با انجام تعریض و رفع برخی نواقص اصلاحات هندسی و ترددی بلوار آیت الله ملکی ترافیک این مسیر روان می شود.
به گزارش شهریار، عباس هاشمی شهردار و جمعی از معاونان و مدیران منطقه ۲ از آخرین وضعیت اجرای تعریض و رفع نواقص اصلاحات هندسی بلوار آیت الله ملکی بازدید کردند.
بر اساس توضیحات شهردار منطقه ۲، با اجرای تعریض و رفع پاره ای از نواقص اصلاحات هندسی و ترددی بلوار آیت الله ملکی ترافیک این مسیر بزودی روان می شود.
طبق گفته هاشمی، پروژه تعریض و اصلاح هندسی بلوار آیت الله ملکی جاده باسمنج در فلکه قائم این بلوار و رفوژ وسط جاده با حذف قسمتی از رفوژ و افزایش عرض مسیر و جدول گذاری به اجرا درآمده و ترافیک این مسیر بزودی رفع می شود.
بر اساس توضیحات شهردار منطقه ۲، تعریض و اصلاحات ترددی بلوار آیت الله ملکی با هدف حفظ ایمنی شهروندان به هنگام تردد از جاده باسمنج به عنوان دومین ورودی شهر تبریز به انجام می رسد.