چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
10359
۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۵
528 بازدید
۰

بهره بالای وام‌ بانکی، چالش طرح‌های توانمندسازی حاشیه‌نشینی

[ad_1] تبریز ما: معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز، با تشریح چالش‌های عمده در ایجاد تحول در بافت‌های ناکارآمد کلان‌شهر تبریز، گفت: دولت باید تسهیلات لازم برای توانمندسازی بافت‌های حاشیه‌نشین را ارائه بدهد، اما بهره بالای وام‌های بانکی موجب شده آمار مشارکت در طرح‌های بازآفرینی شهری کاهش داشته‌باشد. به گزارش تبریز ما، محمد عزتی، در […]



[ad_1]

تبریز ما: معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز، با تشریح چالش‌های عمده در ایجاد تحول در بافت‌های ناکارآمد کلان‌شهر تبریز، گفت: دولت باید تسهیلات لازم برای توانمندسازی بافت‌های حاشیه‌نشین را ارائه بدهد، اما بهره بالای وام‌های بانکی موجب شده آمار مشارکت در طرح‌های بازآفرینی شهری کاهش داشته‌باشد.

به گزارش تبریز ما، محمد عزتی، در حاشیه جلسه ستاد شهرستانی بازآفرینی پایدار شهری، با اشاره به رویکردهای کلی این ستاد، گفت: سعی کرده‌ایم در طرح تفصیلی کلان‌شهر تبریز، با اجرای سیاست‌های توانمندسازی، حدود ۲هزار هکتار بافت حاشیه‌نشین تبریز را که پیش از این در سند مطالعات سکونتگاه‌های غیررسمی وزارت راه و شهرسازی شناسایی شده، تثبیت کنیم.

عزتی ادامه داد: پیش‌بینی و تعریف کاربری‌های متنوع عمومی و خدماتی، از جمله بخش‌های سیاست‌های توانمندسازی است که در صورت اجرا توسط دستگاه‌های ذی‌ربط می‌تواند نقش عمده در نوسازی این بافت‌ها داشته باشد؛ طبق سند بازآفرینی شهری، دولت موظف است مشابه تسهیلات بافت فرسوده را در این بخش نیز ارائه دهد.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز، تصریح کرد: دولت باید تسهیلات لازم برای توانمندسازی بافت‌های حاشیه‌نشین را ارائه بدهد، اما بهره بالای این وام‌ها موجب شده ساخت‌وسازها و طرح‌های توانمندسازی با چالش مواجه شود.

وی خاطرنشان کرد: نمایندگان بانک‌ها، در نشست ستاد بازآفرینی شهرستان تبریز تاکید داشتند که در صورت حمایت دولت و تخصیص اعتبارات لازم، مایل هستند نرخ بهره تسهیلات بانکی را به ۹ درصد کاهش دهند.

عزتی با اشاره به تسهیلات مختلف شهرداری تبریز در پروژه‌های حاشیه‌‌نشینی و بافت‌فرسوده، از جمله ارائه پروانه رایگان در تراکم مجاز اظهار داشت: به تجربه ثابت شده که در کنار حمایت‌های شهرداری، هر بار دولت نیز وام‌های نوسازی را کاهش داده، ساخت‌وسازها رونق داشته‌است؛ صدور بیش از ۲۰هزار پروانه ساختمانی در اوایل دهه ۹۰ موید همین نکته است.

بهره بالای وام‌ بانکی، چالش طرح‌های توانمندسازی حاشیه‌نشینی

در جلسه شهرستانی ستاد بازآفرینی شهری، مسئولان متولی در حوزه سامان‌دهی سکونتگاه‌های غیررسمی و نوسازی بافت‌های فرسوده، گزارشی از عملکرد حوزه اجرایی خود ارائه دادند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10359 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1500 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1199 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 533 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 877 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 556 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 550 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 480 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 599 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 227 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 696 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 477 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 43 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 579 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1847 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید