پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
7750
۰۱ آبان ۱۳۹۶ - ۹:۲۶
395 بازدید
۰

جهت‌گیری و تنظیم «برنامه‌وبودجه ۹۷» باید حکیمانه باشد

تبریز ما: سرپرست شهرداری تبریز با تاکید بر این‌که در بخش‌های مختلف برنامه‌وبودجه، باید واقعیت‌های ‌شهر و امکانات شهرداری را اساس قرار دهیم، گفت: تاثیرگذاری برنامه‌وبودجه، در گرو جهت‌گیری حکیمانه آن است. به گزارش تبریز ما، محمدحسین اسحقی در سمینار تبیین چهارچوبهای تهیه و تدوین برنامه و بودجه سال ۱۳۹۷ شهرداری تبریز، با بیان این […]



تبریز ما: سرپرست شهرداری تبریز با تاکید بر این‌که در بخش‌های مختلف برنامه‌وبودجه، باید واقعیت‌های ‌شهر و امکانات شهرداری را اساس قرار دهیم، گفت: تاثیرگذاری برنامه‌وبودجه، در گرو جهت‌گیری حکیمانه آن است.

به گزارش تبریز ما، محمدحسین اسحقی در سمینار تبیین چهارچوبهای تهیه و تدوین برنامه و بودجه سال ۱۳۹۷ شهرداری تبریز، با بیان این مطلب اظهار داشت: ساختار شهرداری تبریز یکی از مباحثی است که اجرای مطلوب برنامه و بودجه را تحت تاثیر قرار می‌دهد. باید مسائل انضباطی را تقویت، و آمار و اطلاعات سازمانی خود را شفاف کنیم؛ در این صورت می‌توان به تاثیرگذاری عملی بودجه امیدوار بود.

وی با تاکید بر این‌که فاصله‌ بودجه نوشته‌شده تا برنامه اجرایی، باید کاهش یابد، تاکید کرد: در مقابل منابع و درآمدهای محدود، شاهد انتظارات و مطالبات گسترده از شهرداری هستیم؛ این در حالی است که بخش عمده‌ای از ماموریت‌ها و انتظارات تبریز ۲۰۱۸ نیز بر عهده شهرداری گذاشته شده‌است.

سرپرست شهرداری تبریز با تاکید بر این‌که برنامه و بودجه، باید طوری تنظیم شود که نیازهای شهر را پوشش دهد، گفت: بودجه، نقشه اجرایی شهر است و چنین نقشه مهمی نمی‌تواند تحت تاثیر وعده‌هایی که پشتوانه علمی و پولی ندارند، به ثمر برسد.

وی اضافه کرد: هر موضوعی که بر پایه شعار باشد، فاقد بار علمی بوده و به مرور، زمینه فساد را فراهم می‌کند؛ از این رو، باید از شعارهای خوشایند، پرهیز کنیم و وعده‌های خود در بستر برنامه‌وبودجه بسنجیم.

اسحقی اظهار داشت: معتقدم مشکل اصلی ما، در نحوه هزینه‌کردهاست نه در درآمدهای محدود؛ اگر بتوانیم هزینه خود را منضبط کرده و اقتصاد مقاومتی را به صورت واقعی در مدیریت شهر عملیاتی کنیم؛ قطعاً خواهیم توانست بسیاری از کاستی‌ها را از میان برداریم.

سرپرست شهرداری تبریز در پایان اظهار امیدواری کرد، روند تنظیم برنامه‌وبودجه سال‌به‌سال به سمت محتوایی شدن برنامه‌های اجرایی و رفع نیازهای اولویت‌دار شهر، سوق داده‌شود.

جهت‌گیری و تنظیم «برنامه‌وبودجه ۹۷» باید حکیمانه باشد

همچنین اکبر پورخردمند، معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهردار تبریز نیز در این نشست، با اشاره به جهت‌گیری کلی بودجه بر مبنای کاهش درآمدهای جاری خواهد بود، افزود: سعی شده تا برنامه‌وبودجه سال ۱۳۹۶ شفاف و قابل‌دفاع باشد.

وی اضافه کرد: تجدید نظر در نحوه بودجه‌ریزی و پرهیز از رویه سنتی بودجه‌نویسی، از ویژگی‌های مهم بودجه امسال است که در بحث اجرا، می‌تواند با کاهش هزینه‌های جاری همراه باشد.

پورخردمند  الکترونیکی‌شدن ساز و کار اداری و  برون‌سپاری را از جمله راهکارهای کاهش هزینه‌های جاری در بودجه سال ۹۶ شهرداری تبریز خواند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7750 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9564 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8917 بازدید ]
6 سال پيش [ 8202 بازدید ]
7 سال پيش [ 8199 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1571 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1503 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1914 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1360 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1299 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1201 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 163 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 514 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 689 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 234 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 118 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1869 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 86 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 476 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 364 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 31 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 192 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 362 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 753 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید