جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
7028
۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۴
392 بازدید
۰

پایان طرح ممیزی املاک شهرک طالقانی و الهیه توسط شهرداری منطقه ۳

تبریز ما: شهردار منطقه ۳ تبریز گفت: با تایید سر ناظرین ممیزی املاک شهرداری تبریز، ممیزی املاک شهرک طالقانی و الهیه به پایان رسید و هم اکنون در مرحله صدور فیش قرار دارد. تبریز ما: شهردار منطقه ۳ تبریز گفت: با تایید سر ناظرین ممیزی املاک شهرداری تبریز، ممیزی املاک شهرک طالقانی و الهیه به […]




پایان طرح ممیزی املاک شهرک طالقانی و الهیه توسط شهرداری منطقه ۳

تبریز ما: شهردار منطقه ۳ تبریز گفت: با تایید سر ناظرین ممیزی املاک شهرداری تبریز، ممیزی املاک شهرک طالقانی و الهیه به پایان رسید و هم اکنون در مرحله صدور فیش قرار دارد.

تبریز ما: شهردار منطقه ۳ تبریز گفت: با تایید سر ناظرین ممیزی املاک شهرداری تبریز، ممیزی املاک شهرک طالقانی و الهیه به پایان رسید و هم اکنون در مرحله صدور فیش قرار دارد.

به گزارش تبریز ما به نقل از شهرداری منطقه ۳ تبریز، پرویز عباس نژاد با اعلام این خبر افزود: بلوک منظریه، چهارراه ابوریحان، شهرک طالقانی، پشت ساختمان سنگی و خیابان الهیه و ..  از جمله مکان‌های اجرای ممیزی املاک است.

وی اظهار داشت: بعد از اخطارهای لازم قانونی به مالکان این محدوده توسط عوامل واحد ممیزی املاک شهرداری منطقه، مشخصات فردی و مساحت کاربری املاک استخراج شده و در سامانه اطلاعات نوسازی املاک شهرداری درج شده‌است، تا بتوانیم از امسال در فیش های نوسازی اعمال کنیم.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که هر چه زودتر این پروژه به اتمام برسد و بتوانیم از خروجی های آن بهره برداری کنیم.

شهردار منطقه ۳ تبریز با اشاره به اینکه این طرح در تمام مناطق و محلات منطقه در حال اجرا شدن است، گفت: زمان اندکی به پایان بخش های میدانی کار باقی مانده و امیدواریم در کوتاهترین زمان ممکن پس از پایان عملیات برداشت، کار پالایش، جمع بندی و بهره برداری از اطلاعات را اجرا کنیم.

وی افزود: در راستای عمل به دستورات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی، ممیزی املاک و معابر و مشاغل سطح حوزه شهرداری منطقه ۳ بدون عقد قرارداد با شرکت های بخش خصوصی و بدون صرف هزینه ای توسط پرسنل واحد ممیزی املاک خود منطقه انجام می‌گیرد.

مهندس پرویز عباس نژاد تاکید کرد: شهرداری منطقه تنها منطقه، ما بین مناطق ۱۲ گانه شهرداری تبریز می باشد که ممیزی املاک را به جهت صرفه جویی در هزینه های جاری توسط خود پرسنل منطقه انجام می دهد تا جایی که عملکرد این منطقه در طرح ممیزی املاک مورد توجه سرناظرین ممیزی شهرداری کلانشهر تبریز قرار گرفته است.

وی شهرداری ها را به عنوان متولیان اصلی شهر در زمینه نوسازی و بهسازی در مدیریت شهری نیازمند به بانک اطلاعاتی املاک دانسته و افزود: مدیریت شهری برای برنامه ریزی و تصمیم گیری نیازمند به اطلاعات دقیق و طبقه بندی شده ای از فضاها با کاربری های مختلف از سطح داخلی شهر می باشد.

عباس‌نژاد این اقدامات را گامی اساسی و بنیادین در تحقق امر درآمد پایدار شهری در شهرداری ها بیان کرده و گفت: شهرداری منطقه ۳ با ممیزی کردن شهرک طالقانی که قبلا از پرداخت عوارض نوسازی امتناع می کردند، از این به بعد همه ساله بصورت سیستمیک عوارض خویش را خواهند پرداخت.

وی با اعلام اینکه شهرداری منطقه ۳ تبریز کار ممیزی و تفکیک املاک واقع درحوزه این منطقه را با جدیت و کیفیت بیشتری دنبال می کند، گفت: هدف از انجام این پروژه، جمع آوری و بروز رسانی اطلاعات املاک منطقه، جلوگیری از فعالیت های زمان بر در شهرداری و انجام کارهای میدانی، مکانیزه کردن فرآیندهای موجود در شهرداری، خدمات رسانی سریع تر به شهروندان است.

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7028 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60203 بازدید ]
8 سال پيش [ 35397 بازدید ]
9 سال پيش [ 20699 بازدید ]
6 سال پيش [ 20319 بازدید ]
5 سال پيش [ 13999 بازدید ]
8 سال پيش [ 13714 بازدید ]
9 سال پيش [ 12619 بازدید ]
6 سال پيش [ 10851 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9738 بازدید ]
6 سال پيش [ 9273 بازدید ]
4 سال پيش [ 9061 بازدید ]
4 سال پيش [ 8594 بازدید ]
5 سال پيش [ 7917 بازدید ]
7 سال پيش [ 7908 بازدید ]
4 سال پيش [ 7795 بازدید ]
3 سال پيش [ 7781 بازدید ]
4 سال پيش [ 7547 بازدید ]
5 سال پيش [ 7518 بازدید ]
3 سال پيش [ 6930 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1093 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1371 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1405 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1130 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1116 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1410 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1089 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1094 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1389 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 951 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1009 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1079 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 933 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 993 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 987 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 924 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 870 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 921 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 879 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 444 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 720 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 184 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 383 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 185 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 399 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 178 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 586 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 422 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 152 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 391 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 723 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید