چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
9362
۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۸:۴۴
478 بازدید
۰

بی‌توجهی به حریم، زمینه‌ساز حاشیه‌نشینی است

تبریز ما: معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز گفت: بر اساس طرح جامع جدید، محدوده شهر تبریز حدود ۲۲ هزار هکتار و حریم شهر تبریز حدود ۱۰۲ هزار هکتار است. به گزارش تبریز ما، محمد عزتی در جلسه بررسی حریم شهر تبریز، با اشاره به این‌که ۵۱ روستا در حریم و ۵۸ روستا در محدوده […]



تبریز ما: معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز گفت: بر اساس طرح جامع جدید، محدوده شهر تبریز حدود ۲۲ هزار هکتار و حریم شهر تبریز حدود ۱۰۲ هزار هکتار است.

به گزارش تبریز ما، محمد عزتی در جلسه بررسی حریم شهر تبریز، با اشاره به این‌که ۵۱ روستا در حریم و ۵۸ روستا در محدوده شهر تبریز واقع شده‌است، گفت: روستاهای کندرود، خلجان، آناخاتون، اوغلی و کجوار به صورت منفصل و روستاهای الوار، فتح‌آباد و سهلان به صورت متصل به شهر تبریز الحاق شده است.

وی با بیان این که جمعیت این روستاها باید در آمار سرشماری، به جمعیت شهر تبریز اضافه شوند، اضافه کرد: با الحاق این روستاها، جمعیت کلانشهر تبریز از رتبه ششم کلان‌شهرهای کشور به رتبه چهارم خواهد رسید.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز، با اشاره به این‌که با ابلاغ طرح جامع تبریز، حریم شهر، بزرگتر شده و برخی قسمت‌های بلاتکلیف در حریم ایجاد شده‌‌است، افزود: مدیریت‌ این قسمت‌ها، محل اختلاف برخی مناطق شهرداری است؛ این اختلافات، باید حل شود تا  حفاظت از حریم، به دور از مدیریت‌های پراکنده، به صورت منسجم پیگیری شود.

 عزتی با ابراز نگرانی از این‌که هم‌اکنون لکه‌های ساخت‌وساز غیرمجاز ویلایی و کارگاهی در آرپا‌دره‌سی، اطراف کندرود، چاوان، آناخاتون، اوغلی و ضلع جنوبی آخماقیه، ایجاد شده و در حال افزایش است، خاطرنشان کرد: این لکه‌ها باید هر چه سریع‌تر کنترل شود؛ بدمسکنی و حاشیه‌نشینی، از دغدغه‌های شهرداری و شورا و مدیران استانی است، اما بی‌توجهی به حریم موجب می‌شود مشابه این مشکلات، در آینده‌ای نه‌چندان‌دور در شکل جدیدی بروز کند؛ بنابراین باید با جدیت از حریم شهر محافظت کرده و اجازه ساخت‌وساز غیرمجاز ندهیم.

وی یادآور شد: طبق قانون، مالکین اراضی و املاک واقع در محدوده یا حریم شهر، قبل از هر گونه اقدام عمرانی یا تفکیک اراضی، باید پروانه اخذ کنند و شهرداری می‌تواند از عملیات ساختمان‌های بدون پروانه یا مخالف مفاد پروانه، جلوگیری کند.

بی‌توجهی به حریم، زمینه‌ساز حاشیه‌نشینی است

در این جلسه با حضور شهردار تبریز، معاونان شهرسازی و معماری، برنامه‌ریزی توسعه، خدمات شهری و شهرداران مناطق مرتبط با حوزه‌های حریم تبریز، گزارشی از آخرین وضعیت حریم‌های شهر ارائه و مقرر شد راهکارهای قانونی برای تقویت این حوزه، عملیاتی شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9362 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12924 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7840 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1549 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 737 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 565 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 200 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 600 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 197 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 565 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 484 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3443 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 839 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 729 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 519 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 544 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 51 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 486 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 438 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید