یکشنبه, ۲ آذر ۱۴۰۴ /
13849
۱۴ تیر ۱۳۹۷ - ۸:۰۶
532 بازدید
۰

تبریز بهشت سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران خارجی است

تبریز ما: شهردار تبریز گفت: کلانشهر تبریز بهشت سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران خارجی است. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین باهر صبح امروز در نشست مشترک شرکت های خارجی با شهردار و اعضای شورای شهر با بیان این مطلب اظهار کرد: سرمایه گذاری کمک عمده ای به مسائل و مشکلات مجموعه مدیریت شهری […]




تبریز بهشت سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران خارجی است

تبریز ما: شهردار تبریز گفت: کلانشهر تبریز بهشت سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران خارجی است.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین باهر صبح امروز در نشست مشترک شرکت های خارجی با شهردار و اعضای شورای شهر با بیان این مطلب اظهار کرد: سرمایه گذاری کمک عمده ای به مسائل و مشکلات مجموعه مدیریت شهری می کند و می توانیم بدین واسطه ارتباط دو طرفه و سودآوری داشته باشیم.

وی با اشاره به محدودیت ها و تحریم های موجود علیه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: وضعیت کنونی کشور فرصت مناسبی برای بخش خصوصی به وجود آورده که سرمایه گذاران خارجی می توانند در این بازار مطلوب سرمایه گذاری و سودآوری داشته باشند.

شهردار تبریز در ادامه با بیان اینکه تبریز به عنوان توسعه یافته ترین شهر کشور در سال های اخیر شناخته شده، ادامه داد: در این کلانشهر بهترین بستر برای سرمایه گذاری وجود دارد چرا که شرایط تبریز نسبت به سایر شهرهای کشور متفاوت است.

وی از حمایت مجلس شورای اسلامی و پارلمان محلی کلانشهر تبریز از سرمایه گذاری های خارجی خبر داد و گفت: حمایت های دولت و مجلس از سرمایه گذاران و ایجاد بسترهای مناسب، شرایط را برای سرمایه گذاری ایده آل می کند.

مهندس شهین باهر در ادامه با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل موجود در کلانشهر تبریز اظهار کرد: تبریز در واقع بهشت سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران خارجی است چرا که در این کلانشهر بسترهای لازم برای سرمایه گذاری در تمامی حوزه های شهری فراهم شده است.

وی همچنین ادامه داد: پیش از این تجربیات خوبی با کشورهای مختلفی از جمله چین، ایتالیا و قرقیزستان در خصوص سرمایه گذاری در این کلانشهر داشتیم که از آن پس، موانع سرمایه گذاری بیش از پیش رفع و راه برای سرمایه گذاری تسهیل شده است.

شهردار تبریز در بخش دیگر سخنان خود حضور سرمایه گذاران خارجی در این کلانشهر را موجب رونق اقتصاد و توسعه اشتغال عنوان کرد و گفت: در این جلسه در خصوص سرمایه گذاری در بخش پارک ها، لوناپارک، تجهیزات تفریحی، شهر هوشمند، ساختمان سازی، گردشگری، پتروشیمی و سایر موارد با سرمایه گذاران ایتالیایی، چینی و قرقیزستانی بحث و بررسی شد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13849 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59683 بازدید ]
8 سال پيش [ 34856 بازدید ]
8 سال پيش [ 20163 بازدید ]
6 سال پيش [ 19750 بازدید ]
5 سال پيش [ 13470 بازدید ]
8 سال پيش [ 13203 بازدید ]
8 سال پيش [ 12085 بازدید ]
6 سال پيش [ 10366 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9218 بازدید ]
6 سال پيش [ 8815 بازدید ]
4 سال پيش [ 8557 بازدید ]
4 سال پيش [ 8099 بازدید ]
5 سال پيش [ 7450 بازدید ]
7 سال پيش [ 7422 بازدید ]
3 سال پيش [ 7291 بازدید ]
4 سال پيش [ 7112 بازدید ]
4 سال پيش [ 7089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7061 بازدید ]
3 سال پيش [ 6099 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 411 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 522 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 504 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 406 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 518 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 402 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 507 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 357 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 318 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 359 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 368 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 332 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 333 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 319 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 166 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 386 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 373 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 426 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 493 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 524 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 647 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 590 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 681 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 522 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 660 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1001 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 806 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 420 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 564 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 474 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 423 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید