دوشنبه, ۵ مرداد ۱۴۰۵ /
9571
۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۵:۴۴
400 بازدید
۰

نقش مهندسان و متخصصان، در حفظ منابع و سرمایه‌های شهر، حایز اهمیت است

[ad_1] تبریز ما: شهردار تبریز در دیدار با اعضای نظام مهندسی شهرستانهای آذربایجان شرقی خدمتگزاری به شهروندان را امری ضرورتی دانست که تعارف بردار نیست. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین باهر اظهار داشت: همراهی، همدلی و هم سویی شهرداری ها با استاندار محترم آذربایجان شرقی و نماینده ولی فقیه در استان و امام […]



[ad_1]


نقش مهندسان و متخصصان، در حفظ منابع و سرمایه‌های شهر، حایز اهمیت است

تبریز ما: شهردار تبریز در دیدار با اعضای نظام مهندسی شهرستانهای آذربایجان شرقی خدمتگزاری به شهروندان را امری ضرورتی دانست که تعارف بردار نیست.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین باهر اظهار داشت: همراهی، همدلی و هم سویی شهرداری ها با استاندار محترم آذربایجان شرقی و نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز به نفع تبریز و استان خواهد بود که خوشبختانه در مدت اخیر این همراهی و همدلی برای خدمتگزاری و توسعه استان به نحو خوبی خود را نشان داده است.

شهردار تبریز با اشاره به اهمیت جایگاه مهندسی در حوزه ساخت شهر و توسعه اظهار داشت: باید این موضوع در بین مردم تبیین شود که مهندسان به عنوان متخصصان توسعه و ساخت در توسعه نقش اساسی دارند.

مهندس ایرج شهین باهر افزود: اگر متخصصان و مهندسان در جایگاههای تخصصی خود حضور داشته باشند هزینه اشتباه محاسبات و اشتباه در اجرا به مردم و جامعه تحمیل نمی شود.

وی با اشاره به ایرادات و مشکلات حوزه مدیریتی در شهرها گفت: یکی از اساسی ترین ایرادات این است که فرد به شکل تخصصی در جایگاه خود قرار نگیرد. باید در نظر گرفت که تعهد و پاکدستی یک طرف قضیه است اما تخصص ضلع دیگر این مثلث را تشکیل می دهد که خلا آن هزینه های بزرگی را به جامعه تحمیل می کند.

شهردار تبریز با اشاره به ضرورت توجه به موضوع حیف و میل در فعالیت ها اظهار داشت: یک تصمیم غلط شاید میلیاردها هزینه به یک مجموعه و یا شهر وارد کند، هرچند در بحث ها بیشتر قضیه میل و فساد مالی مطرح می شود اما روی دیگر قضیه حیف نمودن دارایی ها و اجرای پروژه هایی است که شاید خسارت یک تصمیم گیری و اجرای یک طرح بسیار سنگین باشد و سالیان سال مردم هزینه حیف شدن و اجرای یک پروژه نابجا را بپردازند.

مهندس ایرج شهین باهر افزود: نقش مهندسان و متخصصان حوزه های مهندسی به خاطر حفظ بیت المال و جلوگیری از خسارت ها حایز اهمیت است؛ اگر مدیری در جایگاه تخصصی خود نباشد قطعا شاهد از بین رفتن منابع و سرمایه ها خواهیم بود.

در ابتدای دیدار شهردار تبریز با نمایندگان نظام مهندسی شهرستان های آذربایجان شرقی تعدادی از حاضران به ایراد نقطه نظرات و سخنان خود پرداختند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9571 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60587 بازدید ]
9 سال پيش [ 35820 بازدید ]
9 سال پيش [ 21066 بازدید ]
6 سال پيش [ 20666 بازدید ]
6 سال پيش [ 14387 بازدید ]
9 سال پيش [ 14082 بازدید ]
9 سال پيش [ 13011 بازدید ]
7 سال پيش [ 11222 بازدید ]
8 سال پيش [ 10183 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9622 بازدید ]
5 سال پيش [ 9380 بازدید ]
5 سال پيش [ 9003 بازدید ]
6 سال پيش [ 8273 بازدید ]
5 سال پيش [ 8253 بازدید ]
7 سال پيش [ 8250 بازدید ]
3 سال پيش [ 8162 بازدید ]
5 سال پيش [ 7901 بازدید ]
6 سال پيش [ 7848 بازدید ]
4 سال پيش [ 7527 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 ماه پيش [ 120 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1610 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 2026 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 2060 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1629 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1558 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 2023 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1595 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1975 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1488 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1574 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1341 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1446 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1465 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1334 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1271 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1300 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 1256 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 625 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 735 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 534 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 667 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 525 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 592 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 497 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 494 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 592 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 37 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 686 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 27 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 905 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 57 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید