چهارشنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ /
84017
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
12 بازدید
۰

تاکید بر رفع موانع اجرایی و تسریع عملیات در پروژه تعریض پل آجی‌چای 

جلسه بررسی چالش‌ها و هماهنگی‌های اجرایی پروژه تعریض پل آجی‌چای با حضور غلامرضا عندلیب مدیرکل عمرانی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز، علیرضا عباسی معاون اداره کل عمرانی، ژیلا شوقیان رئیس اداره پل‌سازی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز، نمایندگان شرکت خانه‌سازی پیش‌ساخته آذربایجان به‌عنوان مجری و شرکت مشاور نمودار به‌عنوان دستگاه نظارت برگزار شد.



جلسه بررسی چالش‌ها و هماهنگی‌های اجرایی پروژه تعریض پل آجی‌چای با حضور غلامرضا عندلیب مدیرکل عمرانی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز، علیرضا عباسی معاون اداره کل عمرانی، ژیلا شوقیان رئیس اداره پل‌سازی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز، نمایندگان شرکت خانه‌سازی پیش‌ساخته آذربایجان به‌عنوان مجری و شرکت مشاور نمودار به‌عنوان دستگاه نظارت برگزار شد.

به گزارش شهریار، این جلسه با محوریت هم‌افزایی میان ارکان اجرایی پروژه و بررسی راهکارهای عملیاتی برای رفع موانع موجود در مسیر اجرای طرح تشکیل شد. در این جلسه، ضمن ارائه گزارش از روند پیشرفت عملیات، مسائل فنی، محدودیت‌های کارگاهی و هماهنگی‌های بین‌دستگاهی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مدیرکل عمرانی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز در این جلسه با اشاره به جایگاه راهبردی پل آجی‌چای در شبکه ارتباطی غرب تبریز اظهار کرد: پروژه تعریض این پل یکی از طرح‌های زیرساختی مهم در بهبود ظرفیت عبور و مرور بلوار خلبان به شمار می‌رود و تسریع در اجرای آن مستلزم هماهنگی مستمر میان دستگاه نظارت، پیمانکار و مجموعه مدیریت شهری است.

غلامرضا عندلیب با تأکید بر ضرورت پایبندی به برنامه زمان‌بندی و استانداردهای فنی افزود: با توجه به شرایط خاص اجرای پروژه در بستر رودخانه آجی‌چای، کنترل کیفی عملیات، مدیریت تداخل تأسیسات موجود و رعایت الزامات ایمنی از اولویت‌های اصلی پروژه است و دستگاه نظارت موظف است ضمن رصد مستمر عملیات، زمینه اجرای دقیق و اصولی طرح را فراهم کند.

در ادامه جلسه، مدیرعامل شرکت مشاور نمودار بهرام روشنی نیز گزارشی از اقدامات نظارتی، بررسی‌های فنی انجام‌شده و تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای مدیریت ریسک‌های اجرایی ارائه کرد و بر تعامل نزدیک با پیمانکار جهت پیشبرد صحیح عملیات تأکید شد.

همچنین نمایندگان شرکت خانه‌سازی پیش‌ساخته آذربایجان به‌عنوان مجری پروژه، آخرین وضعیت تجهیز کارگاه، برنامه‌ریزی مراحل آتی عملیات و اقدامات انجام‌شده برای عبور از محدودیت‌های اجرایی را تشریح کردند.

بر اساس این گزارش، پروژه تعریض پل آجی‌چای در محور بلوار خلبان و در حدفاصل میدان آذربایجان تا میدان خلبان در حال اجراست و هدف از اجرای آن افزایش ظرفیت ترافیکی، بهبود ایمنی عبور و مرور و ارتقای سطح خدمات‌رسانی در این محدوده شهری است. این پروژه با کارفرمایی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز و اجرای شرکت خانه‌سازی پیش‌ساخته آذربایجان و با نظارت شرکت مشاور نمودار در دست اجرا قرار دارد.

در پایان این نشست، بر استمرار جلسات فنی و نظارتی به‌منظور پایش مستمر پیشرفت پروژه و رفع به‌موقع موانع اجرایی تأکید شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 84017 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60548 بازدید ]
8 سال پيش [ 35776 بازدید ]
9 سال پيش [ 21016 بازدید ]
6 سال پيش [ 20624 بازدید ]
6 سال پيش [ 14330 بازدید ]
8 سال پيش [ 14054 بازدید ]
9 سال پيش [ 12951 بازدید ]
6 سال پيش [ 11181 بازدید ]
8 سال پيش [ 10105 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9579 بازدید ]
5 سال پيش [ 9339 بازدید ]
5 سال پيش [ 8936 بازدید ]
6 سال پيش [ 8215 بازدید ]
7 سال پيش [ 8211 بازدید ]
5 سال پيش [ 8188 بازدید ]
3 سال پيش [ 8103 بازدید ]
5 سال پيش [ 7855 بازدید ]
5 سال پيش [ 7811 بازدید ]
4 سال پيش [ 7462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 51 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1547 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1954 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1980 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1582 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1512 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1955 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1540 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1927 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1429 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1507 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1310 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1403 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1419 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1290 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1225 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1259 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1212 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 243 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 777 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 472 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 162 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 218 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 44 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 524 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 570 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 522 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 550 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 390 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 819 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 500 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 527 بازدید ]