پنجشنبه, ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ /
75445
۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
340 بازدید
۰

تجلیل از ۲۵۰ حافظ قرآن کریم در آذربایجان‌شرقی

از ۲۵۰ فعال قرآنی شامل حافظان کل، حافظان ۲۰ جزء، حافظان ۱۰ جزء و حافظان پنج جزء و حافظان سوره بقره در آیین قرآنی تجلیل شد.



تجلیل از ۲۵۰ حافظ قرآن کریم در آذربایجان‌شرقی
تجلیل از ۲۵۰ حافظ قرآن کریم در آذربایجان‌شرقی

از ۲۵۰ فعال قرآنی شامل حافظان کل، حافظان ۲۰ جزء، حافظان ۱۰ جزء و حافظان پنج جزء و حافظان سوره بقره در آیین قرآنی تجلیل شد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، رحیم وظیفه‌شعاع در این مراسم ضمن تبریک میلاد با سرسعادت حضرت مهدی (عج)، گفت: امروز فرصت قدردانی از جوانان و نوجوانانی است که دل در گرو قرآن کریم دارند و با حفظ و انس با آیات الهی، قرآن در سینه‌شان نقش بسته‌ است.

وی گفت: مؤسسه مهد قرآن و عترت آذربایجان‌ شرقی پس ۳۱ سال فعالیت در زمینه تربیت حافظان و قاریان قرآن کریم در سطح استان، وارد سی‌دومین سال فعالیت خود شده است.

مدیرعامل مؤسسه مهد قرآن و عترت آذربایجان‌ شرقی، گفت: بنابر رسم‌ سال‌های گذشته، آیین‌های تجلیل از حافظان و قاریان کریم استان به صورت سالانه برگزار می‌شود.

وظیفه‌شعاع با اشاره به تجمع ۱۲ هزار نفری حافظان و قاریان قرآن کریم، گفت: این اجتماع بزرگ با حضور آیت‌الله کعبی و شهید آیت‌الله آل‌هاشم برگزار شد که جا دارد در این آیین قرآنی نیز از آن شهید والامقام که نقش ویژه‌ای در حمایت از فعالان قرآنی داشتند، یاد کنیم.

وی حافظان و قاریان قرآن کریم را از رویش‌های انقلاب اسلامی دانست و گفت: در سال‌های اخیر از بیش‌ از ۴۷۰ قاری و حافظ قرآن کریم در استان آذربایجان‌ شرقی تجلیل و تکریم شد.

مدیرعامل مؤسسه مهد قرآن و عترت آذربایجان‌ شرقی با تأکید بر ضرورت تکریم و حمایت فعالان قرآنی، بیان کرد: از ۲۵۰ فعال قرآنی شامل حافظان کل، حافظان ۲۰ جزء، حافظان ۱۰ جزء و حافظان پنج جزء و حافظان سوره بقره در این آیین قرآنی تجلیل خواهد شد.

موسسه مهد قرآن و عترت آذربایجان‌ شرقی به عنوان بزرگترین موسسه قرآنی استان از سال ۱۳۷۲ با محوریت حفظ قرآن به‌ صورت تخصصی فعالیت خود را آغاز کرده که تاکنون بیش از ۴۰۰ نفر فارغ‌التحصیل در این رشته داشته است.

علاوه بر آموزش علوم قرآنی در رشته‌های مختلف، در راستای گسترش فعالیت‌های مؤسسه به تدریج ۱۵ مدرسه قرآنی در تبریز زیر نظر موسسه مهد قرآن و عترت آذربایجان‌ شرقی شروع به فعالیت کردند که از این تعداد شش مدرسه در مقاطع ابتدایی و دوره اول دبیرستان و هشت واحد نیز در مقطع پیش‌دبستانی است و در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ دانش‌آموز در مدارس مهد قرآن مشغول به تحصیل هستند که در کنار آن حفظ قرآن، آموزش مفاهیم و روخوانی قرآن نیز در قالب طرح جامع آموزش قرآن مورد توجه قرار گرفته است.

موسسه مهد قرآن و عترت در بحث تدبر قرآنی هم اکنون شش جزء پایانی قرآن را به‌ صورت مدون برای درس‌نامه تدبر آماده کرده و سپس تدبر در سیره اهل‌بیت مورد توجه قرار داده است، ضمن اینکه تاکنون ۶۰۰۰ نفر در دوره‌های تربیت مربی قرآن شرکت کرده‌اند و ۶۰۰ نفر از این تعداد در مهد قرآن مشغول به‌کار شده‌اند و بقیه در نظام آموزش و پرورش، مهدهای کودک، مراکز فعال قرآنی و فرهنگی اثرگذار هستند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 75445 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58855 بازدید ]
8 سال پيش [ 34019 بازدید ]
8 سال پيش [ 19390 بازدید ]
6 سال پيش [ 18965 بازدید ]
5 سال پيش [ 12701 بازدید ]
8 سال پيش [ 12450 بازدید ]
8 سال پيش [ 11273 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9570 بازدید ]
7 سال پيش [ 8451 بازدید ]
6 سال پيش [ 8047 بازدید ]
4 سال پيش [ 7824 بازدید ]
4 سال پيش [ 7320 بازدید ]
5 سال پيش [ 6669 بازدید ]
7 سال پيش [ 6652 بازدید ]
2 سال پيش [ 6567 بازدید ]
5 سال پيش [ 6387 بازدید ]
4 سال پيش [ 6348 بازدید ]
4 سال پيش [ 6342 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 320 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 329 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 355 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 338 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 336 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 128 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 297 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 557 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 328 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 44 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 309 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید