[ad_1]
تبریز ما: عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز تاکید کرد:90 درصد لیوانهای یکبار مصرف مناسب آب جوش نیست.
به گزارش تبریز ما، عبدالرضا میر محسنی، با اشاره به اینکه باید در استفاده از ظروف یکبار مصرف به نوع کاربری آن توجه شود، گفت: ظروف یکبار مصرف بیشتر دارای پلی اتیلنی، پی وی سی، پلی استایرن هستند که برای بدن مضر است و باید از ظروفی استفاده شود که قابلیت نگهداری مواد غذایی گرم را دارند.
وی ادامه داد: ظروف یکبار مصرفی که دارای مواد افزودنی از قبیل دی وی پی، برای انسان مسمومیت ایجاد میکنند و به طور کلی باید در تهیهی ظروف یکبار مصرف سه مرحلهی مواد اولیه، فرآیند تولید و مواد افزودنی توجه شود تا ظروف مخصوص نگهداری غذای گرم تولید شود.
وی خاطر نشان کرد: ظروف یکبار مصرف بهتر است که بر اساس نوع کاربری طبقه بندی شود تا مردم هم برای حفظ سلامتی خود از ظروف مناسب در غذاهای نذری خود استفاده کنند و البته نظارت مستمر اداره کل استاندارد و نیز غذا و داروی استان بر ظروف مناسب غذای نذری از ضروریات است.
تبریز ما: عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز تاکید کرد:90 درصد لیوانهای یکبار مصرف مناسب آب جوش نیست.
به گزارش تبریز ما، عبدالرضا میر محسنی، با اشاره به اینکه باید در استفاده از ظروف یکبار مصرف به نوع کاربری آن توجه شود، گفت: ظروف یکبار مصرف بیشتر دارای پلی اتیلنی، پی وی سی، پلی استایرن هستند که برای بدن مضر است و باید از ظروفی استفاده شود که قابلیت نگهداری مواد غذایی گرم را دارند.
وی ادامه داد: ظروف یکبار مصرفی که دارای مواد افزودنی از قبیل دی وی پی، برای انسان مسمومیت ایجاد میکنند و به طور کلی باید در تهیهی ظروف یکبار مصرف سه مرحلهی مواد اولیه، فرآیند تولید و مواد افزودنی توجه شود تا ظروف مخصوص نگهداری غذای گرم تولید شود.
وی خاطر نشان کرد: ظروف یکبار مصرف بهتر است که بر اساس نوع کاربری طبقه بندی شود تا مردم هم برای حفظ سلامتی خود از ظروف مناسب در غذاهای نذری خود استفاده کنند و البته نظارت مستمر اداره کل استاندارد و نیز غذا و داروی استان بر ظروف مناسب غذای نذری از ضروریات است.
[ad_2]
منبع : shahryarnews |
ثبت دیدگاه