سه شنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۴ /
13061
۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۸
523 بازدید
۰

بررسی راهکارهای جذب سرمایه گذاری خارجی / مدیریت بحران از اولویت های اصلی شهر تبریز است

تبریز ما: در دیدار مشترک شهردار کلانشهر تبریز با سفیر سوئیس راهکارهای جذب سرمایه گذاری خارجی بررسی شد. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین باهر، در دیدار با سفیر سوئیس با تاکید بر اهمیت مدیریت بحران و مقاوم سازی بافت فرسوده، گفت: با توجه به وجود ۱۸ درصد بافت فرسوده در شهر تبریز و […]




بررسی راهکارهای جذب سرمایه گذاری خارجی / مدیریت بحران از اولویت های اصلی شهر تبریز است

تبریز ما: در دیدار مشترک شهردار کلانشهر تبریز با سفیر سوئیس راهکارهای جذب سرمایه گذاری خارجی بررسی شد.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین باهر، در دیدار با سفیر سوئیس با تاکید بر اهمیت مدیریت بحران و مقاوم سازی بافت فرسوده، گفت: با توجه به وجود ۱۸ درصد بافت فرسوده در شهر تبریز و موقعیت جغرافیایی حساس و زلزله خیر این شهر بهسازی و مقاوم سازی بناها و تمرکز بر مدیریت بحران از اولویتهای اصلی مدیریت شهری تبریز است.

وی با اشاره به اهمیت سرمایه گذاری بخش خصوصی و جذب سرمایه گذاری خارجی، افزود: با توجه به مهیا بودن زمینه های لازم، آماده همکاری عنوان کرد: راهکارهای حضور بخش خصوصی و جذب سرمایه گذاران سوئیس برای همکاری و اجرای پروژه های شهری تبریز در حال بررسی و ضرورت دارد زمینه ها و الزامات از طریق نمایندگان سفارت طرفین انجام شود.

شهین باهر هچنین، از همکاری در حوزه حمل و نقل عمومی به ویژه در زمینه مترو به صورت فاینانس با کشور سوئیس خبر داد و گفت: همکاری های مختلف اقتصادی، علمی و صنعتی بستر های لازم برای تقویت مناسبات فرهنگی مخصوصا در حوزه گردشگری را محقق می کند.

ایرج شهین باهر همچنین ضمن اشاره به ظرفیت های انحصاری در بخش تولید تصریح کرد: شهر تبریز عنوان پایتخت تولید فرش دستباف جهان را کسب کرده و برند جهانی صنایع غذایی، چرم کیف و کفش، متوجه فعالان این حوزه در تبریز است.

برگزاری هفته فرهنگی تبریز در زوریخ

مارکوس لایتنر، سفیر سوئیس، نیز در این دیدار با استقبال از سرمایه گذاری این کشور در بخش متروی تبریز گفت: راهکارهای حضور بخش خصوصی سوئیس در متروی تبریز بصورت فاینانس درحال بررسی است.

وی ضمن تقدیر و ابراز خرسنی از دیدار شهردار تبریز، از مهندس شهین باهر برای حضور در مراسم افتتاحیه نمایشگاه گردشگری سوئیس، دعوت کرد.

مارکوس لایتنر همچنین ضمن دعوت از دانشگاه تبریز برای همکاری های علمی با دانشگاه های سوئیس گفت: بدلیل سطح بالای علمی دانشگاه های ایران، علاقمند به همکاری های علمی با این مجموعه هستیم.

سفیر سوئیس در ادامه پیشنهاد برگزاری هفته فرهنگی تبریز در زوریخ  را همزمان با حضور رئیس جمهوری اسلامی ایران در تیرماه ۹۷ مطرح کرد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13061 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60480 بازدید ]
8 سال پيش [ 35690 بازدید ]
9 سال پيش [ 20952 بازدید ]
6 سال پيش [ 20567 بازدید ]
5 سال پيش [ 14267 بازدید ]
8 سال پيش [ 13986 بازدید ]
9 سال پيش [ 12870 بازدید ]
6 سال پيش [ 11119 بازدید ]
8 سال پيش [ 10024 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9508 بازدید ]
4 سال پيش [ 9274 بازدید ]
4 سال پيش [ 8854 بازدید ]
7 سال پيش [ 8160 بازدید ]
5 سال پيش [ 8148 بازدید ]
4 سال پيش [ 8078 بازدید ]
3 سال پيش [ 8042 بازدید ]
4 سال پيش [ 7773 بازدید ]
5 سال پيش [ 7748 بازدید ]
4 سال پيش [ 7362 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1449 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1844 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1872 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1499 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1823 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1453 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1820 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1281 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1350 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1425 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1251 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1322 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1325 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1238 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1171 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1193 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1143 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 599 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 461 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 521 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 829 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 469 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 533 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 113 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 538 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 783 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 489 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 199 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 5 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید