شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
13382
۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۸:۳۲
560 بازدید
۰

شهرداری تبریز عقب بنشیند، حوزه فرهنگ تنها می ماند/ تئاتر مدیون حمایت های شهرداری است

هنرمند بنام تبریزی با اشاره به وضعیت امروز فرهنگ و هنر در این شهر گفت: با توجه به وضعیت حاکم در حوزه اقتصادی، اگر شهرداری تبریز حمایت نکند، حوزه فرهنگ تنها خواهد ماند. ناصر هاشمی در گفتگوی اختصاصی با تبریز ما، حمایت از هنر را اولویت کشورهای توسعه یافته جهان خواند و افزود: شهرداری تبریز […]



هنرمند بنام تبریزی با اشاره به وضعیت امروز فرهنگ و هنر در این شهر گفت: با توجه به وضعیت حاکم در حوزه اقتصادی، اگر شهرداری تبریز حمایت نکند، حوزه فرهنگ تنها خواهد ماند.

ناصر هاشمی در گفتگوی اختصاصی با تبریز ما، حمایت از هنر را اولویت کشورهای توسعه یافته جهان خواند و افزود: شهرداری تبریز نیز طبق اصول جهانی حمایتهای قابل توجهی از هنر داشته است که باعث توسعه فرهنگی این شهر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: در تمام دنیا روال بر این است که شهرداریها بخش اعظمی از بودجه خود را به فعالیتهای فرهنگی و فرهنگسازی اختصاص می دهند زیرا فرهنگسازی به مراتب کم هزینه تر و مفیدتر از اجرای بسیاری از پروژه های عمرانی و موثر در کاهش آسیب های اجتماعی است.

استاد هاشمی در واکنش به مطلب منتشر شده در یکی از رسانه های محلی در انتقاد از حضور شهردار تبریز در اجرای یک نمایش گفت: مشکلات عرصه هنر تبریز به قدری سنگین است که اگر به متولیان فرهنگی واگذار شود، قطعا کم خواهد آورد.

وی با اشاره به تعبیر ارزشمند شهردار تبریز از فرهنگ و هنر گفت: مهندس شهین باهر در مراسم اختتام نمایش “تولدی بر مرگ” ضمن تاکید بر ضرورت عمران و آبادانی شهری تاکید کرد که شهر بدون فرهنگ و هنر به کالبدی بی روح تبدیل خواهد شد.

این هنرمند بنام کشور با اشاره به موضوع بدیل و کاملا مرتبط به فضای امروز در نمایش “تولدی بر مرگ” ضمن انتقاد از مسئولان فرهنگی کلانشهر تبریز افزود: درحالیکه هیچ یک از متولیان فرهنگی شهر حتی به تماشای این اثر ننشستند، مسئولان شهرداری و شورای شهر ضمن حضور در اجراهای مختلف، بصورت عملی نیز از آن حمایت کردند.

به گفته این بازیگر بنام سینما، تلویزیون و تئاتر، حضور شهرداری در عرصه فرهنگ و هنر می تواند هزینه های مدیریت شهری را کاهش داده و برای این بخش نیز مفید واقع گردد.

استاد هاشمی با اشاره به تعبیر جالب شهردار تبریز از دوره گذار حاکم بر حوزه فرهنگ و هنر اذعان داشت: شهرداری می تواند با اختصاص برخی امکانات، تسهیلات و تخفیفات مناسب بار مالی و فشارهای وارده بر هنرمندان را جبران کرده و بدینوسیله در کنار هنرمندان باشد.

ناصر هاشمی با بیان اینکه تبریز در سایه فعالیت هنرمندان بی ادعای خود به فعال ترین شهر ایران در حوزه تئاتر و سینما تبدیل شده است تصریح کرد: در صورت حمایت شهرداری، با پتانسیلهای بالایی که در این شهر وجود دارد، عرصه فرهنگی تبریز در حوزه سینما، تئاتر، موسیقی، تجسمی و دیگر شاخه های هنری به سطح ایده آل و اوج زیبا و حیرت انگیزی می رسد.

هنرمند مطرح تبریزی گفت: در این زمینه سنت شکنی امام جمعه تبریز و حضور در اجرای یک نمایش امید بخش هنرمندان برای ادامه کار با وجود سختیهای بسیار این عرصه است که انگیزه ای متعالی ایجاد می کند تا پای سختیها بمانیم و ادامه دهیم.

شهرداری تبریز عقب بنشیند، حوزه فرهنگ تنها می ماند/ تئاتر مدیون حمایت های شهرداری است

شهرداری تبریز عقب بنشیند، حوزه فرهنگ تنها می ماند/ تئاتر مدیون حمایت های شهرداری است

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13382 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59656 بازدید ]
8 سال پيش [ 34840 بازدید ]
8 سال پيش [ 20148 بازدید ]
6 سال پيش [ 19729 بازدید ]
5 سال پيش [ 13455 بازدید ]
8 سال پيش [ 13190 بازدید ]
8 سال پيش [ 12061 بازدید ]
6 سال پيش [ 10345 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9200 بازدید ]
6 سال پيش [ 8799 بازدید ]
4 سال پيش [ 8540 بازدید ]
4 سال پيش [ 8077 بازدید ]
5 سال پيش [ 7435 بازدید ]
7 سال پيش [ 7404 بازدید ]
3 سال پيش [ 7261 بازدید ]
4 سال پيش [ 7094 بازدید ]
4 سال پيش [ 7066 بازدید ]
5 سال پيش [ 7046 بازدید ]
3 سال پيش [ 6068 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 493 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 468 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 376 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 378 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 493 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 382 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 370 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 481 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 314 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 300 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 308 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 158 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 433 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 426 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 457 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 661 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 387 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 400 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 506 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 470 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 691 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 394 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 577 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 404 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 377 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 471 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید