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تبریز در پاسخ به سوالی در رابطه با آخرین وضعیت تاکسی‌های اینترنتی در شهر تبریز، گفت: بنده با ماهیت تاکسی‌های اینترنتی مخالف نبوده و چندین بار نیز این مسئله را اعلام کرده‌ام اما این را نیز خاطرنشان کرده ام که این نوع تاکسی‌ها سبب بیکاری رانندگان تاکسی‌های درون شهری می‌شود. 

فرخ جلالی با اشاره به اعلام آمادگی ۱۱ شرکت تاکسی اینترنتی برای ثبت‌نام قانونی، افزود: پرونده آنان را به سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری ارسال کرده‌ایم و با ثبت‌نام این تاکسی‌ها پس از طی مراحل قانونی در پلیس راهور، سازمان تاکسی‌رانی و استفاده از ظرفیت ۵۰ درصدی تاکسی‌های درون‌شهری مخالفتی نداریم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8966 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60187 بازدید ]
8 سال پيش [ 35380 بازدید ]
9 سال پيش [ 20684 بازدید ]
6 سال پيش [ 20307 بازدید ]
5 سال پيش [ 13981 بازدید ]
8 سال پيش [ 13696 بازدید ]
9 سال پيش [ 12606 بازدید ]
6 سال پيش [ 10843 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9720 بازدید ]
6 سال پيش [ 9262 بازدید ]
4 سال پيش [ 9040 بازدید ]
4 سال پيش [ 8582 بازدید ]
5 سال پيش [ 7899 بازدید ]
7 سال پيش [ 7893 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
3 سال پيش [ 7771 بازدید ]
4 سال پيش [ 7532 بازدید ]
5 سال پيش [ 7507 بازدید ]
3 سال پيش [ 6911 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1343 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1105 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1099 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 934 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 996 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1063 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 971 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 970 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 904 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 855 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 853 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 405 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 465 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 787 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 457 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 165 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 782 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1374 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 483 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 385 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 422 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 4 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید