یکشنبه, ۲ شهریور ۱۴۰۴ /
9022
۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۵:۰۷
303 بازدید
۰

صبر اهالی باغچه‌‌بان تبریز از بی‌‌توجهی مسئولان لبریز شد

[ad_1] تبریز ما: درپی عدم توجه مسئولان استانی به آراء دادگاه و دستورات مراجع‌‌ ذی‌‌صلاح مبنی بر صدور سند مالکیت برای زمین‌‌های منطقه باغچه‌‌بان تبریز، اهالی در برابر اداره کل راه و شهرسازی استان تجمع کردند. به گزارش تبریز ما به نقل از آناج، صبح امروز شماری از اهالی کوی باغچه بان جهت رسیدگی به […]



[ad_1]

تبریز ما: درپی عدم توجه مسئولان استانی به آراء دادگاه و دستورات مراجع‌‌ ذی‌‌صلاح مبنی بر صدور سند مالکیت برای زمین‌‌های منطقه باغچه‌‌بان تبریز، اهالی در برابر اداره کل راه و شهرسازی استان تجمع کردند.

به گزارش تبریز ما به نقل از آناج، صبح امروز شماری از اهالی کوی باغچه بان جهت رسیدگی به موضوع اسناد قطعات دریافتی خود از تعاونی مسکن شهرداری تبریز در اداره کل راه و شهرسازی تجمع کردند.

معترضین با اشاره به عدم صدور اسناد املاک خود علیرغم گذشت بیش از ۲۰ سال از زمان تصرف، عنوان کردند: طبق اسناد موجود در سال هفتاد تعاونی مسکن شهرداری تبریز اراضی خام پروژه باغچه بان را ازصاحبان زراعی که بر روی آن کشت انجام می‌‌گرفت خریداری کرده و کلیه اراضی فوق از طریق کمیسیون ماده پنج پس از بررسی کمیته فنی به کاربری مسکونی تبدیل شده است.

تجمع کنندگان با تاکید بر اینکه با انجام مراحل قانونی نسبت به توافق و تفکیک آن اقدام و تمامی حق و حقوق شهرداری پرداخت شده است، تصریح کردند: حال باگذشت بیش از بیست سال  و با داشتن پروانه و پایان کار چندین بار اقدام به دریافت سند نموده که در این موضوع با مخالفت‌‌های پی درپی اداره کل راه وشهرسازی و ملی بودن اراضی فوق مواجه شده‌‌ایم.

صبر اهالی باغچه‌‌بان تبریز از بی‌‌توجهی مسئولان لبریز شد

معترضان با بیان اینکه رئیس کمیسیون ماده پنج اکنون رئیس اداره‌‌کل راه و شهرسازی آذربایجان‌‌شرقی است، توضیح دادند: این درحالی است که در سال ۸۰ اداره کل منابع طبیعی با شکایت از تعاونی مسکن شهرداری تشکیل دادگاه شد و رای دادگاه بر صحت تملک و قانونی بودن آن بود ولی با این حال با در دست داشتن رای قانونی دادگاه و مکاتبات انجام شده تعاونی مسکن شهرداری با مسئولان شهری و استانی و مراجعه حضوری خود اعضا به دفتر معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌‌شرقی هنوز هم بلاتکلیف مانده‌‌ایم.

در ادامه این تجمع رئیس ادره کل راه و شهرسازی استان با تنظیم و امضا صورتجلسه‌‌ای وعده داد تا موضوع به هیئت مدیره سازمان ملی زمین و مسکن منعکس گردد تا در سفر استانی با حضور نمایندگان اهالی پیشنهاد و خواسته اهالی مبنی بر اینکه مجوز واگذاری اراضی فوق به صورت مستقیم به خود اهالی داده شود، صادر گردد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9022 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58757 بازدید ]
8 سال پيش [ 33913 بازدید ]
8 سال پيش [ 19285 بازدید ]
6 سال پيش [ 18848 بازدید ]
5 سال پيش [ 12615 بازدید ]
8 سال پيش [ 12338 بازدید ]
8 سال پيش [ 11188 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9475 بازدید ]
7 سال پيش [ 8359 بازدید ]
5 سال پيش [ 7952 بازدید ]
4 سال پيش [ 7731 بازدید ]
4 سال پيش [ 7241 بازدید ]
5 سال پيش [ 6566 بازدید ]
7 سال پيش [ 6556 بازدید ]
2 سال پيش [ 6457 بازدید ]
5 سال پيش [ 6299 بازدید ]
4 سال پيش [ 6266 بازدید ]
4 سال پيش [ 6228 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 305 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 385 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 348 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 570 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 372 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 384 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 343 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 149 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 63 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 688 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 472 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید