جمعه, ۱۲ دی ۱۴۰۴ /
82737
۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
684 بازدید
۰

تلاش برای بازنمایی مقاومت تبریز در «شب‌های پرستاره»

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،امیر نصیر بیگی، در نشست خبری ویژه برنامه«شب‌های پرستاره» اظهار کرد: ما مفتخریم که در کنار موسسه حیات طیبه حضور داریم و تلاش می‌کنیم تبریز را در بُعد مقاومت، پایداری و ایستادگی تاریخی به نمایش بگذاریم. او با اشاره به جایگاه تبریز در مقاطع مختلف تاریخ، از […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،امیر نصیر بیگی، در نشست خبری ویژه برنامه«شب‌های پرستاره» اظهار کرد: ما مفتخریم که در کنار موسسه حیات طیبه حضور داریم و تلاش می‌کنیم تبریز را در بُعد مقاومت، پایداری و ایستادگی تاریخی به نمایش بگذاریم.

او با اشاره به جایگاه تبریز در مقاطع مختلف تاریخ، از مشروطه تا دفاع مقدس و مدافعان حرم، افزود: تبریز هموار

ه یکی از شهرهای پیشگام در ایستادگی بوده و این برنامه بستری است تا روایت‌های جذاب از شهدای دفاع مقدس، مدافعان حرم و چهره‌های تاریخی شهر بازگو شود.
نصیر بیگی از رسانه‌های رسمی، فعالان فضای مجازی و شبکه‌های سراسری خواست با تولید و بازنشر محتواهای این رویداد، نقش مؤثری در معرفی این حرکت فرهنگی ایفا کنند و خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که محتوای تولید شده در طول یک سال آینده به دست مردم ایران برسد و جایگاه تبریز در تاریخ مقاومت به درستی بازتاب یابد.

سپس، زینب مقدس مسئول موسسه حیات طیبه، با اشاره به برگزاری ویژه‌برنامه «شب‌های پرستاره» در تبریز گفت: این رویداد با هدف زنده نگه داشتن یاد شهدا، تقویت وحدت ملی و انتقال روایت‌های دست‌نخورده دفاع مقدس به نسل جوان برگزار می‌شود.

وی اعلام کرد: این مراسم از دوم تا چهارم مهرماه پس از نماز مغرب به مدت یک‌ونیم ساعت در بیست نقطه تبریز برگزار می‌شود و اتوبوس‌هایی برای انتقال مردم به گلزار شهدای وادی رحمت در نظر گرفته شده است.

او با بیان اینکه موسسه حیات طیبه بر پایه آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت بنا شده، گفت: این حرکت از برگزاری مراسم‌های چهلم شهدا آغاز شد و اکنون با برنامه‌هایی همچون شب‌های پرستاره در استان‌های مختلف و شب‌های بله‌برون در جنوب کشور ادامه دارد.

مقدس با اشاره به برگزاری نخستین دوره شب‌های پرستاره» در سال ۱۳۹۸ در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) تهران افزود: هدف ما صرفاً یادبود شهدا نیست، بلکه تقویت وحدت ملی، روایت صحیح از گذشته و مقابله با جریان‌های تفرقه‌افکن از مهم‌ترین رسالت‌های این برنامه است.

او با تأکید بر اهمیت انتقال روایت‌های دفاع مقدس به نسل جوان تصریح کرد: جنگ روایت‌ها امروز به فضای مجازی کشیده شده و رسالت رسانه‌ها برای انعکاس درست این رویدادها سنگین‌تر شده است. موسسه حیات طیبه تلاش می‌کند با تولیدات فرهنگی و برگزاری اردوهای راهیان نور، پیام شهدا و واقعیت‌های جنگ را دست‌نخورده به مردم منتقل کند.

همچنین یاسر صابری، مدیر اجرایی ویژه‌برنامه «شب‌های پرستاره»، نیز در حاشیه این نشست خبری با اعلام میزبانی تبریز از این محفل ملی گفت: این برنامه به احترام مردم شهیدپرور آذربایجان شرقی و برای بازخوانی سبک زندگی شهدا از دوم تا چهارم مهرماه در گلزار شهدای وادی رحمت برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: این برنامه سال‌هاست در نقاط مختلف کشور برگزار می‌شود و امسال به احترام و افتخار مردم غیور و شهیدپرور تبریز به این شهر منتقل شده است.
او با بیان اینکه «شب‌های پرستاره» محفل روایتگری با محوریت یاد و خاطره شهداست، افزود: این برنامه با روایتگری حاج حسین یکتا، از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، هر سال در یکی از استان‌ها برپا می‌شود و به محفل معنوی و اثرگذار در فضای فرهنگی کشور تبدیل شده است.

صابری درباره علت نامگذاری این رویداد به سخنان رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: شهدا ستاره‌های هدایت‌اند و در شب تاریک فتنه‌ها چراغ راه ملت شدند.

وی با مرور میزبانی شهرهای مختلف از این برنامه از سال ۱۳۹۸ تاکنون، تبریز را به دلیل پیشینه درخشان در تاریخ مقاومت، نقش‌آفرینی لشکر ۳۱ عاشورا در دفاع مقدس، حضور تأثیرگذار مردم آذربایجان در جهادهای مختلف و جایگاه ویژه این خطه در نگاه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب شایسته میزبانی امسال دانست.

به گفته صابری، «شب‌های پرستاره» تنها یک روایت جنگ نیست بلکه «مدرسه پهلوانی تاریخ انقلاب» است که علاوه بر تکریم شهدای آذربایجان، پیوندی عمیق با مقاومت امت اسلامی برقرار می‌کند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82737 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60111 بازدید ]
8 سال پيش [ 35296 بازدید ]
8 سال پيش [ 20611 بازدید ]
6 سال پيش [ 20219 بازدید ]
5 سال پيش [ 13909 بازدید ]
8 سال پيش [ 13610 بازدید ]
8 سال پيش [ 12525 بازدید ]
6 سال پيش [ 10764 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9643 بازدید ]
6 سال پيش [ 9194 بازدید ]
4 سال پيش [ 8992 بازدید ]
4 سال پيش [ 8494 بازدید ]
5 سال پيش [ 7840 بازدید ]
7 سال پيش [ 7828 بازدید ]
3 سال پيش [ 7704 بازدید ]
4 سال پيش [ 7673 بازدید ]
4 سال پيش [ 7451 بازدید ]
5 سال پيش [ 7443 بازدید ]
3 سال پيش [ 6789 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 975 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1207 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1239 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 991 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 997 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1245 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 972 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 956 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1235 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 854 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 896 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 966 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 833 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 887 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 883 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 811 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 777 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 806 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 783 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 401 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 820 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 27 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 389 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 557 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 830 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 503 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1855 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 681 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 511 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1239 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 668 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 89 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید