چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
10702
۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۸:۲۸
537 بازدید
۰

اجرای طرح شناسنامه دار کردن آسانسورها/ تسریع در پلمب واحد‌های فاقد پروانه در دستور کار

[ad_1] تبریز ما: معاون اجتماعی دادگستری آذربایجان شرقی با تاکید بر شناسنامه دار کردن آسانسور‌ها گفت: بررسی نحوه تعامل سازمان نظام مهندسی و شهرداری‌ها مبنی بر ایجاد ساز و کار لازم برای جلوگیری از قرارداد با شرکت‌های غیرمجاز، تسریع در پلمب واحد‌های فاقد پروانه و اقدام قانونی جهت برخورد با افراد فاقد صلاحیت و فاقد […]



[ad_1]


اجرای طرح شناسنامه دار کردن آسانسورها/ تسریع در پلمب واحد‌های فاقد پروانه در دستور کار

تبریز ما: معاون اجتماعی دادگستری آذربایجان شرقی با تاکید بر شناسنامه دار کردن آسانسور‌ها گفت: بررسی نحوه تعامل سازمان نظام مهندسی و شهرداری‌ها مبنی بر ایجاد ساز و کار لازم برای جلوگیری از قرارداد با شرکت‌های غیرمجاز، تسریع در پلمب واحد‌های فاقد پروانه و اقدام قانونی جهت برخورد با افراد فاقد صلاحیت و فاقد محل مشخص، از مسائل مورد پیگیری است.

رضا مسعودی فر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان شرقی با تاکید بر شناسنامه دار کردن و بیمه بودن آسانسور‌ها بویژه در کلانشهر تبریز اظهار کرد: برخی شرکت‌های نصب آسانسور در تبریز، فاقد نیروی متخصص، پروانه کسب و مکان مشخص اند؛ بایستی سازوکاری تعریف شود تا دستگاه‎های دخیل در این موضوع، به صورت منسجم بر شناسنامه دار و بیمه کردن آسانسور‌ها نظارت کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان افزود: قطعات، تعمیر و نگهداری آسانسور‌ها بایستی استاندارد باشد و شرکت‌های نصب آسانسور مسئولیت پذیر باشند.

مسعودی فر اضافه کرد: بررسی نحوه تعامل سازمان نظام مهندسی و شهرداری‌ها مبنی بر ایجاد ساز و کار لازم برای جلوگیری از قرارداد با شرکت‌های غیرمجاز، بررسی نحوه ایجاد ضمانت اجرایی لازم برای قرارداد‌های تیپ مصوّب در سازمان صنعت، معدن و تجارت، ایجاد هماهنگی لازم با اتحادیه مربوطه، جهت برخورد با افراد غیرمجاز و تسریع در پلمب واحد‌های فاقد پروانه و اقدام قانونی جهت برخورد با افراد فاقد صلاحیت و فاقد محل مشخص، بررسی نحوه جلوگیری از کارکرد آسانسور‌های فاقد استاندارد از مسائل مورد پیگیری است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: بررسی راهکار صدور گواهینامه ادواری برای آسانسور‌هایی که فاقد قرارداد سرویس و نگهداری با شرکت‌های مجاز توسط اداره استاندارد، امکان سنجی عدم صدور بیمه نامه برای آسانسور‌های فاقد قرارداد سرویس و نگهداری معتبر و بررسی اجرای طرح شناسنامه دار کردن آسانسور‌ها با استفاده از تجربه استان تهران از جمله موضوعات مورد تاکید است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10702 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7840 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1549 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 709 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 713 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 95 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 515 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 509 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 43 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 282 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 884 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 957 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 587 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 118 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 577 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 649 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 525 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1228 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید