شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ /
9107
۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۹:۴۲
508 بازدید
۰

برگزاری بیش از ۲ هزار کارگاه و کلاس آموزشی در ۸ ماه اول سال در مراکز فرهنگی شهرداری تبریز

[ad_1] تبریز ما: معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز گفت: در ۸ماهه اول سال ۹۶بالغ بر ۲هزار کارگاه و کلاس آموزشی باشرکت بیش از ۱۰۰ هزار نفر از شهروندان در مراکز فرهنگی تبریز برگزار شده است. به گزارش تبریز ما به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز،  حجت الاسلام احمد حمیدی اظهار کرد: […]



[ad_1]


برگزاری بیش از ۲ هزار کارگاه و کلاس آموزشی در ۸ ماه اول سال در مراکز فرهنگی شهرداری تبریز

تبریز ما: معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز گفت: در ۸ماهه اول سال ۹۶بالغ بر ۲هزار کارگاه و کلاس آموزشی باشرکت بیش از ۱۰۰ هزار نفر از شهروندان در مراکز فرهنگی تبریز برگزار شده است.

به گزارش تبریز ما به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز،  حجت الاسلام احمد حمیدی اظهار کرد: شهرداری تبریز در حوزه آموزش شهروندی برنامه های متنوعی دارد که در این راستا دو  هزار  کارگاه و کلاس آموزشی در ۹۸ موضوع مختلف و با هدف گذاری مشخص ویژه خانواده ها و گروه های سنی در مراکز فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز برگزار کرده است. 

 وی ادامه داد:  کارگاه ها و کلاس های آموزشی در مباحث گوناگون علمی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و ورزشی، روانشناسی و مشاوره، آموزش شهروندی ، حقوق شهروندی ، بهداشت وسلامت، کارآفرینی،علمی ، مهارتهای زندگی و پیشگیری از اعتیاد در فرهنگسراها، ،پارکهای بانوان و خانه های سلامت ، نمازخانه ها و سایر مرکز فرهنگی شهرداری  در جریان هستند که در۸ ماه اول سالجاری بیش از ۱۰۰ هزار نفر از شهروندان در رده های سنی مختلف در برنامه های آموزشی شهرداری شرکت کرده اند.

  حجت الاسلام حمیدی اضافه کرد: درکنار برنامه های آموزشی، همایش ها، برنامه های مذهبی، جشن های شهروندی، برگزاری مسابقات، برپایی نمایشگاه های مختلف، برگزاری اردوهای تفریحی وگردشگری و ویزه برنامه های تفریحی و سرگرمی و آموزشی در مراکز فرهنگی و پارکهای مناطق دهگانه شهرداری برگزار می شوند.

 معاون فرهنگی واجتماعی شهرداری تبریز  با اشاره به اینکه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در عرصه ارتقای فرهنگ شهروندی زیر بنای اصلی توسعه شهری است، افزود: رسالت اصلی حوزه فرهنگی و اجتماعی شهرداری ارتقای فرهنگ شهروندی، توجه به سلامت اجتماعی، ایجاد نشاط و امید به زندگی برای شهروندان و احیای فرهنگ و فلکلور ویژه شهر تبریز  است.

 وی ارتقای فرهنگ شهروندی و افزایش دانش و مهارت‌های شهروندی با تأکید بر انضباط و اخلاق اجتماعی را از راهبردهای معاونت فرهنگی واجتماعی نام برد و افزود: در برنامه‌های پیش‌بینی شده برای سال آتی آموزش شهروندی به عنوان مهم‌ترین رسالت معاونت فرهنگی واجتماعی  به صورت پررنگ‌تر دیده شده است.

 وی با اشاره به اهتمام شهرداری کلانشهر تبریز در جهت مسائل فرهنگی و اجتماعی گفت: تلاش ما این است که بتوانیم به سهم خودمان درآموزشهای شهروندی به  نتایج مطلوب دست یابیم به نحوی که این نتایج منجر به افزایش سطح آگاهی، دانش، اطلاعات وآموزش عمومی شهروندان شود و شاهد پیشرفت روزافزون حوزه فرهنگی شهرمان باشیم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9107 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60563 بازدید ]
9 سال پيش [ 35803 بازدید ]
9 سال پيش [ 21036 بازدید ]
6 سال پيش [ 20639 بازدید ]
6 سال پيش [ 14349 بازدید ]
9 سال پيش [ 14068 بازدید ]
9 سال پيش [ 12988 بازدید ]
6 سال پيش [ 11199 بازدید ]
8 سال پيش [ 10122 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9605 بازدید ]
5 سال پيش [ 9364 بازدید ]
5 سال پيش [ 8977 بازدید ]
6 سال پيش [ 8240 بازدید ]
7 سال پيش [ 8231 بازدید ]
5 سال پيش [ 8230 بازدید ]
3 سال پيش [ 8133 بازدید ]
5 سال پيش [ 7880 بازدید ]
5 سال پيش [ 7826 بازدید ]
4 سال پيش [ 7502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1588 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1988 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2020 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1614 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1537 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1986 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1613 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1959 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 566 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 97 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 574 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 546 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 746 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 645 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 655 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 515 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 783 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 477 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 574 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 551 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 586 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 539 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 705 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 494 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 517 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 546 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید