به گزارش تبریز ما، آتش پاد داود طالب نژاد در صحن علنی شورا با اعلام این خبر افزود: در ۱۴ پاساژ که احتمال ایجاد حادثه و خطر بود برای سرایداران و دو نفر از هر طبقه کلاس های آموزشی برگزار و با وسایل اطفاء حریق تجهیز کردیم.
وی تصریح کرد: قبل از حادثه پلاسکو سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی کارهایی در خصوص آموزش انجام داده بودیم بعد از این رویداد هم اداره برق و گاز را پای کار آوردیم و در حال حاضر این ادارات نیز در کنار سازمان آتش نشانی به موضوع ایمنی و پیشگیری توجه دارند.
طالب نژاد افزود: در بازار تبریز ایجاد یکسری امکانات برای آتش نشانی و آموزش چهره به چهره بازاریان در خصوص خدمات آتش نشانی و ایمنی را در دست اجرا داریم که بازخورد مناسبی از اجرای این طرح گرفته ایم.
وی اظهار داشت: بعد از پلاسکو در بازار تبریز ۳۱ مورد آتش سوزی اتفاق افتاده است که چون در دقایق اولیه مهار شده اند حادثه آنچنانی اتفاق نیفتاده است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی ادامه داد: تمامی ساختمان ها و پاساژهای جدید تبریز دارای طرح ایمنی کنترل شده و استاندارد هستند و اگر موردی در خصوص ایمنی ساختمانها وجود داشته باشد در ساختمان ها و پاساژهای قدیمی است که سعی داریم با آموزش و تجهیز، در این مکان ها برای حوادث احتمالی آماده باشیم.
وی گفت: برای تشویق کسبه به تمامی کسبه مالک یا مستاجر گواهی آموزش مقابله و پیش گیری از حوادث داده می شود و تعهد گرفتیم که در صورت تغییر مالک و یا مستاجر ملزم به کسب آموزش هستند
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز در پایان گفت: هزینه تجهیز یک آتش نشان برای حضور در مواقع بروز حوادث ۲۴۰ میلیون ریال است که با توجه به وضعیت موجود امکان خریداری و تجهیز آتش نشانان به وسایل ایمنی استاندارد و جدید وجود ندارد.