چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۵ /
13921
۲۰ تیر ۱۳۹۷ - ۵:۰۹
699 بازدید
۰

رویکرد مدیران باید متناسب با شرایط جدید اقتصادی تغییر یابد/ لزوم ارائه تسهیلات با کارمزد پایین توسط بانک‌ها

تبریز ما:نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان‌شرقی گفت: رویکرد مدیران از جمله استان باید متناسب با شرایط جدید اقتصادی تغییر یابد. به گزارش تبریز ما،حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم در جلسه بررسی آخرین تحولات حمایتی از فعالان اقتصادی در بخش تولید اظهار داشت: در حال حاضر وضعیت اقتصادی کشور با چالش‌هایی روبه‌رو است و اگر […]




رویکرد مدیران باید متناسب با شرایط جدید اقتصادی تغییر یابد/ لزوم ارائه تسهیلات با کارمزد پایین توسط بانک‌ها

تبریز ما:نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان‌شرقی گفت: رویکرد مدیران از جمله استان باید متناسب با شرایط جدید اقتصادی تغییر یابد.

به گزارش تبریز ما،حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم در جلسه بررسی آخرین تحولات حمایتی از فعالان اقتصادی در بخش تولید اظهار داشت: در حال حاضر وضعیت اقتصادی کشور با چالش‌هایی روبه‌رو است و اگر بخواهیم از این مشکلات عبور کنیم باید به سه نکته توجه ویژه داشته باشیم.

امام جمعه تبریز در ادامه سرعت، دقت و صحت تصمیمات را از نکات ضروری برای عبور از چالش‌ها عنوان و خاطرنشان کرد: باید با ایجاد کار و رونق اقتصادی در مقابل فشارهای روانی ایجاد شده توسط دشمنان بایستیم.

 آل‌هاشم، نقش مسوولان را در این میان بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: همدلی مسوولان با مردم و به ویژه تولیدکنندگان بسیار حائز اهمیت است و مسوولان باید با مردم تعامل صادقانه داشته باشند.

وی، امیدآفرینی در میان مردم را از دیگر نکات مهم عبور از چالش‌های اقتصادی عنوان کرد و افزود: هرکسی که بخواهد در میان مردم یأس و ناامیدی ایجاد کند باید در مقابلش ایستاد، چرا که در وضعیت موجود انسجام و وحدت داخلی عامل اصلی گذر از مشکلات کنونی کشور است.

 آل‌هاشم در ادامه به مسئله برق واحدهای تولیدی لوازم خانگی نیز اشاره کرد و گفت: از وزارت نیرو درخواست داریم تا همراهی لازم با صنعتگران و تولیدکنندگان لوازم خانگی را داشته باشند تا این تولیدکنندگان نیز بتوانند در پرداخت بهای برق مصرفی در ردیف برق‌‌های صنعتی قرار بگیرند.

مسئله پرداخت تسهیلات بانکی دیگر موضوع مورد نظر امام جمعه تبریز در دیدار با فعالان اقتصادی در بخش تولید بود که در این باره گفت: بانک‌ها باید برای رونق اقتصادی وارد میدان شوند و اگر می‌خواهیم شاهد رونق اقتصادی و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در استان باشیم باید بانک‌ها نسبت به ارائه تسهیلات با کارمزد پایین اقدام کنند.

رسیدگی به مشکلات صنعتگران منطقه «کجاباد» نیز دیگر موضوع مورد اشاره نماینده ولی فقیه در استان بود؛ وی با اعلام اینکه طبق گزارشات رسیده محیط زیست از فعالیت واحدهای صنعتی در منطقه «کجاباد» جلوگیری می‌کند، خاطرنشان کرد: آیا واقعاً واحدهای صنعتی موجود در این منطقه چقدر از نظر زیست محیطی به منطقه ضرر دارند.

نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: از مسوولان مرتبط می‌خواهم که به مشکلات واحدهای صنعتی این منطقه رسیدگی کنند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13921 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21106 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14111 بازدید ]
9 سال پيش [ 13046 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10229 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9659 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9042 بازدید ]
6 سال پيش [ 8319 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 538 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 483 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 585 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 607 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 564 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1096 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 819 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 567 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 895 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 467 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 566 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 574 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 554 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 531 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید