مسئول سیما منظر شهرداری منطقه ۸ از اجرای فاز دوم کاشت درخت در پیاده رو های بلوار جمهوری اسلامی خبر داد.
به گزارش شهریار، غفار جلیلی توجه به توسعه فضای سبز در محدوده مرکزی شهر را از اولویت های شهرداری منطقه ۸ اعلام کرده و گفت: به منظور توسعه فضای سبز محده مرکزی شهر از روزهای گذشته عملیات کاتر زنی، برش آسفالت و تعویض خاک باغچه ها را در پیاده روهای بلوار جمهوری اسلامی حدفاصل خیابان فردوسی تا ارتش را آغاز کرده و با کاشت ۱۰۰ عدد درخت توت کاکوزا و نارون، منجر به توسعه فضای سبز در پیاده رو های بلوار جمهوری اسلامی خواهد شد.
وی افزود : تمامی درختان کاشت شده در این باغچه ها، از درختان بومی منطقه هستند که سازگاری عالی با آب و هوای تبریز دارند و در کنار آن از سایه اندازی مناسبی بعد از رشد برای عابرین خواهند داشت.
شایان ذکر است ؛ فاز نخست کاشت درختان در پیاده رو های بلوار جمهوری نیز طی ماه گذشته حدفاصل تقاطع شریعتی و فردوسی توسط شهرداری منطقه ۸، اجرایی شده بود.
منبع خبر «
شهریار نیوز» است و
آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (
69059 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره
0989142578922 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه
آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.