پنجشنبه, ۶ شهریور ۱۴۰۴ /
8954
۰۲ آذر ۱۳۹۶ - ۵:۱۹
284 بازدید
۰

تمرکز برنامه‌های ۲۰۱۸ با سامان‌دهی پنج محور گردشگری/ضرورت برخورداری تبریز از حمایت‌های دولتی

تبریز ما: شهردار تبریز گفت: سامان‌دهی محورهای گردشگری را از اهم برنامه‌های ۲۰۱۸ شهرداری تبریز خواند و افزود: محورهای پنج‌گانه مرکز شهر، نقش عمده در تمرکز حضور گردشگران خواهد داشت. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در نشست شورای سیاست گذاری تبریز ۲۰۱۸ با بیان این مطلب اظهار داشت: فعال‌سازی پنج محور گردشگری، شامل […]




تمرکز برنامه‌های ۲۰۱۸ با سامان‌دهی پنج محور گردشگری/ضرورت برخورداری تبریز از حمایت‌های دولتی

تبریز ما: شهردار تبریز گفت: سامان‌دهی محورهای گردشگری را از اهم برنامه‌های ۲۰۱۸ شهرداری تبریز خواند و افزود: محورهای پنج‌گانه مرکز شهر، نقش عمده در تمرکز حضور گردشگران خواهد داشت.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در نشست شورای سیاست گذاری تبریز ۲۰۱۸ با بیان این مطلب اظهار داشت: فعال‌سازی پنج محور گردشگری، شامل ۲۷ هکتار بافت فرهنگی و تاریخی مرکز شهر، زمینه‌ساز حضور پایدار گردشگران در شهر خواهدبود .

وی اتصال خانه‌های تاریخی، بازار تاریخی، موزه ها را از مزیت‌های مهم محورهای گردشگری شهر خواند.

شهردار تبریز اضافه کرد: مباحث کالبدی شهر، مبلمان شهری، زیباسازی و سایر بحث‌های ساختاری به خصوص در مسیرهای گردشگری، در دستور کار خدمات شهری شهرداری تبریز قرار گرفته‌است.

شهردار تبریز با بیان این‌که افزایش سرویس‌های بهداشتی از ضرورت‌های زیرساختی، رفاهی و خدماتی شهر است، گفت: در آستانه تبریز ۲۰۱۸ شش باب سرویس بهداشتی  توسط شهرداری منطقه ۸ در محدوده مرکزی شهر احداث می‌شود.

شهین‌باهر با اشاره به ضرورت موضوعات فرهنگی اظهار داشت: جذب فرصت‌ میزبانی‌های ملی و بین‌المللی و بزرگداشت مناسبت‌ها و رویدادهای خاص، از راهکارهایی است که با مشارکت سایر دستگاه‌های فرهنگی، زمینه مناسبی برای حضور گردشگران فراهم خواهد کرد.

وی با اشاره به نقش شهرداری تبریز در سامان‌دهی بازار گفت: شهرداری منطقه ۸ با مشارکت اصناف و بازاریان، جداره‌سازی و کف‌سازی محورهای مختلف بازار تبریز را با جدیت پیگیری می‌کند.

شهردار تبریز بر لزوم حمایت‌های دولتی تاکید و خاطرنشان کرد: این حمایت‌ها مشابه حمایت‌هایی که از برخی کلان‌شهرها می‌شود ضروری است و در پشتیبانی طرح‌های کلان عمرانی حایز اهمیت است؛ از سوی دیگر، در جهت‌گیری بین‌المللی شهر نیز امیدواریم دولت و وزارت امور خارجه زمینه لازم برای احیای فعالیت برخی کنسولگری‌ها که سابقه فعالیت در تبریز را دارند، فراهم کند.

ایجاد دو خط پروازی به روسیه و اروپا، امکان استفاده از تاکسی و اتوبوس با پلاک منطقه آزاد ارس در تبریز از جمله درخواست‌های شهردار تبریز از مسئولان استانی و کشوری بود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8954 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58782 بازدید ]
8 سال پيش [ 33940 بازدید ]
8 سال پيش [ 19314 بازدید ]
6 سال پيش [ 18883 بازدید ]
5 سال پيش [ 12645 بازدید ]
8 سال پيش [ 12384 بازدید ]
8 سال پيش [ 11218 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9504 بازدید ]
7 سال پيش [ 8387 بازدید ]
6 سال پيش [ 7981 بازدید ]
4 سال پيش [ 7751 بازدید ]
4 سال پيش [ 7262 بازدید ]
5 سال پيش [ 6602 بازدید ]
7 سال پيش [ 6595 بازدید ]
2 سال پيش [ 6492 بازدید ]
5 سال پيش [ 6327 بازدید ]
4 سال پيش [ 6288 بازدید ]
4 سال پيش [ 6270 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 290 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 666 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 80 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 310 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 356 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 68 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 318 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 376 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 339 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 367 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2440 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 320 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 47 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 390 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید