شنبه, ۱۸ مهر ۱۴۰۵ /
7725
۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۸:۵۹
568 بازدید
۰

آیین نامه داخلی شورای شهر هفته آینده تصویب می شود/ در جلسه غیر علنی شورا کدام موضوع برررسی شد؟

[ad_1] تبریز ما: سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز از بررسی آیین نامه داخلی شورای شهر تبریز در کمیته تدوین آیین نامه و بررسی و تصویب آن در جلسه آتی شورای شهر تبریز خبر دادو. به گزارش تبریز ما، کریم صادق زاده تبریزی در پایان چهاردهمین جلسه شورای شهر با اعلام این مطلب اظهار داشت: بررسی آیین […]



[ad_1]


آیین نامه داخلی شورای شهر هفته آینده تصویب می شود/ در جلسه غیر علنی شورا کدام موضوع برررسی شد؟

تبریز ما: سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز از بررسی آیین نامه داخلی شورای شهر تبریز در کمیته تدوین آیین نامه و بررسی و تصویب آن در جلسه آتی شورای شهر تبریز خبر دادو.

به گزارش تبریز ما، کریم صادق زاده تبریزی در پایان چهاردهمین جلسه شورای شهر با اعلام این مطلب اظهار داشت: بررسی آیین نامه داخلی شورای شهر تبریز یکی از موضوعات مورد بحث در جلسه امروز شورای شهر تبریز بود، در خصوص  آیین نامه داخلی شورا که در کمیته تدوین آیین نامه  مصوب شده است، مقرر شد تمام اعضا این آیین نامه را مطالعه کنند و و در جلسه آتی نسبت به رای گیری در خصوص آن اقدام شود. 

صادق زاده با تشریح جلسه غیرعلنی شورای شهرگفت: یک ساعت اول جلسه امروز شورای شهر تبریز به صورت غیرعلنی برگزار شد، در جلسه غیرعلنی صبح امروز شورای شهر یک پرونده که بدون رعایت تشریفات قانونی واگذار شده بود مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه که به ریاست دکتر اکبرنژاد برگزار شد بخشی از جلسه به صورت غیر علنی برگزار شد. 
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز گفت:  این جلسه به منظور بررسی گزارش ارسالی اداره کل بازرسی درباره یک پرونده که بدون رعایت تشریفات قانونی واگذار شده بود تشکیل شد و در این جلسه اعضا ابعاد مختلف این پرونده را مورد بررسی قرار دادند. 
وی ادامه داد: پس از پایان بررسی این پرونده جلسه به صورت علنی ادامه یافت که در ابتدای جلسه علنی موضوع نحوه عضویت اعضای شورا در کمیسیون بنده ۲۰ ماده ۵۵ شهرداری مورد بررسی قرار گرفت.

صادق زاده افزود: بر اساس مصوبه اعضای شورا  مقرر شد یک عضو شورا به همراه یک کارشناس متخصص در امور تشخسیص مزاحمت و یک کارشناس آشنا به مسائل حقوقی طی هفته آینده به هیئت رئیسه معرفی شود و در جلسه آتی در خصوص عضویت این افراد در کمیسیون رای گیری شود. 
کریم صادق زاده گفت: در ادامه این جلسه لایحه شهرداری در خصوص ساخت پارکینگ در کنار ساختمان شهرداری مرکز به صورت زیر زمین و دو طبقه به صورت تجاری و رستوران مورد بحث قرار گرفت و با پیشنهاد کمیسیون بودجه این لایحه رد شد.
 وی بخش پایانی مصوبات امروز را بررسی نامه فرمانداری در خصوص چهار مصوبه قبلی دانست و گفت: فرمانداری ایراداتی نسبت به مصوبات قبلی وارد کرده بود که در جلسه مقرر شد مشاور حقوقی این موارد را بررسی کند و در جلسه تی مجددا این مصوبات مورد بررسی قرار گیرند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7725 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60653 بازدید ]
9 سال پيش [ 35882 بازدید ]
9 سال پيش [ 21148 بازدید ]
7 سال پيش [ 20722 بازدید ]
6 سال پيش [ 14450 بازدید ]
9 سال پيش [ 14137 بازدید ]
9 سال پيش [ 13087 بازدید ]
7 سال پيش [ 11284 بازدید ]
8 سال پيش [ 10270 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9442 بازدید ]
5 سال پيش [ 9095 بازدید ]
6 سال پيش [ 8371 بازدید ]
5 سال پيش [ 8355 بازدید ]
8 سال پيش [ 8313 بازدید ]
4 سال پيش [ 8223 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7612 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 46 بازدید ]
ادمین تبریز ما 16 روز پيش [ 69 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 62 بازدید ]
ادمین تبریز ما 25 روز پيش [ 55 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 57 بازدید ]
ادمین تبریز ما 28 روز پيش [ 63 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 ماه پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1694 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2110 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2183 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2091 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1666 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1756 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2038 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1562 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 671 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 37 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 81 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 578 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 660 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 549 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 714 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 620 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 783 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 555 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 125 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 788 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 689 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 612 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید