دوشنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۴ /
12362
۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۷:۱۷
298 بازدید
۰

۳۴۰ پرواز فوق‌العاده ویژه نوروز از فرودگاه بین‌المللی تبریز

تبریز ما: مدیرکل فرودگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی گفت: به منظور ارائه خدمات بهینه به مسافران نوروزی ۳۴۰ پرواز فوق‌العاده در ایام نوروز از فرودگاه بین‌المللی تبریز انجام می‌شود. به گزارش تبریز ما، مصطفی صفایی اظهار داشت: با توجه به تقاضای موجود و  استقبال گسترده، ۳۴۰ پرواز فوق‌العاده داخلی و  خارجی از فرودگاه بین‌المللی شهیدمدنی تبریز در […]




۳۴۰ پرواز فوق‌العاده ویژه نوروز از فرودگاه بین‌المللی تبریز

تبریز ما: مدیرکل فرودگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی گفت: به منظور ارائه خدمات بهینه به مسافران نوروزی ۳۴۰ پرواز فوق‌العاده در ایام نوروز از فرودگاه بین‌المللی تبریز انجام می‌شود.

به گزارش تبریز ما، مصطفی صفایی اظهار داشت: با توجه به تقاضای موجود و  استقبال گسترده، ۳۴۰ پرواز فوق‌العاده داخلی و  خارجی از فرودگاه بین‌المللی شهیدمدنی تبریز در ایام نوروز ۹۷ انجام خواهد یافت.

وی افزود: از این تعداد پرواز ۲۷۰ پرواز در مسیر فرودگاه‌های استانبول، کایسری، آدنا، ایروان، باکو، تفلیس، اسپارتا، ازمیر، صبی‌ها، هامبورگ، نجف و بغداد و توسط شرکت‌های هواپیمایی پگاسوز، آزال، کرندون، جرجیا، ماهان، سان اکسپرس، ترکیش، قشم ایر، کاسپین، ایران ایرتور و آتاایر دایر شده است.

صفایی درباره پروازهای فوق‌العاده داخلی در ایام نوروز گفت: ۷۰ پرواز داخلی نیز در مسیر مشهد، بندرعباس،کیش و تهران توسط شرکت هواپیمایی ایرتور، آسمان، قشم ایر، ایران ایر وآتا ایر به تعداد پروازهای عادی داخلی این مجموعه در ایام نوروز اضافه شده است.

وی با اشاره به پروازهای فوق‌العاده سال گذشته مجموعه تحت مدیریت خود در ایام نوروز تاکید کرد: سال گذشته ۳۰۰ پرواز در مجموع به پروازهای عادی فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز اضافه شده بود که از این تعداد ۲۷۰ پرواز خارجی و ۳۰ پرواز داخلی بودند که در مقایسه سال گذشته و امسال حکایت از رشد ۱۳ درصدی تعداد پروازهای فوق‌العاده این مجموعه حمل و نقل هوایی دارد.

این مقام ارشد استان در حوزه حمل و نقل هوایی پروازهای عادی روزانه فرودگاه تبریز را ۵۰ مورد اعلام کرد و افزود: از این تعداد پرواز ۶ پرواز به‌صورت روزانه به مقصد فرودگاه‌های بین‌المللی و ۴۴ پرواز به مقصد فرودگاه‌های داخلی کشور انجام می‌گیرد.

وی اضافه کرد: انجام هماهنگی با ارگان‌هایی نظیر پلیس فرودگاه، بانک‌ها و تاکسیرانی برای آمادگی لازم به منظور پاسخگویی به تقاضای مسافران، برقراری نظم و امنیت و روان‌سازی ترافیک داخل فرودگاه تبریز، انجام هماهنگی‌های لازم با میراث فرهنگی استان برای حضور نماینده گردشگری در ترمینال‌های ورودی ( داخلی و خارجی) برای اطلاع‌رسانی مناسب در مورد اماکن تاریخی، گردشگری و هتل‌های استان، استقرار میز راهنمای مسافر در ترمینال فرودگاه تبریز، حضور کارشناس آمار در فرودگاه به منظور ارسال آمار به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، استانداری و اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان، ایجاد اتاق بازی کودک در ترمینال فرودگاه تبریز و … از دیگر برنامه‌های صورت گرفته در راستای جلب رضایت مسافران و گردشگران در ایام نوروز است.

هم اکنون از فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز پروازهای خارجی به مسیرهای هامبورگ، استانبول، نجف، بغداد، مدینه، تفلیس، باکو و ایروان و پروازهای داخلی به مسیرهای تهران، مشهد، اصفهان، اهواز، شیراز،  بندرعباس، عسلویه، کیش، رشت و کرمان  برقرار است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12362 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58761 بازدید ]
8 سال پيش [ 33920 بازدید ]
8 سال پيش [ 19292 بازدید ]
6 سال پيش [ 18860 بازدید ]
5 سال پيش [ 12621 بازدید ]
8 سال پيش [ 12352 بازدید ]
8 سال پيش [ 11193 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9482 بازدید ]
7 سال پيش [ 8365 بازدید ]
6 سال پيش [ 7956 بازدید ]
4 سال پيش [ 7738 بازدید ]
4 سال پيش [ 7246 بازدید ]
5 سال پيش [ 6573 بازدید ]
7 سال پيش [ 6567 بازدید ]
2 سال پيش [ 6463 بازدید ]
5 سال پيش [ 6302 بازدید ]
4 سال پيش [ 6268 بازدید ]
4 سال پيش [ 6237 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 299 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 275 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 34 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 27 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 560 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 195 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 55 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 336 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 49 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 330 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 296 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1881 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید