پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
5018
۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۷:۴۰
639 بازدید
۰

ثبت ۸۹۹۷ طلاق در سال گذشته

تبریز ما: مدیرکل ثبت و احوال آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه آمار طلاق ثبت شده‌ی آذربایجان‌شرقی در سال ۹۵، هشت هزارو ۹۹۷ مورد طلاق بوده است. به گزارش تبریز ما، احمد جودی افزود: این آمار در سه ماهه‌ی نخست سال‌جاری دو هزار و ۱۲ مورد ثبت شده است که متاسفانه در استان […]




ثبت ۸۹۹۷ طلاق در سال گذشته

تبریز ما: مدیرکل ثبت و احوال آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه آمار طلاق ثبت شده‌ی آذربایجان‌شرقی در سال ۹۵، هشت هزارو ۹۹۷ مورد طلاق بوده است.

به گزارش تبریز ما، احمد جودی افزود: این آمار در سه ماهه‌ی نخست سال‌جاری دو هزار و ۱۲ مورد ثبت شده است که متاسفانه در استان ما علت وقوع طلاق‌ها ثبت نمی‌شود و اگر ثبت شود می‌توان راهکارهای زیادی برای درمان آن ارائه داد. 

وی ادامه می‌دهد: به نظرم علت اصلی اکثر طلاق‌ها رفاه طلبی و عدم تحمل جوانان است، طبق آمار در مناطقی که افراد از سطح رفاه و سواد بالایی برخوردارند، طلاق بیشتر رخ می‌دهد؛ به طوری که ۵۷ درصد طلاق‌ها در نقاط رفاه طلب کشور بوده و طبق بررسی‌ها طلاق در برخی شهرهای کوچک و روستاها کم‌تر رخ می‌دهد. 
وی در خصوص آمار ازدواج ثبت شده در استان یادآور می‌شود:ازدواج ثبت شده در سه ماهه ی نخست سال جاری ۸ هزارو ۹۶۶ هزار مورد ثبت شده و در سال ۹۵ تعدا د ازدواج در استان ۳۵ هزارو ۵۶۵ مورد بوده است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی در این باره می گوید:  طلاق عاطفی، خشونت، اختلافات خانوادگی، اعتیاد و…تحکیم بنیان خانواده را متزلزل می‌کند، اظهار می‌کند: دو نوع طلاق شامل زوجین می‌شود که یکی طلاق توافقی و دیگری طلاق یک طرفه است. 

محسن ارشد زاده می افزاید: در طلاق توافقی زوجین با یکدیگر به توافق رسیده و تصمیم به جدایی از یکدیگر می‌گیرند. متاسفانه سازش دادن بین زوجین در چنین طلاق‌هایی توسط مشاوران بسیار سخت است و تنها می توان ۱۰ درصد زوجین را برای سازش متقاعد کرد. 

وی بیان می‌کند: نوع دوم طلاق، طلاق یک طرفه است، در این نوع، طلاق توسط درخواست یک نفر انجام می‌گیرد و مشکل از یک نفر است.  می‌توان با مشاوره ۳۰ الی ۴۰ درصد زوجین را برای منصرف شدن از طلاق متقاعد کرد.

ارشدزاده با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۱۰ هزار پرونده‌ی طلاق ارائه داده شد، اعلام می‌کند: برای کاهش پرونده‌های ارجاعی طلاق و پیشگیری از طلاق، سازمان بهزیستی برنامه‌های آموزشی در گروه‌های سنی مختلف برای جوانان و نوجوانان برگزار می‌کند.

وی خاطرنشان می‌کند: سازمان بهزیستی برای تحکیم خانواده و سایر مسائل و مشکلات فردی و تربیتی افراد، برنامه‌هایی از قبیل صدای مشاور، اورژانس اجتماعی، خانه‌های امن برای بانوان در معرض خشونت اجرایی می ‌‌کند. تمامی افراد می‌توانند از هر نقاط استان با تماس با شماره‌ی ۱۴۸۰«صدای مشاور» مشکلات خود را با مشاوران و روانشناسان مجرب بهزیستی در میان گذاشته و برای مشکلات خود از این متخصصان کمک گیرند. 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 5018 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9564 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8917 بازدید ]
6 سال پيش [ 8202 بازدید ]
7 سال پيش [ 8199 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1571 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1503 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1914 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1299 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1201 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 631 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 221 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 478 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 162 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 483 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 539 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 572 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 543 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 499 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 476 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 219 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 541 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 174 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1090 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید