یکشنبه, ۲ شهریور ۱۴۰۴ /
11602
۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۰
312 بازدید
۰

عملیات اجرایی خط ۲ مترو با نقدینگی مناسب پیگیری می‌شود

تبریز ما: سرپرست سازمان قطار شهری تبریز گفت: مشکلات اجرایی خط ۱ مترو، در خط ۲ به خوبی مدیریت شده‌ و پروژه، با نقدینگی مناسبی پیگیری می‌‌شود. به گزارش تبریز ما، اصغر باقری‌فر در مراسم ورود دستگاه حفار مکانیزه TBM به ایستگاه شماره ۳ خط دوم مترو، با تشریح وضعیت مالی و اجرایی مترو اظهار […]




عملیات اجرایی خط ۲ مترو با نقدینگی مناسب پیگیری می‌شود

تبریز ما: سرپرست سازمان قطار شهری تبریز گفت: مشکلات اجرایی خط ۱ مترو، در خط ۲ به خوبی مدیریت شده‌ و پروژه، با نقدینگی مناسبی پیگیری می‌‌شود.

به گزارش تبریز ما، اصغر باقری‌فر در مراسم ورود دستگاه حفار مکانیزه TBM به ایستگاه شماره ۳ خط دوم مترو، با تشریح وضعیت مالی و اجرایی مترو اظهار داشت: قرارداد خط ۲ متروی تبریز سال ۹۰ به صورت EPC منعقد شد که شامل ۵۵۴میلیارد یورو بخش ریالی و ۳۸۰میلیون یورو بخش ارزی است؛ بخش E قراراد تاکنون ۷۰ درصد انجام شده، بخش P در حال اقدام است و در بخش C نیز پنج کیلومتر از تونل احداث شده و ۷ الی ۸ ایستگاه نیز در حال احداث است.

وی با بیان این‌که پروژه، جمعاً ۱۴ درصد تاکنون اجرا شده است، افزود: پروژه تاکنون ۳۵۰ میلیارد تومان تامین اعتبار شده که ۲۵۰ میلیارد تومان آن به پیمانکار پرداخت شده است.

سرپرست سازمان قطار شهری تبریز با اشاره به مشکلات اجرایی خط ۱ و مدیریت این مشکلات در خط ۲ یادآور شد:  در اجرای خط ۱ مترو، اول تونل‌ها حفر و بعد ایستگاه‌ها احداث شد، همین باعث شد هزینه های کلان سگمنت‌برداری تحمیل پروژه شود، اما در اجرای خط ۲، ابتدا شفت ایستگاه‌ها احداث و بعد از رد شدن دستگاه TBM، احداث ایستگاه‌ها آغاز شده‌است.

باقری‌فر خاطرنشان کرد: خوشبختانه پروژه از نقدینگی مناسبی برخوردار است و در ادامه نیز بحث فاینانس پیگیری می‌شود تا پروژه مشکل مالی نداشته باشد.

وی با بیان این‌که جهش قیمت‌ها در سال ۹۰ باعث شد پروژه با مشکل مواجه شود، افزود: به همین خاطر با تصمیم مسئولان استانی و شهری در سال ۹۵، اصلاح قرارداد در دستور کار قرار گرفت. این موضوع در یک‌سال‌ونیم گذشته، به خوبی طی شد و در هفته‌های اخیر در شورای عالی فنی نهایی شده‌است. ابلاغ این اصلاحیه به زودی باعث می‌شود تقریباً مشکل مالی قرار داد حل شده و پروژه سرعت بگیرد.

سرپرست سازمان قطار شهری تبریز تاکید کرد: تملک ایستگاه های باقی مانده خط ضروری بوده و موجب شتاب بیشتر پروژه خواهد شد، تا به امید خدا مطابق زمانبندی شورای عالی فنی تا پایان بهمن ۱۴۰۰ بتوانیم به تعهد خود عمل کرده و مترو را در این خط فعال کنیم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11602 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58754 بازدید ]
8 سال پيش [ 33913 بازدید ]
8 سال پيش [ 19279 بازدید ]
6 سال پيش [ 18848 بازدید ]
5 سال پيش [ 12613 بازدید ]
8 سال پيش [ 12336 بازدید ]
8 سال پيش [ 11184 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9474 بازدید ]
7 سال پيش [ 8359 بازدید ]
5 سال پيش [ 7950 بازدید ]
4 سال پيش [ 7730 بازدید ]
4 سال پيش [ 7241 بازدید ]
5 سال پيش [ 6565 بازدید ]
7 سال پيش [ 6553 بازدید ]
2 سال پيش [ 6455 بازدید ]
5 سال پيش [ 6299 بازدید ]
4 سال پيش [ 6266 بازدید ]
4 سال پيش [ 6225 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 568 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 295 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 630 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 635 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 281 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 320 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 360 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 321 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 345 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 576 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 381 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 56 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 296 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 339 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید