سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
9470
۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۷:۵۶
534 بازدید
۰

اولویت خدمات زمستانی، محلول‌پاشی است/ پرداخت‌های پیمانکاری، عادلانه خواهد بود

تبریز ما: شهردار تبریز با تاکید بر این که نباید خدمات زمستانی، باعث تخریب فضای سبز شهر شود، گفت: اولویت برنامه‌های خدماتی در مواقع بارش برف، محلول‌پاشی و برف‌روبی است. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در صحن علنی شورای اسلامی شهر تبریز با بیان این‌که در روزهای گذشته شاهد اولین برف پاییزی بودیم، […]




اولویت خدمات زمستانی، محلول‌پاشی است/ پرداخت‌های پیمانکاری، عادلانه خواهد بود

تبریز ما: شهردار تبریز با تاکید بر این که نباید خدمات زمستانی، باعث تخریب فضای سبز شهر شود، گفت: اولویت برنامه‌های خدماتی در مواقع بارش برف، محلول‌پاشی و برف‌روبی است.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در صحن علنی شورای اسلامی شهر تبریز با بیان این‌که در روزهای گذشته شاهد اولین برف پاییزی بودیم، اظهار داشت: برای اولین‌بار در خدمات شهرداری تبریز، محلول‌پاشی، در اولویت قرار گرفت؛ این راهکار از نظر اقتصادی، منطقی بود و آسیب‌های زیست‌محیطی نمک‌پاشی را نیز کاهش داد و در عین حال، عملیات برف روبی و یخ‌زدایی را نیز تسهیل کرد.

وی در ادامه با اشاره به طرح خدماتی فروشندگان سیار گفت: شهرداری در قالب وظایف سازمانی، خود را موظف به سامان‌دهی دستفروشان و فروشندگان سیار می‌داند؛ به همین منظور طرح‌هایی در نظر گرفته شده که جوانب کلی موضوع، از نظر وجهه عمومی شهر، سد معبر و همچنین ملاحظه کسب‌وکار دستفروشان، مورد توجه باشد.

شهردار تبریز با اشاره به این‌که با حمایت‌های مدیریت استان، پیگیری‌های مهمی در خصوص منابع مالی خط دوم قطار شهری، صورت گرفته است، اظهار داشت: از شورای محترم می‌خواهیم فرصتی برای ارائه گزارش سازمان قطار شهری تبریز در صحن، مهیا کند؛ این گزارش  می‌تواند تلاش‌ها و پیگیری‌های عوامل اجرایی را روشن کرده و پاسخ‌گوی سوالات اعضای محترم باشد.

وی با اشاره به مبالغ متفاوتی که بعضاً در مورد بدهی‌های شهرداری تبریز ایجاد می‌شود، گفت: مبلغی که در روز معارفه، اعلام شد، مربوط به وضعیت موجود شهرداری تبریز است.

شهین‌باهر با تاکید بر این‌که نباید اجازه دهیم، تبریز شاهد حادثه‌ای شبیه پلاسکو باشد، گفت: ایمن‌سازی پاساژها، طرح مهمی است که در دور گذشته شورا به تصویب رسید و اقداماتی نیز در این خصوص صورت گرفت.

شهردار تبریز اضافه کرد: از ریاست محترم شورا، می‌خواهیم فرصتی فراهم کنند تا گزارشی از فعالیت‌های سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی، در صحن علنی، ارائه شود؛ این گزارش، تصویر مناسبی از طرح ایمن‌سازی ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان این‌که انسان‌محوری و عدالت شهری، رویکرد اصلی شهرداری تبریز است، به نقش پیکانکاران در برنامه‌های عمرانی و خدماتی اشاره و خاطرنشان کرد: دستور داده شده تا عموم بخش‌های اجرایی، تمام پرداخت‌های پیمانکاری را به شکل عادلانه و به نسبت مقدار مطالبه و زمان، در دستور کار قرار دهند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9470 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60620 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21104 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14414 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13045 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10229 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9042 بازدید ]
6 سال پيش [ 8319 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 623 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 639 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 214 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 532 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 519 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 279 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 625 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 584 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 500 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 668 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 583 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 58 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 795 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 226 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید