سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
7028
۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۴
479 بازدید
۰

پایان طرح ممیزی املاک شهرک طالقانی و الهیه توسط شهرداری منطقه ۳

تبریز ما: شهردار منطقه ۳ تبریز گفت: با تایید سر ناظرین ممیزی املاک شهرداری تبریز، ممیزی املاک شهرک طالقانی و الهیه به پایان رسید و هم اکنون در مرحله صدور فیش قرار دارد. تبریز ما: شهردار منطقه ۳ تبریز گفت: با تایید سر ناظرین ممیزی املاک شهرداری تبریز، ممیزی املاک شهرک طالقانی و الهیه به […]




پایان طرح ممیزی املاک شهرک طالقانی و الهیه توسط شهرداری منطقه ۳

تبریز ما: شهردار منطقه ۳ تبریز گفت: با تایید سر ناظرین ممیزی املاک شهرداری تبریز، ممیزی املاک شهرک طالقانی و الهیه به پایان رسید و هم اکنون در مرحله صدور فیش قرار دارد.

تبریز ما: شهردار منطقه ۳ تبریز گفت: با تایید سر ناظرین ممیزی املاک شهرداری تبریز، ممیزی املاک شهرک طالقانی و الهیه به پایان رسید و هم اکنون در مرحله صدور فیش قرار دارد.

به گزارش تبریز ما به نقل از شهرداری منطقه ۳ تبریز، پرویز عباس نژاد با اعلام این خبر افزود: بلوک منظریه، چهارراه ابوریحان، شهرک طالقانی، پشت ساختمان سنگی و خیابان الهیه و ..  از جمله مکان‌های اجرای ممیزی املاک است.

وی اظهار داشت: بعد از اخطارهای لازم قانونی به مالکان این محدوده توسط عوامل واحد ممیزی املاک شهرداری منطقه، مشخصات فردی و مساحت کاربری املاک استخراج شده و در سامانه اطلاعات نوسازی املاک شهرداری درج شده‌است، تا بتوانیم از امسال در فیش های نوسازی اعمال کنیم.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که هر چه زودتر این پروژه به اتمام برسد و بتوانیم از خروجی های آن بهره برداری کنیم.

شهردار منطقه ۳ تبریز با اشاره به اینکه این طرح در تمام مناطق و محلات منطقه در حال اجرا شدن است، گفت: زمان اندکی به پایان بخش های میدانی کار باقی مانده و امیدواریم در کوتاهترین زمان ممکن پس از پایان عملیات برداشت، کار پالایش، جمع بندی و بهره برداری از اطلاعات را اجرا کنیم.

وی افزود: در راستای عمل به دستورات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی، ممیزی املاک و معابر و مشاغل سطح حوزه شهرداری منطقه ۳ بدون عقد قرارداد با شرکت های بخش خصوصی و بدون صرف هزینه ای توسط پرسنل واحد ممیزی املاک خود منطقه انجام می‌گیرد.

مهندس پرویز عباس نژاد تاکید کرد: شهرداری منطقه تنها منطقه، ما بین مناطق ۱۲ گانه شهرداری تبریز می باشد که ممیزی املاک را به جهت صرفه جویی در هزینه های جاری توسط خود پرسنل منطقه انجام می دهد تا جایی که عملکرد این منطقه در طرح ممیزی املاک مورد توجه سرناظرین ممیزی شهرداری کلانشهر تبریز قرار گرفته است.

وی شهرداری ها را به عنوان متولیان اصلی شهر در زمینه نوسازی و بهسازی در مدیریت شهری نیازمند به بانک اطلاعاتی املاک دانسته و افزود: مدیریت شهری برای برنامه ریزی و تصمیم گیری نیازمند به اطلاعات دقیق و طبقه بندی شده ای از فضاها با کاربری های مختلف از سطح داخلی شهر می باشد.

عباس‌نژاد این اقدامات را گامی اساسی و بنیادین در تحقق امر درآمد پایدار شهری در شهرداری ها بیان کرده و گفت: شهرداری منطقه ۳ با ممیزی کردن شهرک طالقانی که قبلا از پرداخت عوارض نوسازی امتناع می کردند، از این به بعد همه ساله بصورت سیستمیک عوارض خویش را خواهند پرداخت.

وی با اعلام اینکه شهرداری منطقه ۳ تبریز کار ممیزی و تفکیک املاک واقع درحوزه این منطقه را با جدیت و کیفیت بیشتری دنبال می کند، گفت: هدف از انجام این پروژه، جمع آوری و بروز رسانی اطلاعات املاک منطقه، جلوگیری از فعالیت های زمان بر در شهرداری و انجام کارهای میدانی، مکانیزه کردن فرآیندهای موجود در شهرداری، خدمات رسانی سریع تر به شهروندان است.

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7028 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21104 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14414 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13045 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10229 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9042 بازدید ]
6 سال پيش [ 8319 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 191 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 979 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 619 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 528 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 611 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 990 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 201 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 470 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 556 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 427 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید