به گزارش تبریز ما، محمد اشرف نیا، عضو شورای شهر تبریز ادامه داد: باید از اقداماتی که در حوزه محیط زیست انجام شده تشکر کرد و در اقداماتی که مورد نیاز است از نظرات کارشناسان استفاده کنیم.
اشرف نیا تصریح کرد: باید مردم آرامش و خدمات را احساس کنند الان ما مشکل محیط زیست را داریم و در ارائه آمارها باید از مراکز دانشگاهی استفاده کنیم اما گاها برخی مسائل عجیب و غریبی مطرح می شود.
وی گفت: سازمان محیط زیست کشور در سال ۸۲ با همکاری بانک جهانی در راستای پروژه زیست محیطی نسبت به خرید و نصب ۴۴ ایستگاه آلودکی ۴ شهر اقدام کرده است که در بین این ۴ شهر تبریز وجود ندارد.
اشرف نیا با اشاره به اینکه در سال ۸۶ تعداد ۶ ایستگاه سنجش آلودگی از محل اعتبارات ملی خرید و نصب شده است افزود: تمامی کارخانجات آماده احداث فضای سبز هستند اما زیرساخت آب و برق و راه که جز وظایف دولت است مسئله است.
وی بیان کرد: در سال ۸۶ مجموعه ۵۶۷۲ هکتار در اختیار عینالی برای جنگلکاری گذاشته شده است بهترین جا برای حضور بخش خصوصی برای ایجاد فضای سبز است.
اشرف نیا گفت: ۲ هزار هکتار پارک طبیعت در تبریز وجود دارد که قسمتی از آن هنوز فضای سبز نشده است میتوان فضای سبز ایجادکرد.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه به جای کمربند سبز تبریز در حال حاضر کاراژهای ماشین ساخته شده است گفت: هر روز کوه را کنده و کاراژسازی می کنند و کسی جلودار نیست.
وی تصریح کرد: طرح جامع کاهش آلودگی هوای تبریز در سال ۸۹ تصویب شده است و برای این مسئله ۵۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده و محل اعتبار مشخص شده است اما اجرا نمی شود باید قدم هایی برداریم که مشکلات مردم در ارتباط با حمل و نقل آب هوا و هوای پاک با زمانبندی حل شود.