شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
13815
۱۳ تیر ۱۳۹۷ - ۶:۵۴
1222 بازدید
۰

بزرگترین همایش کشوری شرکت سوزوکی در تبریز شهر اولین ها برگزار گردید

شرکت سوزوکی از شرکت های معتبر کشور در زمینه الکترونیک به شمار می آید.این شرکت که در زمینه تولید تجهیزات خودرویی و تجهیزات خانه هوشمند فعالیت گسترده ای را تحت لیسانس سنگاپور در کشور دارد توانسته است در راستای اشتغالزایی گامهای بسیار مثبتی برداشته و عامل اشتغالزایی ده ها هزار نفر در زمینه تولید و […]



شرکت سوزوکی از شرکت های معتبر کشور در زمینه الکترونیک به شمار می آید.این شرکت که در زمینه تولید تجهیزات خودرویی و تجهیزات خانه هوشمند فعالیت گسترده ای را تحت لیسانس سنگاپور در کشور دارد توانسته است در راستای اشتغالزایی گامهای بسیار مثبتی برداشته و عامل اشتغالزایی ده ها هزار نفر در زمینه تولید و توزیع گردد و از این حیث در بین شرکتهایی خارجی که در ایران هستند و تولید می کنند می توان گفت از برند هایی است که بیشترین کارآفرینی را انجام داده است.این شرکت بخاطر فعالیت گسترده و کارآفرینی سه سال است که به عنوان برند برتر کشور انتخاب می گردد.آذربایجان شرقی از مناطقی در کشور است که شرکت سوزوکی فعالیت گسترده ای دارد و چون کیفیت محصولات تولیدی این شرکت در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد،از حیث خرید درب باز کن های تصویری بعد از تهران رتبه اول را در کشور داراست.این مسئله مسئولین این شرکت را بر آن داشت که بزرگترین همایش شرکت را که بیستمین همایش این شرکت در کشور نیز بود در تبریز برگزار و ضمن تجلیل از همکاران و نمایندگان این شرکت در استان آذربایجان شرقی ،آموزش های پیشرفته لازمه را نیز در زمینه نصب و راه اندازی تجهیزات خانه مدرن در اختیار آنان قرار دهند.در این مجال گزارشی از این همایش تقدیم مخاطبین گرامی می گردد.

همایش بزرگ شرکت سوزوکی با حضور مهندس بهنام سبحانی مدیریت توسعه تجارت این شرکت در خاورمیانه و مهندس هدایت علی تنلو نماینده شرکت سوزوکی در آذربایجان شرقی و مدیریت اولین فروشگاه این شرکت در شمال غرب کشور و مهندس افشارمقدم ریاست اتحادیه لوازم الکتریکی تبریز و جمعی از کارشناسان، مهندسین و تکنسین های مربوطه به همت اتاق اصناف و اتحادیه صوتی و تصویری و دفتر نمایندگی این شرکت در تاریخ سی ام خرداد ماه در سالن صدرای تبریز برگزار گردید.
هدف اصلی این همایش برند سازی و آموزش تکنیک های لازمه جهت نصب تجهیزات خانه هوشمند،آیفون های تصویری و درب باز کن های الکترونیکی و افزایش سطح دانش مربوطه بوده و در این راستا از تمامی شهرهای استان نمایندگی ها و مهندسین و تکنسین های برق این شرکت دعوت شده و گامهای موثری در راستای آموزش و همفکری های لازمه صورت پذیرفت.
در حاشیه این همایش مهندس بهنام سبحانی مدیر توسعه تجارت سوزوکی در خاور میانه در گفتگویی با خبرنگاران اظهار داشت: شرکت سوزوکی اکثرا روی طرح های تجهیزات خودرویی و تجهیزات خانه هوشمند فعالیت گسترده ای دارد و بعلت اینکه تبریز و آذربایجان در رابطه با فروش محصولات خانه هوشمند و استفاده از محصولات سوزوکی بعد از تهران مقام دوم را در کشور دارند بیستمین همایش این شرکت را در تبریز برگزار نمودیم.

سبحانی در ادامه راجع به سیاست های شرکت سوزوکی ابراز داشت :در برنامه های این شرکت طرحی را بنام SLS اجرا می نمائیم که همکاران و نمایندگان و کارشناسان هر منطقه با حضور در این همایش با فرهنگ و استراتژی آن منطقه بتوانند گامهای موثرتری بردارند چرا که در عصر کنونی باید علاوه بر بالابردن کیفیت تولید، تبلیغات و برنامه ریزی های لازمه با توجه به شرایط خاص جغرافیایی و شرایط فرهنگی مردمان هر منطقه صورت گیرد و شرکت سوزوکی در همه جای دنیا این سیاست را پیش میبرد و برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی جامع بصورت محلی و منطقه ای انجام می گیرد و در این راستا است که همایش تبریز نیز برگزار گردید.
در این همایش توانستیم به همکاران و نمایندگان اطلاع رسان نمائیم که علاوه بر شرکت پارسیان نصب فدک، خود شرکت سوزوکی نیز در ایران حاظر و ناظر می باشد و این عزیزان می توانند ارتباط مستقیم با مسئولین این شرکت برقرار کنند.
از دیگر برنامه های این همایش، افزایش سطح دانش همکاران چه در زمینه خدمات پس از فروش و چه در نحوه مارکیتنگ بود و در همایش تبریز بیشتر روی تجهیزات خانه هوشمند تمرکز کرده بودیم.
سبحانی ادامه داد: با توجه به هم مرز بودن آذربایجان شرقی با چندین کشور منطقه، در حال بررسی جهت تولید برخی محصولات پالایشگاهی تحت لیسانس سوزوکی در منطقه آزاد ارس هستیم و این منطقه بهترین منطقه کشور برای اجرای این طرح می تواند در نظر گرفته شده و صادرات خوبی را می توان به کشورهای همجوار متصور گردید.
مدیر توسعه تجارت شرکت سوزوکی در ادامه با اشاره به توانمندی های شرکت سوزوکی در ایران اشتغال زایی بسیار بالای این شرکت را از نقاط قوت این شرکت برشمرده اظهار داشت:شرکت سوزوکی بصورت مستقیم برای دهها هزار نفر در زمینه تولید و توزیع و نصب اشتغال زایی نموده است و از این حیث جزو برترین برند های می باشد که بیشترین کارآفرینی را در داخل کشور ایجاد نموده است .
مهندس هدایت علی تنلو نماینده رسمی شرکت سوزوکی در آذربایجان شرقی و مدیر اولین فروشگاه سوزوکی در شمال کشور غرب کشور نیز گفتگویی با خبرنگاران اظهار داشت :همایش تبریز بزرگترین همایش شرکت سوزوکی در کل کشور می باشد این در حالی است که تاکنون بیست همایش از طرف شرکت سوزوکی جزو برند های برتر کشور بوده و ۳ سال است که برند برتر کشور از طرف نهادهای ذیربط انتخاب می گردد. در این راستا در این همایش نیز برند سازی تاکید گردیده است .
مهندس تنلو از اهداف دیگر این همایش بحث آموزش تکنیک های نصب بودکه با توجه به حضور مهندسین، تکنسین های برق و نصابان این شرکت از تمامی شهرهای استان آذربایجان شرقی در این همایش وزین، آموزش های لازمه، جهت نصب و فعال سازی محصولات از طریق اساتید در اختیار عزیزان قرار گرفت.
مهندس تنلو با اشاره به برند،سوزوکی اظهار داشت: متاسفانه اکثر همکاران در این فکر هستند که این برند،یک برند چینی است. در حالی که باید خاطر نشان نمایم محصولات تولیدی شرکت سوزوکی تحت لیسانس سنگاپور بوده و در کشورمان و در تهران تولید می گردد. و ساخت ایران می باشد.
نماینده شرکت سوزوکی در استان ادامه داد:در این همایش برخود وظیفه دانستیم، از ریاست محترم اتحادیه صوتی و تصویری تبریز جناب آقای افشار و نماینگان فروش شهرهای مختلف استان تجلیل ویژه ای به عمل آوریم.
مهندس تنلو در پایان با اشاره به کیفیت بالای محصولات تولیدی شرکت سوزوکی در ایران مردم شریف آذربایجان به استفاده از محصولات این شرکت دعوت نموده و آنان را لایق استفاده از بهترین برند ها دانست و از زحمات اتاق اصناف تبریز و ریاست اتحادیه صوتی و تصویری جناب آقای افشارتقدیر و تشکر نمود.
گزارش از کسری حامدی

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13815 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35803 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8240 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1612 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 768 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1457 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 716 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 986 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1570 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 756 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3871 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 158 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 786 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 145 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 849 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 724 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2683 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 2064 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 708 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 3626 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1075 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 625 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 669 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 786 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید