چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
11053
۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۶
451 بازدید
۰

 اعطای سوبسید و جایزه به تورهای خارجی با مقصد تبریز/ خانواده دوستی و فرهنگ مداری نقطه مشترک ایران و ژاپن

تبریز ما: شهردار تبریز در نشست مشترک با نمایندگان آژانس همکاری های بین المللی ژاپن از اعطای سوبسید و جایزه به تورهای گردشگری خارجی با مقصد تبریز خبر داد. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین باهر در دیدار با نمایندگان آژانس همکاری های بین المللی ژاپن (جایکا) اظهار داشت: شهرداری تبریز در راستای جذب […]



تبریز ما: شهردار تبریز در نشست مشترک با نمایندگان آژانس همکاری های بین المللی ژاپن از اعطای سوبسید و جایزه به تورهای گردشگری خارجی با مقصد تبریز خبر داد.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین باهر در دیدار با نمایندگان آژانس همکاری های بین المللی ژاپن (جایکا) اظهار داشت: شهرداری تبریز در راستای جذب گردشگر و سوق دادن تورهای گردشگری خارجی به شهر تاریخی تبریز آماده همکاری و پشتیبانی همه جانبه از تور های گردشگری با مقصد تبریز است.

مهندس شهین باهر با اشاره به اینکه «جایکا» در کشورهای مانند ایران با عمل کرده است گفت: کارهایی که جایکا در برخی کشورها و ایران در زمینه میراث فرهنگی انجام داده قابل تقدیر است ما از فعالیت‌های «جایکا» درشهرتبریز استقبال می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم از تجربیات غنی کشور ژاپن در حوزه گردشگری استفاده بنماییم.

شهردار تبریز با اشاره به اینکه در گذشته شهرهایی مانند تبریز که در زمینه اقتصادی و تجاری دارای اقتصادی قوی بودند به فکر استفاده از صنعت گردشگری نبودند افزود: تبریز در گذشته شاید احساس نیازی به استفاده از صنعت گردشگری نمی‌کرد اما الان اقتصاد جهانی بر اساس خدمات، بخصوص خدمات در زمینه صنعت گردشگری می‌چرخد و ما نیاز داریم که تمام داشته های شهر تبریز را به دنیا معرفی کنیم و عرضه کنیم تا بتوانیم گردشگر جذب کنیم.

شهردار تبریز ژاپن را موفق ترین کشور دنیا در زمینه آموزش های شهروندی دانست و گفت: اگر ژاپن در زمینه فائق آمدن بر مشکلات مختلف کشور موفق بوده است و این موفقیت در نتیجه ارائه آموزش‌های شهروندی به دست آمده است تبریز در این زمینه هم مشتاق استفاده از تجربیات ژاپن است.

مهندس باهر با استقبال از حضور مسئولان گردشگری و تور گردانان ژاپن در تبریز گفت: در صورتی که تورهای گردشگری از ژاپن و سایر کشورها تبریز را در بین مقاصد گردشگری خود بگنجانند شهرداری تبریز آمادگی دارد ضمن ترانسفر رایگان تور در شهر برای ازای مسافران سوبسید و جایزه ای را نیز برای تورها و تورگردانان در نظر بگیرد.

مهندس باهر در ادامه با اشاره به اشتراکات فرهنگی ژاپن و ایران گفت: مردم ژاپن نیز نیز مانند مردم ایران سعی کرده اند فرهنگ شرقی و بومی خود را حفظ کنند و علاقه به خانواده، فرهنگ و خانواده دوستی از نکات مشترک فرهنگ ژاپنی و ایرانی است.

شهین باهر در پایان سخنانش بر آمادگی شهرداری تبریز و انعقاد تفاهم نامه های برای پذیرایی و همکاری با تورهای گردشگری با مقصد تبریز خبر داد و اظهار امیدواری کرد: امیدواریم حضور تورهای گردشگری ژاپنی را از سال آینده در تبریز شاه باشیم.

 اعطای سوبسید و جایزه به تورهای خارجی با مقصد تبریز/ خانواده دوستی و فرهنگ مداری نقطه مشترک ایران و ژاپن

گفتنی است نمایندگان آژانس همکاری های بین المللی کشور ژاپن (جایکا) پیش از دیدار با شهردار تبریز با برخی مسئولان فرهنگی و میراث مسیر سیاسی استان نیز دیدار داشته اند.

 این آژانس دولتی ژاپن در راستای کمک های فرهنگی و توسعه ای در قالب آموزش، ارائه تجهیزات و همچنین کمک های بلاعوض به کشورهای در حال توسعه فعال است.

توسعه گردشگری در مناطقی از کشورها که پتانسیل دارند و انجام تحقیقات در این زمینه از دیگر اهداف «جایکا» است که در این زمینه تبریز و پنج استان چهار استان پیرامون آذربایجان شرقی یکی از اهداف تحقیقاتی «جایکا»  به حساب می‌آید.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11053 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1500 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1199 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 848 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 493 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 507 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 894 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 202 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 479 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 440 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 798 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 183 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 808 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 179 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 488 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 460 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 243 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید