به گزارش تبریز ما، محمدحسین اسحقی با تاکید به ارتقای کیفیت آسفالت شهری گفت: کارخانه تولید آسفالت سازمان عمران شهرداری باید با اولویت دادن به بحث کیفیت آسفالت تحول چشمگیری را در صنعت این محصول به وجود آورد.
وی افزود: مواد اولیه آسفالت باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد، خرید مواد باید از مراکز تایید شده صورت گیرد و در این خصوص نباید به خاطر هزینه از کیفیت کار بکاهیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز با بیان اینکه کیفیت آسفالت باید پاسخگوی تمام اقشار باشد افزود: در این خصوص باید با مسئولین عمرانی و آسفالت مناطق جلسه ای تخصصی برگزار کنید و از آنها بخواهید بر تهیه و اجرای پروژه های آسفالت نظارت کامل داشته باشند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه کلیه آسفالتهای مناطق باید از محل کارخانه آسفالت سازمان عمران تهیه شود افزود: مسئولین آسفالت مناطق و سرگروه تخصصی آسفالت موظف هستند با بازدید میدانی از معابر اصلی اولویت های اجرای پروژه های آسفالت مناطق را تعیین نمایند و در اسرع وقت بر اجرایی نمودن این پروژه ها اقدام شود.
اسحقی با بیان اینکه کارگاه های امانی باید مجهز به ماشین آسفالت اجرای آسفالت از جمله فلاکس قیر، کاتر و … باشند افزود: در انتخاب دستگاه های فینیشر و غلطک زن باید دقت شود، حتی پیمانکارانی که برای پروژه های آسفالت انتخاب می شوند باید از دستگاه های با کیفیت بالا و مجهز استفاده کنند و ناظرین عمرانی باید نظارت کامل بر اجرای پروژه ها توسط پیمانکاران را داشته باشند.
وی خواستار توجه ویژه در امر درزگیری و همسطح سازی دریچه های در پروژه های آسفالت شد تا با ترمیم مناسب دیگر نیازی به اجرای روکش آسفالت و هزینه های اضافی نباشد.
وی همچنین در ادامه خواستار تسریع در اجرایی نمودن پروژه ترمیم و اصلاح باقی مانده ایستگاه های مسیر BRT شد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز بر ضرورت اجرای استفاده از کالای بومی استانی و ایرانی در اجرای پروژه های عمرانی نیز تاکید نمود و خواستار ابلاغ این موضوع به کلیه مناطق و سازمان شهرداری تبریز شد تا در قراردادها و برآوردهای اولیه خود این مهم را بصورت جدی مورد توجه قراردهند.