[ad_1]
تبریز ما: یک متخصص تغذیه با اشاره به مضرات ترشیجات فصلی گفت: نمک و سرکه عمده موادی هستند که در تهیهی ترشیجات از آنها استفاده میشود و در اکثر موارد نیز مصرف بیش از حد نمک در ترشیجات عوارض زیادی را برای مصرف کنندگان به وجود میآورد.
به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، دکتر حسن فرهاد غیبی، در این خصوص اظهار کرد: استفاده از ترشیجات و نمک سود کردن میوهها در سرکه و آب، متعلق به دورههایی بود که تکنولوژی به این حد پیشرفت نکرده و روش دیگری برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی وجود نداشت. اما اکنون با وجود یخچالها و فریزرهای پبشرفته، نیازی به این روش نیست.
وی افزود: افزایش فشار خون، تشدید بیماریهای قلبی-عروقی و ارزش غذایی بسیار پایین از جمله مضرات مصرف ترشیجات به شمار میآیند. همچنین تحریک اشتها در افراد چاق، تحریک معده برای دریافت مواد غذایی بیشتر و مشکلات گوارشی نیز از سایر مضرات هستند که سبب بروز مشکلات جدی در افراد میشوند.
فرهادغیبی گفت: در اکثر موارد، مسائل بهداشتی در تهیهی ترشیجات رعایت نشده و از مواد غذایی فاسد استفاده میشود و ارزش غذایی آن به طور کامل از بین میرود. از این رو اگر هدف، تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن باشد، باید از مصرف ترشیجات پرهیز کرد.
وی خاطرنشان کرد: امروزه اکثر موادغذایی و سبزیجات و میوهها به صورت تازه خوری در دسترس عموم هستند و استفاده از محصولات با بافت تازه بر سایر محصولات ارجحیت دارد.
تبریز ما: یک متخصص تغذیه با اشاره به مضرات ترشیجات فصلی گفت: نمک و سرکه عمده موادی هستند که در تهیهی ترشیجات از آنها استفاده میشود و در اکثر موارد نیز مصرف بیش از حد نمک در ترشیجات عوارض زیادی را برای مصرف کنندگان به وجود میآورد.
به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، دکتر حسن فرهاد غیبی، در این خصوص اظهار کرد: استفاده از ترشیجات و نمک سود کردن میوهها در سرکه و آب، متعلق به دورههایی بود که تکنولوژی به این حد پیشرفت نکرده و روش دیگری برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی وجود نداشت. اما اکنون با وجود یخچالها و فریزرهای پبشرفته، نیازی به این روش نیست.
وی افزود: افزایش فشار خون، تشدید بیماریهای قلبی-عروقی و ارزش غذایی بسیار پایین از جمله مضرات مصرف ترشیجات به شمار میآیند. همچنین تحریک اشتها در افراد چاق، تحریک معده برای دریافت مواد غذایی بیشتر و مشکلات گوارشی نیز از سایر مضرات هستند که سبب بروز مشکلات جدی در افراد میشوند.
فرهادغیبی گفت: در اکثر موارد، مسائل بهداشتی در تهیهی ترشیجات رعایت نشده و از مواد غذایی فاسد استفاده میشود و ارزش غذایی آن به طور کامل از بین میرود. از این رو اگر هدف، تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن باشد، باید از مصرف ترشیجات پرهیز کرد.
وی خاطرنشان کرد: امروزه اکثر موادغذایی و سبزیجات و میوهها به صورت تازه خوری در دسترس عموم هستند و استفاده از محصولات با بافت تازه بر سایر محصولات ارجحیت دارد.
[ad_2]
منبع : shahryarnews |
ثبت دیدگاه