پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
13863
۱۵ تیر ۱۳۹۷ - ۶:۲۲
484 بازدید
۰

شهرداری تبریز با شرکت های بین‌المللی تفاهمنامه همکاری امضا کرد/ مترو، هوشمندسازی شهری و انبوه سازی محورهای توافق با طرف‌های خارجی

تبریز ما: شهرداری تبریز ضمن توافق با شرکت های چینی و ایتالیایی برای مشارکت و سرمایه گذاری در پروژه های مختلف، تفاهمنامه همکاری منعقد کرد. به گزارش تبریز ما، قرار است این شرکت ها در حوزه های مترو، انبوه سازی، هوشمند سازی ساختمان های شهری و نیز احداث شهربازی های مدرن و استاندارد در تبریز […]




شهرداری تبریز با شرکت های بین‌المللی تفاهمنامه همکاری امضا کرد/ مترو، هوشمندسازی شهری و انبوه سازی محورهای توافق با طرف‌های خارجی

تبریز ما: شهرداری تبریز ضمن توافق با شرکت های چینی و ایتالیایی برای مشارکت و سرمایه گذاری در پروژه های مختلف، تفاهمنامه همکاری منعقد کرد.

به گزارش تبریز ما، قرار است این شرکت ها در حوزه های مترو، انبوه سازی، هوشمند سازی ساختمان های شهری و نیز احداث شهربازی های مدرن و استاندارد در تبریز سرمایه گذاری کنند.

بر این اساس، شرکت های ایتالیایی در زمینه هوشمندسازی شهری و نیز ساخت شهربازی های مدرن مطابق با استانداردهای جهانی در تبریز فعالیت خواهند کرد و شرکت های چینی نیز در پروژه های مترو و انبوه سازی مشارکت می کنند.

مهندس ایرج شهین باهر، شهردار کلانشهر تبریز در حاشیه امضای این تفاهمنامه اظهار داشت: علی رغم هجمه های خارجی برای محاصره ی اقتصادی ایران اسلامی، تلاش همکاران شهرداری و نیز حمایت های اعضای محترم شورای شهر منجر به امضای تفاهمنامه مشارکت و سرمایه گذاری شرکت های خارجی در پروژه های شهری تبریز شده است.

وی با اشاره به اینکه بسترهای لازم برای سرمایه گذاری در تمامی حوزه های شهری فراهم شده است افزود: با توجه به هماهنگی و همکاری های شورای شهر و واحدهای مختلف شهرداری کلانشهر تبریز، شرکت های خارجی می توانند ضمن مشارکت و سرمایه گذاری در پروژه های مختلف، سودآوری مناسبی داشته باشند.

شهین باهر تاکید کرد: جذب سرمایه گذار بهترین راه درآمدهای پایدار شهری است بطوریکه تکنولوژی های نوین به همراه آورده های نقدی شرکت های خارجی بسیاری از مسائل و مشکلات مجموعه مدیریت شهری را حل و فصل خواهد کرد.

شهردار تبریز با بیان اینکه در این کلانشهر بهترین بستر برای سرمایه گذاری وجود دارد گفت: حمایت های دولت و مجلس از سرمایه گذاران و ایجاد بسترهای مناسب، شرایط را برای سرمایه گذاری ایده آل می کند.

شهین باهر ضمن اشاره به همکاری های قبلی با طرف های چینی، ایتالیایی و قرقیزستانی تصریح کرد که موانع سرمایه گذاری بیش از پیش رفع و راه برای سرمایه گذاری تسهیل شده است.

شهردار تبریز حضور سرمایه گذاران خارجی در این کلانشهر را موجب رونق اقتصاد و توسعه اشتغال دانست و گفت: بر اساس تفاهمنامه های امضا شده، شرکت های ایتالیایی و چینی در بخش تجهیزات تفریحی، شهر هوشمند، ساختمان سازی و گردشگری، سرمایه گذاری خواهند کرد.

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13863 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58510 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19063 بازدید ]
5 سال پيش [ 18681 بازدید ]
5 سال پيش [ 12422 بازدید ]
8 سال پيش [ 12083 بازدید ]
8 سال پيش [ 10991 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9281 بازدید ]
7 سال پيش [ 8161 بازدید ]
5 سال پيش [ 7783 بازدید ]
4 سال پيش [ 7568 بازدید ]
4 سال پيش [ 7054 بازدید ]
5 سال پيش [ 6393 بازدید ]
6 سال پيش [ 6354 بازدید ]
2 سال پيش [ 6295 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6109 بازدید ]
4 سال پيش [ 6022 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 414 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 410 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 422 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 677 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 264 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 697 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 341 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 3 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 335 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 335 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 321 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 748 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 317 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 354 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 56 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 792 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید