شنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۵ /
10082
۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۰
593 بازدید
۰

شهرداری تبریز – سالوت تهران / بانوان والیبالیست تبریز میزبان تهرانی ها

تبریز ما: در هفته چهاردهم رقابتهای لیگ برتر والیبال بانوان کشور تیم شهرداری تبریز میزبان سالوت تهران است.  هفته چهارم لیگ برتر بانوان روز پنج شنبه با سه دیدار پیگیری می شود و هدف نخست تیم های پیکان تهران و ذوب آهن اصفهان در جدال با حریفان صدرنشینی در جدول است. به نقل از سایت […]




شهرداری تبریز – سالوت تهران / بانوان والیبالیست تبریز میزبان تهرانی ها

تبریز ما: در هفته چهاردهم رقابتهای لیگ برتر والیبال بانوان کشور تیم شهرداری تبریز میزبان سالوت تهران است.

 هفته چهارم لیگ برتر بانوان روز پنج شنبه با سه دیدار پیگیری می شود و هدف نخست تیم های پیکان تهران و ذوب آهن اصفهان در جدال با حریفان صدرنشینی در جدول است.

به نقل از سایت فدراسیون والیبال، هفته چهارم دور رفت مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های برتر ایران جام شهید «محسن حججی» روز پنج شنبه هفتم دیماه با سه دیدار در شهرهای تهران، اصفهان و تبریز پیگیری می شود.

یکی از مسابقات هفته چهارم دور رفت لیگ برتر بانوان در سالن شهید اقدمی تبریز برگزار می شود و شهرداری این شهر به مصاف سالوت تهران می رود. سالوت با یک برد و سه امتیاز در رتبه پنجم جدول است و تیم شهرداری تبریز بدون برد و امتیاز در انتهای جدول هفت تیمه این رقابت ها قرار دارد.

 

سالوت در سومین مسابقه خود در این رقابت ها به مصاف شهرداری تبریز می رود که در سه مسابقه قبلی خود برد و امتیازی به دست نیاورده است.

سالن ملت اصفهان میزبان نخستین مسابقه این هفته است که تیم ذوب آهن اصفهان از ساعت ۱۴ میزبان آبنوس تهران خواهد بود. ذوب آهن که هفته پیش استراحت داشت و صدر جدول را از دست داد، در نخستین دیدار خانگی این فصل خود به دنبال کسب سه امتیاز کامل این مسابقه است.

 

ذوبی ها امیدوارند با شکست میهمان خود و شکست پیکان برابر بهنمیر مازندران مجدد صدر جدول را به دست آورند. البته در صورت کسب این نتایج، دو تیم ذوب آهن و پیکان سه برد و ۹ امتیاز خواهند داشت و صدرنشینی بر اساس معدل ست ها و پوئن ها مشخص می شود.

 

تیم آبنوس نیز در حال حاضر بدون برد و امتیاز در رتبه ششم جدول قرار دارد و در این مسابقه که چهارمین مسابقه این تیم در لیگ برتر امسال است، به دنبال کسب نخستین برد خود می باشد.

 

شاگردان میترا شعبانیان سرمربی تیم پیکان تهران این هفته در تهران میزبان بهنمیر مازندران خواهند بود تا با شکست این تیم به صدرنشینی خود تداوم بخشند. پیکانی ها فعلا با سه برد و ۹ امتیاز صدرنشین هستند و در صورت کسب حتی یک امتیاز از این مسابقه، بدون توجه به نتیجه دیدار اصفهان همچنان صدرنشین خواهند ماند.

 

حریف این هفته پیکانی ها در دومین مسابقه خود در این رقابت ها به دنبال کسب دومین برد است و هم اکنون با یک برد و سه امتیاز در جایگاه سوم جدول قرار دارد. تیم بهنمیر حریف ساده ای برای پیکان نیست و پیروزی این تیم در تهران نیز دور از ذهن نمی باشد.

 

برنامه کامل هفته چهارم لیگ برتر بانوان به قرار زیر است:

اصفهان، سالن ملت، ساعت ۱۴
ذوب آهن اصفهان – آبنوس تهران

تبریز، سالن شهید اقدمی، ساعت ۱۵
شهرداری تبریز – سالوت تهران

تهران، خانه والیبال، ساعت ۱۵
پیکان تهران – بهنمیر مازندران

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10082 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21152 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14138 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 47 بازدید ]
ادمین تبریز ما 16 روز پيش [ 70 بازدید ]
ادمین تبریز ما 23 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 25 روز پيش [ 56 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 64 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1697 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2111 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2185 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1632 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1757 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1564 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1641 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1092 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 977 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 903 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 527 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 768 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 814 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 726 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 680 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1178 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 626 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 754 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 648 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 720 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 720 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 668 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید