چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
11925
۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۶:۳۳
542 بازدید
۰

بازگشایی مجدد موزه ادب و عرفان اهر در راستای تبریز ۲۰۱۸

تبریز ما: رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان اهر با بیان اینکه تنها موزه ادب و عرفان کشور در اهر قرار دارد گفت: بازگشایی مجدد موزه ادب و عرفان در راستای بازدید گردشگران تبریز ۲۰۱۸ در دستور کار قرار دارد. حسن باقرپور اظهار داشت: در رابطه با مرمت و بازگشایی بقعه شیخ شهاب‌الدین […]




بازگشایی مجدد موزه ادب و عرفان اهر در راستای تبریز ۲۰۱۸

تبریز ما: رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان اهر با بیان اینکه تنها موزه ادب و عرفان کشور در اهر قرار دارد گفت: بازگشایی مجدد موزه ادب و عرفان در راستای بازدید گردشگران تبریز ۲۰۱۸ در دستور کار قرار دارد.

حسن باقرپور اظهار داشت: در رابطه با مرمت و بازگشایی بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری، شورای فنی میراث فرهنگی آذربایجان شرقی با حضور کارشناسانی از سازمان میراث فرهنگی تشکیل شد و از طرفی هم مرمت و بازگشایی این بقعه از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه میراث فرهنگی آذربایجان شرقی برای مرمت بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری از دکترین سازه و معماری دانشگاه هنر تبریز به لحاظ اهمیت موضوع استفاده و مرمت این بقعه را تخصصی‌تر کرده‌اند، افزود: فقط برای طرح مرمت بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری که قریب به دو سال به‌طور انجامید میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان شرقی تنها در این بخش ۱۳۰ میلیون تومان هزینه کرده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان اهر ادامه داد: طرحی که دانشگاه هنر تبریز برای مرمت بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری ارائه کرده زمان‌بر است و مرمت بر اساس زمان‌بندی به‌ پیش می‌رود و در این راستا سبک‌سازی گنبد بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری فعلاً در حال انجام است که برای سبک‌سازی از تکنولوژی نوین و تخصصی‌تر انجام می‌گیرد.

باقرپور با بیان اینکه شرایط به‌گونه‌ای رقم می‌خورد که برخی مسائل به دلیل محدودیت‌ها نمی‌توانیم بیان کنیم منجر به انتقاد از سوی رسانه‌ها می‌شود، گفت: بازسازی مناره بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری که مخالفانی هم داشت ولی علی‌رغم اینکه بازسازی جزو خواسته‌های مردم بود توانستیم با تهیه آجر فیروزه‌ای مناره این بقعه تاریخی ۷۰۰ ساله را مجدداً احیا کنیم.

وی تأکید کرد: در نم‌زدایی کانال‌های مسجد بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری که با مشکلاتی همراه بودیم تا با نم‌زدایی مانع از بین رفتن خطوط شویم اما متأسفانه از سوی رسانه‌ها انتقاداتی در خصوص رنگ‌آمیزی شد ولی هرگونه رنگ‌آمیزی در کار نبود بلکه گچ کاری بود ولی می‌بایست طبق قانون مرمت نباید در حین مرمت هیچ‌گونه بازدیدی شود و همین امر سبب شده تا اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان شرقی دل‌چرکین شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان اهر با ذکر اینکه تاکنون برای مرمت بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری نزدیک به ۳۵۰ میلیون تومان هزینه شده است، گفت: این میزان اعتبارات برای گنجه‌ها، گنبد و نم‌زدایی کانال مسجد بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری صرف شده است.

باقرپور با اشاره به بازگشایی مجدد موزه ادب و عرفان بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری، افزود: بازگشایی مجدد موزه ادب و عرفان در راستای بازدید گردشگران تبریز ۲۰۱۸ در دستور کار قرار دارد ولی اگر ایراداتی از سوی شورای فنی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گرفته شود ناچار مجبور به قبول تصمیم این شورا خواهیم بود.

وی با تأکید بر اینکه برنامه‌های ادارات شهرستان اهر در راستای رویداد تبریز ۲۰۱۸ به اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری این شهرستان ارسال‌شده است، گفت: فعلاً منتظر برگزاری جلسه ستاد شهرستانی تبریز ۲۰۱۸ هستیم تا در این جلسه برنامه‌های ادارات جمع‌بندی شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11925 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1939 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 507 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 493 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 610 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3295 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 172 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 481 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 534 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 709 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 538 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 531 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 564 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 503 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 668 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 529 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید