جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
9320
۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۸:۴۶
491 بازدید
۰

بررسی شیوه های نوین بازگشایی معابر در زمستان در همایش « توسعه پایدار و حفظ محیط زیست»

تبریز ما: مدیرعامل سازمان خدمات موتوری خبر داد: همایش توسعه پایدار و حفظ محیط زیست با هدف بررسی کاهش مصرف نمک و بهره وری از شیوه های نوین بازگشایی معابر در بارش های زمستانی روز سه شنبه ۱۴ آذرماه برگزار می شود. به گزارش تبریز ما،  علیرضا زبردست ضمن اشاره به برگزاری این همایش افزود: […]




بررسی شیوه های نوین بازگشایی معابر در زمستان در همایش « توسعه پایدار و حفظ محیط زیست»

تبریز ما: مدیرعامل سازمان خدمات موتوری خبر داد: همایش توسعه پایدار و حفظ محیط زیست با هدف بررسی کاهش مصرف نمک و بهره وری از شیوه های نوین بازگشایی معابر در بارش های زمستانی روز سه شنبه ۱۴ آذرماه برگزار می شود.

به گزارش تبریز ما،  علیرضا زبردست ضمن اشاره به برگزاری این همایش افزود: این همایش در راستای کاهش آسیب های زیست محیطی نمک پاشی به آسفالت، بتن و سازه های شهری و کاهش آلودگی نمک پاشی به فضای سبز و آب سفره های زیرزمینی توسط سازمان خدمات موتوری شهری برگزار می شود.

زبردست تصریح کرد: نمک پاشی در سالهای گذشته بیشتر به صورت دستی انجام می گرفت که به همین منظور سازمان خدمات موتوری طی سال گذشته اقدام به تهیه  ۱۲ دستگاه نمک پاش و ۱۰ دستگاه برف روب پیشرفته مکانیزه کرده است.

وی افزود: طی ۳ سال گذشته سازمان به صورت خودجوش در کنار وظایف سازمانی و با کسب مجوز از شورا ی سازمان و هیئت مدیره سازمان نسبت به تجهیز کارگاه تولید محلول در داخل سازمان و در یکی از مناطق اقدام کرد که دستگاه های تولیدی به کار گیری شده در داخل سازمان از تولید ۳ هزار لیتر در ساعت آب محلول به ۳۰ هزار لیتر در ساعت تولید افزایش یافته و در بارش های زمستان ۳ سال  گذشته به کارگرفته شده است.

زبر دست در ادامه تصریح کرد: در طی امسال به همت شهردار محترم و معاونت خدمات شهری، اقدامات اساسی برای جایگزینی محلول به جای نمک پاشی در کلیه مناطق انجام می شود که این امر با هدف رعایت شان و ارزش انسانی کارگران شهر که به صورت دستی نمک پاشی می کنند و همچنین جلوگیری از آسیب های زیست محیطی و کاهش هزینه های گزاف نمک پاشی، طرح نمک پاشی مکانیزه در کنار محلول پاشی اجرا می شود.

مدیرعامل سازمان خدمات موتوری برگزاری این همایش را در راستای همفکری و هم اندیشی حوزه اجرایی خدمات شهری، مناطق شهرداری و سازمان ها و مراکز علمی و دانشگاهی جهت تحقق این امر مهم عنوان کرد.

وی همچنین اظهار داشت: در کنار نمک پاشی به صورت مکانیزه سعی بر این است که در آینده نزدیک محلول پاشی مکانیزه جایگزین کامل نمک پاشی مکانیزه شود که  در محلول پاشی استفاده از مواد جامد به حداقل ممکن می رسد.

زبر دست با اشاره به استفاده از تجارب کشورهای توسعه یافته که از روش محلول پاشی استفاده می کنند، افزود: در این روش به جای یخ زدایی پیشگیری از یخ زدگی اتفاق می افتد و محلول پاشی قبل و هنگام بارش انجام می گیرد.

وی تصریح کرد: به غیر از سازمان موتوری، اکنون ۵ منطقه شهرداری دارای کارگاه تولید محلول هستند و در ۵ منطقه دیگر ایستگاه هایی وجود دارد که از آن ۵ منطقه تغذیه می شود و سازمان خدمات موتوری کار پشتیبانی مناطق را انجام می دهد.

علیرضا زبردست در خاتمه افزود: اکنون محلول پاشی به صورت تانکری است که سعی ما بر این است که در آینده نزدیک محلول پاشی مکانیزه جایگزین نمک پاشی مکانیزه شود.

گفتنی است؛ همایش توسعه پایدار و حفظ محیط زیست با حضور مسئولان و مدیران سازمان ها، نهادها، ادارات دولتی و شرکت های خصوصی به بررسی کاهش مصرف نمک و بهره وری از شیوه های نوین بازگشایی معابر در بارش های زمستانی می پردازد که روز سه شنبه ۱۴ آذرماه از ساعت ۹ الی ۱۱ صبح در محل سالن آمفی تئاتر شهرداری تبریز(ساختمان ابوریحان) برگزار می شود.

 

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9320 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60197 بازدید ]
8 سال پيش [ 35392 بازدید ]
9 سال پيش [ 20695 بازدید ]
6 سال پيش [ 20316 بازدید ]
5 سال پيش [ 13995 بازدید ]
8 سال پيش [ 13710 بازدید ]
9 سال پيش [ 12615 بازدید ]
6 سال پيش [ 10850 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9736 بازدید ]
6 سال پيش [ 9270 بازدید ]
4 سال پيش [ 9057 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
5 سال پيش [ 7909 بازدید ]
7 سال پيش [ 7901 بازدید ]
4 سال پيش [ 7790 بازدید ]
3 سال پيش [ 7778 بازدید ]
4 سال پيش [ 7540 بازدید ]
5 سال پيش [ 7515 بازدید ]
3 سال پيش [ 6926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1089 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1365 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1398 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1123 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1112 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1400 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1084 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1087 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 947 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1006 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1075 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 930 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 983 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 982 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 917 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 868 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 915 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 871 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 442 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 531 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 762 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 130 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 28 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 131 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 433 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 724 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 408 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 27 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 639 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 443 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 373 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 489 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 464 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 80 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 817 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 133 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید