یکشنبه, ۲۰ مهر ۱۴۰۴ /
6751
۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۴:۰۲
377 بازدید
۰

خدابخش سیزدهمین کلیددار استانداری آذربایجان‌شرقی شد

تبریز ما: رییس جمهوری کلید استان آذربایجان شرقی را به مجید خدابخش به عنوان سیزدهیمن استاندار آذربایجان‌شرقی سپرد. به گزارش تبریز ما، با معرفی مجید خدابخش به عنوان استاندار جدید آذربایجان شرقی سئوالات زیادی در خصوص وی و اطلاع از فعالیت‌های گذشته‌اش در بین افکار عمومی مطرح شد که در گزارش ذیل به برخی از […]




خدابخش سیزدهمین کلیددار استانداری آذربایجان‌شرقی شد

تبریز ما: رییس جمهوری کلید استان آذربایجان شرقی را به مجید خدابخش به عنوان سیزدهیمن استاندار آذربایجان‌شرقی سپرد.

به گزارش تبریز ما، با معرفی مجید خدابخش به عنوان استاندار جدید آذربایجان شرقی سئوالات زیادی در خصوص وی و اطلاع از فعالیت‌های گذشته‌اش در بین افکار عمومی مطرح شد که در گزارش ذیل به برخی از این موارد اشاره شده است.

مجید خدابخش  متولد ۱۳۳۵ اردبیل است او تحصیلات خود را در اردبیل گذراند و در رشته ریاضی دیپلم گرفت. تحصیلات عالی خود را در دانشگاه شیراز در رشته مهندسی برق و الکترونیک ادامه داد و مدرک کارشناسی ارشد خود را در این رشته اخذ کرد.

در دوران دانشجویی خدابخش در پای درس اخلاق آیت الله دستغیب حاضر می‌شد.

خدابخش در زمان انقلاب به اردبیل آمد و در جمع انقلابیون اردبیل با هدایت معنوی آیت‌الله مروج و علامه محمدتقی جعفری به فعالیت پرداخته و پس از پیروزی انقلاب نیز برای مدتی عضو افتخاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردبیل بود.

او اسفند ماه سال ۱۳۵۹ رئیس مخابرات اردبیل شد و بدنبال آن در سال ۱۳۶۲ به عنوان معاون مدیر کل مخابرات استان آذربایجان شرقی منصوب شد.

در دوران استانداری زین العابدین عطایی در آذربایجان غربی او در پست‌های معاون برنامه‌ریزی و سپس معاون عمرانی خدمت کرد.

پس از درگذشت عطایی استاندار آذربایجان غربی، خدابخش در سال ۶۹ به آذربایجان شرقی رفته و در دوران استانداری اکبر پرهیزگار و علی عبدالعلی زاده در دولت‌های اکبر هاشمی رفسنجانی و دولت اصلاحات معاون عمرانی استانداری بود.

در دوران تصدی استانداری یحیی محمدزاده در آذربایجان‌شرقی در دولت اصلاحات خدابخش معاون سیاسی و امنیتی استانداری آذربایجان شرقی شد و مدتی را هم به عنوان سرپرست استانداری آذربایجان شرقی فعالیت نمود.

او سپس برای ادامه تحصیل به تهران رفته و دکترای خود را در رشته مدیریت دولتی دریافت کرد، ضمن اینکه همزمان با تحصیل با نهادهای اقتصادی و صنعتی نیز همکاری می‌کرد.

خدابخش  از سال ۹۲ در دولت روحانی به عنوان استاندار اردبیل بوده است.

او پس از اخذ مدرک دکترای مدیریت دولتی از مرکز آموزش مدیریت دولتی ایران (مرکز تهران) در راس مدیریت کارخانه‌ها و صنایع بزرگ ازقبیل آلومینیوم المهدی، ایران پویا، موتورسازان تراکتورسازی ایران، ماشین سازی تبریز، صنایع تجهیزات نفت و شرکت پترو امید آسیا پرداخت.

مجید خدابخش از نظر سیاسی یک اصلاح طلب معتدل است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6751 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59224 بازدید ]
8 سال پيش [ 34376 بازدید ]
8 سال پيش [ 19704 بازدید ]
6 سال پيش [ 19301 بازدید ]
5 سال پيش [ 13015 بازدید ]
8 سال پيش [ 12792 بازدید ]
8 سال پيش [ 11612 بازدید ]
6 سال پيش [ 9883 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8769 بازدید ]
6 سال پيش [ 8391 بازدید ]
4 سال پيش [ 8132 بازدید ]
4 سال پيش [ 7646 بازدید ]
7 سال پيش [ 6985 بازدید ]
5 سال پيش [ 6983 بازدید ]
3 سال پيش [ 6857 بازدید ]
4 سال پيش [ 6682 بازدید ]
4 سال پيش [ 6668 بازدید ]
5 سال پيش [ 6667 بازدید ]
3 سال پيش [ 5393 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 7 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 31 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 343 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 348 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 132 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 604 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 373 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 363 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 362 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 383 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 401 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 600 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 344 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 781 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1008 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 49 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 626 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 384 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید