چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
28685
۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۶
546 بازدید
۰

انتخابات اتاق و سرنوشت بخش خصوصی

بالاخره ماراتن چند ماهه انتخابات اتاق بازرگانی تبریز هم به سرانجام رسید و ترکیب جدید پارلمان بخش خصوصی تبریز مشخص گردید.رقابت جدی بین دو ائتلاف اتاقی برای فردا به سرلیستی صمن حسن زاده و توسعه اقتصادی به سرلیستی یونس ژائله بود. این رقابت حساس به نفع ائتلاف ۲۰۲۰ ژائله پایان یافت و آنها توانستند ۱۰ […]



بالاخره ماراتن چند ماهه انتخابات اتاق بازرگانی تبریز هم به سرانجام رسید و ترکیب جدید پارلمان بخش خصوصی تبریز مشخص گردید.رقابت جدی بین دو ائتلاف اتاقی برای فردا به سرلیستی صمن حسن زاده و توسعه اقتصادی به سرلیستی یونس ژائله بود. این رقابت حساس به نفع ائتلاف ۲۰۲۰ ژائله پایان یافت و آنها توانستند ۱۰ کرسی از ۱۵ کرسی اتاق را تصاحب کنند. حال انتخابات تمام شده است و از این بعد به نظرم موعد کار و تلاش و البته مهمتر از آن رصد و مطالبه شعارها و وعده هاست.
الف. شعاری که توسط ائتلاف ۲۰۲۰ سر داده شده وعده ای به حق است . تبریز را پایتخت اقتصادی کشور میکنیم، مطالبه ای عمومی از سوی مردم آذربایجان بوده و هست. حال باید این شعار را همیشه جلو چشم مان داشته باشیم و از ریاست اتاق که به احتمال زیاد آقای ژائله خواهد بود مطالبه کنیم . هم برنامه کوتاه مدت شش ماه و هم برنامه بلند مدت ۴ ساله از ایشان بخواهیم.
ب.افکار عمومی و رسانه ها این نکته را در نظر داشته باشند که آقای ژائله در مصاحبه ای گفته است مسئول اصلی اقتصاد در استان ، اتاق بازرگانی است وبنابراین بعد از این هیچ بهانه ای برای نتوانستن و نشدن و محقق نشدن های احتمالی وجود ندارد.
ج.این انتخابات، نماد کامل دمکراسی بود. شورای نگهبانی هم وجود نداشت که بگوئیم فلانی را بخاطر عقایدش مانع شدند و … با همه سلیقه ها در این انتخابات حاضر شدند و با استقبال گسترده ای رای گیری انجام شد . بنابراین بخش خصوصی استان سرنوشت خود را خودش رقم زده است و اگر مطالبه ای محقق نشد نباید کس دیگری را مسئول خطا ها بدانیم.
بهرحال به آقای ژائله تبریک می گوئیم و آرزوی این را داریم که شعارهای این ائتلاف پیروز در انتخاباب هرچه سریع تر محقق شود و ازمدیران دولتی نیز این مطالبه وجود دارد که نهایت همکاری را با ترکیب جدید اتاق معمول دارند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 28685 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58505 بازدید ]
8 سال پيش [ 33731 بازدید ]
8 سال پيش [ 19060 بازدید ]
5 سال پيش [ 18678 بازدید ]
5 سال پيش [ 12418 بازدید ]
8 سال پيش [ 12080 بازدید ]
8 سال پيش [ 10981 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9274 بازدید ]
7 سال پيش [ 8158 بازدید ]
5 سال پيش [ 7779 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
4 سال پيش [ 7049 بازدید ]
5 سال پيش [ 6388 بازدید ]
6 سال پيش [ 6350 بازدید ]
2 سال پيش [ 6288 بازدید ]
4 سال پيش [ 6102 بازدید ]
4 سال پيش [ 6102 بازدید ]
4 سال پيش [ 6014 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 630 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 556 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1221 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 519 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 82 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 916 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 996 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1036 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 443 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 747 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1139 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 990 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 872 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 726 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 663 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 829 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید