یکشنبه, ۲ شهریور ۱۴۰۴ /
12687
۲۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۵:۳۶
323 بازدید
۰

ارتقای کیفیت آسفالت یکی از اولویت های معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز در سال جاری

تبریز ما: معاون فنی و عمرانی شهرداری کلانشهر تبریز در جلسه ای با مدیرعامل سازمان عمران، مدیران حوزه معاونت فنی و عمرانی و مدیر کارخانه آسفالت سازمان عمران به ارتقای کیفیت آسفالت تاکید کرد. به گزارش تبریز ما، محمدحسین اسحقی با تاکید به ارتقای کیفیت آسفالت شهری گفت: کارخانه تولید آسفالت سازمان عمران شهرداری باید […]




ارتقای کیفیت آسفالت یکی از اولویت های معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز در سال جاری

تبریز ما: معاون فنی و عمرانی شهرداری کلانشهر تبریز در جلسه ای با مدیرعامل سازمان عمران، مدیران حوزه معاونت فنی و عمرانی و مدیر کارخانه آسفالت سازمان عمران به ارتقای کیفیت آسفالت تاکید کرد.

به گزارش تبریز ما، محمدحسین اسحقی با تاکید به ارتقای کیفیت آسفالت شهری گفت: کارخانه تولید آسفالت سازمان عمران شهرداری باید با اولویت دادن به بحث کیفیت آسفالت تحول چشمگیری را در صنعت این محصول به وجود آورد.

وی افزود: مواد اولیه آسفالت باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد، خرید مواد باید از مراکز تایید شده صورت گیرد و در این خصوص نباید به خاطر هزینه از کیفیت کار بکاهیم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز با بیان اینکه کیفیت آسفالت باید پاسخگوی تمام اقشار باشد افزود: در این خصوص باید با مسئولین عمرانی و آسفالت مناطق جلسه ای تخصصی برگزار کنید و از آنها بخواهید بر تهیه و اجرای پروژه های آسفالت نظارت کامل داشته باشند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه کلیه آسفالتهای مناطق باید از محل کارخانه آسفالت سازمان عمران تهیه شود افزود: مسئولین آسفالت مناطق و سرگروه تخصصی آسفالت موظف هستند با بازدید میدانی از معابر اصلی اولویت های اجرای پروژه های آسفالت مناطق را تعیین نمایند و در اسرع وقت بر اجرایی نمودن این پروژه ها اقدام شود.

اسحقی با بیان اینکه کارگاه های امانی باید مجهز به ماشین آسفالت اجرای آسفالت از جمله فلاکس قیر، کاتر و … باشند افزود: در انتخاب دستگاه های فینیشر و غلطک زن باید دقت شود، حتی پیمانکارانی که برای پروژه های آسفالت انتخاب می شوند باید از دستگاه های با کیفیت بالا و مجهز استفاده کنند و ناظرین عمرانی باید نظارت کامل بر اجرای پروژه ها توسط پیمانکاران را داشته باشند.

وی خواستار توجه ویژه در امر درزگیری و همسطح سازی  دریچه های در پروژه های آسفالت شد تا با ترمیم مناسب دیگر نیازی به اجرای  روکش آسفالت و هزینه های اضافی  نباشد.

وی همچنین در ادامه خواستار تسریع در اجرایی نمودن پروژه ترمیم و اصلاح باقی مانده ایستگاه های مسیر BRT شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز  بر ضرورت اجرای استفاده از کالای بومی استانی و ایرانی در اجرای پروژه های عمرانی نیز تاکید نمود و خواستار ابلاغ این موضوع به کلیه مناطق و سازمان شهرداری تبریز شد تا در قراردادها و برآوردهای اولیه خود این مهم را بصورت جدی مورد توجه قراردهند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12687 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58751 بازدید ]
8 سال پيش [ 33911 بازدید ]
8 سال پيش [ 19277 بازدید ]
6 سال پيش [ 18846 بازدید ]
5 سال پيش [ 12608 بازدید ]
8 سال پيش [ 12335 بازدید ]
8 سال پيش [ 11181 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9470 بازدید ]
7 سال پيش [ 8356 بازدید ]
5 سال پيش [ 7947 بازدید ]
4 سال پيش [ 7729 بازدید ]
4 سال پيش [ 7240 بازدید ]
5 سال پيش [ 6564 بازدید ]
7 سال پيش [ 6552 بازدید ]
2 سال پيش [ 6455 بازدید ]
5 سال پيش [ 6298 بازدید ]
4 سال پيش [ 6265 بازدید ]
4 سال پيش [ 6223 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 406 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 593 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 308 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 35 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 302 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 318 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 872 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1240 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 347 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 41 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 654 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 638 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 334 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 292 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید