پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
32962
۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۲
2992 بازدید
۱

مهندس عیسی عبدلی مدیریت شرکت فولادسازان عصر تاوریژ: در سال جهش تولید تمام تلاش خود را در جهت بالا بردن ظرفیت تولید به کار خواهیم بست

مهندس عیسی عبدلی مدیریت شرکت فولادسازان عصر تاوریژ نیز در گفتگو با خبرنگار نشریه کاریران ابراز داشت: تعصب به منطقه و اشتغال و کارآفرینی برای جوانان این خطه از ایران اسلامی باعث سرمایه‌گذاری بنده در این شرکت شده است. ایشان با بیان این مطلب افزودند: طی ۲۵ سال گذشته در تامین قطعات و قراضه های […]



مهندس عیسی عبدلی مدیریت شرکت فولادسازان عصر تاوریژ نیز در گفتگو با خبرنگار نشریه کاریران ابراز داشت:
تعصب به منطقه و اشتغال و کارآفرینی برای جوانان این خطه از ایران اسلامی باعث سرمایه‌گذاری بنده در این شرکت شده است. ایشان با بیان این مطلب افزودند:
طی ۲۵ سال گذشته در تامین قطعات و قراضه های شرکت های بزرگ ایرانی فعالیت داشته و در سال گذشته در آستانه ورشکستگی شرکت فولاد سازان عصر تاوریژ اقدام به خرید سهام و سرمایه گذاری در آن نمودیم تا بتوانیم با حمایت های لازمه از این شرکت گامی موثر در راستای صنعت ریخته گری منطقه برداریم.
مهندس عبدلی ادامه دادند: طی شش ماه گذشته توانستیم چرخ این شرکت را به حرکت درآورده و برنامه‌های توسعه‌ای نیز برای آینده ترسیم نموده ایم و هدف آن را داریم در سال جهش تولید با یاری و حمایت های دولت تمام تلاش خود را در جهت بالا بردن ظرفیت تولید به کار برده و افزایش تولید را به حدی برسانیم که به سمت صادرات گام برداریم.
مدیریت این شرکت افزودند: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب سال جهش تولید نامگذاری گردیده است و جهش تولید یعنی تقویت تولید و تقویت تولید عاملی است که وابستگی به بیگانگان نداشته باشیم و الحمدلله این شرکت با توجه به امکانات و پرسنل مجری که دارد می‌تواند در این خصوص نقش موثری را ایفا نماید.
مهندس عبدلی در ادامه یادآور شدند:
شرکت فولاد سازان عصر تاوریژ قبل از روی کار آمدن مالکین جدید اشخاص حقیقی و پرسنل بدهی های فراوانی داشت که به لطف الهی توانستیم ۸۰% معوقات پرسنلی و برخی از طلبکاران را حل نماییم و در نظر داریم با تقویت ظریفت تولید در سال جهش تولید تمامی طلب، طلبکاران را تسویه نموده و با فراغ بال به آینده بنگریم.
این مدیر لایق در ادامه افزودند:با شرکت های شیرهای صنعتی اردبیل و پتروشیمی اصفهان در حال عقد قرارداد در روزهای آتی هستیم که انشالله بتوانیم در کنار اینکه برای شرکت آروین (واگن سازی تبریز) چندین مدل واگن را تولید می کنیم با بالا بردن ظرفیت تولید و عقد قراردادهای جدید، این شرکت را پس از ماشین سازی و تراکتور سازی در صنعت ریخته گری به سومین قطب منطقه تبدیل کنیم.
ایشان در ادامه به کیفیت بالای قطعات تولیدی این شرکت نسبت به سایر رقبا اشاره نموده و افزودند:کیفیت هدف نیست بلکه یک مسئولیت است و هر قدر بتوانیم پیروز شویم باز به هدف نهایی نمیرسیم و به لطف الهی اکنون با استفاده از سیستم نوین مدیریت کیفیت توانستیم کیفیت قطعات خود را بالا ببریم.
ایشان با اشاره به وجود صنایع پتروشیمی و صنایع مربوط به فولادهای ضد سایش و ضدخوردگی و نیاز به قطعات متعدد در این راستا، افزایش ظرفیت ریخته گری استان را از ضروریات عنوان نموده و حمایت مالی ویژه دولت محترم را خواستار گردیدند
مهندس عبدلی یادآور شدند: دولت محترم می تواند با ارائه تنفس در معوقات بانکی و ارائه تسهیلات جدید راه را برای جهش تولید فراهم سازد و با پایین آوردن تعرفه مواد وارداتی راه را برای حضور صنعتگران در عرصه رقابت با رقبای خارجی در عرصه صادرات هموار تر نماید.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32962 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1502 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1806 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 634 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 593 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 976 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1354 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 816 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1821 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 42 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 4697 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 639 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 906 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1588 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 681 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1931 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 158 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 111 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 2008 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 701 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 887 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1830 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

تعداد نظرات منتشر شده: 1
  • Jawad
    ۲۲ / اردیبهشت / ۱۳۹۹

    پایان دادن به ممنوعیت ایران در استفاده از رایانه های غول پیکر چینی . جنگ ها توسط رایانه های غول پیکر اجرا می شوند .محاصره می تواند از رایانه های غول پیکر برداشته شود..و چین اجازه می دهد تا ایران را به استفاده از قدرت محاسبات چینی.