جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
12616
۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۷:۲۱
1961 بازدید
۰

توسعه طرح سامانه هوشمند کنترل مرکزی scats در سال جاری

تبریز ما: اجرا و توسعه طرح سامانه هوشمند کنترل مرکزی scats در سال ۱۳۹۷ از پروژه های دارای اولویت معاونت حمل و نقل و ترافیک اعلام شد. به گزارش تبریز ما به نقل از معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز، سامانه کنترل مرکزی هوشمند چراغ راهنمایی scats یک سامانه مدیریت ترافیکی است که […]



تبریز ما: اجرا و توسعه طرح سامانه هوشمند کنترل مرکزی scats در سال ۱۳۹۷ از پروژه های دارای اولویت معاونت حمل و نقل و ترافیک اعلام شد.

به گزارش تبریز ما به نقل از معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز، سامانه کنترل مرکزی هوشمند چراغ راهنمایی scats یک سامانه مدیریت ترافیکی است که علاوه بر کنترل خودکار چراغ های راهنمایی ، شبکه ای از تقاطع ها ، تسهیلات زیادی را برای آنالیز ترافیکی، برنامه ریزی، ثبت گزارش ها، تشخیص خرابی ها و تعمیر و نگهداری سامانه تامین می کند .

مدیرکل دفتر مطالعات وبرنامه ریزی معاونت حمل ونقل با اعلام این خبر گفت: طبق ارزیابی های تطبیقی بطور متوسط تاثیر ایجاد سیستم هوشمند نظارت و کنترل مرکزی scats در تقاطع های اجرا شده را میتوان در قالب جدول زیر بیان کرد .
 

توسعه طرح سامانه هوشمند کنترل مرکزی scats در سال جاری

فاطمه صریرا افزود: در این راستا معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز از سال ۱۳۹۱ مطالعات اجرای سامانه فوق الاشاره را در سطح تقاطع های اصلی شهری در دستور کار خود قرار داده است و حداکثر در بیش از ۲۳ تقاطع شهری به وسیله این سامانه مدیریت می شود .

وی تصریح کرد:  طرح ترافیکی بیش از ۲۵ تقاطع دیگر شهر نیز توسط مشاوران ذیصلاح تهیه و مراحل تصویب خود را توسط مراجع ذیصلاح طی کرده است از جمله تقاطع های سعدی ولیعصر ، پروین اعتصامی ولیعصر ، تقاطع گلگشت آزادی ، تقاطع تبریز ما بلوار دکتر حسابی تقاطع های خیام و امام رضا در بلوار ایل گلی ، چهارراه حافظ، چهارراه ابوریحان و …. است.

شایان ذکر است؛ در بررسی های میدانی تقاطع های شهری با اولویت حفظ وضع موجود وکمترین تغییرات هندسی و فیزیکی و جابجایی اشجار و مبلمان شهری در تقاطع بررسیهای لازم به عمل آمده و سعی بر آن بوده است که تا جای ممکن با کمترین تغییرات این طرحها اجرایی شود که در برخی از تقاطع ها بدلیل وضعیت ترافیکی تقاطع لاجرم با حذف میدان و یا کوچک سازی میدان عملکرد بهینه تقاطع به لحاظ ترافیکی حاصل می شود .

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12616 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60196 بازدید ]
8 سال پيش [ 35391 بازدید ]
9 سال پيش [ 20694 بازدید ]
6 سال پيش [ 20315 بازدید ]
5 سال پيش [ 13992 بازدید ]
8 سال پيش [ 13706 بازدید ]
9 سال پيش [ 12609 بازدید ]
6 سال پيش [ 10849 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9735 بازدید ]
6 سال پيش [ 9269 بازدید ]
4 سال پيش [ 9055 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
5 سال پيش [ 7907 بازدید ]
7 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7790 بازدید ]
3 سال پيش [ 7777 بازدید ]
4 سال پيش [ 7539 بازدید ]
5 سال پيش [ 7512 بازدید ]
3 سال پيش [ 6924 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1087 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1397 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1122 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1110 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1396 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1084 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1087 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 944 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1006 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1075 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 930 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 979 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 982 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 917 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 868 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 914 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 867 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 398 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 159 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 481 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 817 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 425 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 433 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 525 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 177 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 503 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 42 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 548 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 403 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 465 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 458 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 420 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 589 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1504 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 626 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید