به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهینباهر، در دیدار با مدیر کانال آذری شبکه سحر با بیان این مطلب اظهار داشت: در مورد ضرورتهای اطلاعرسانی «تبریز ۲۰۱۸» به ویژه در حوزه برون مرزی، نیازمند بهره گیری از ظرفیت رسانهها هستیم؛ در این میان، قابلیتهای ویژه شبکه جهانی سحر میتواند جاذبههای تاریخی و فرهنگی تبریز را به خصوص در میان کشورهای همجوار، پوشش دهد.
وی یادآور شد: متاسفانه به جهت سیاهنمایی هایی که در گذشته علیه کشورمان شده و تداوم تبلیغات منفی رسانه ای علیه کشورمان، تبیین واقعیات امروز جامعه ما و معرفی ظرفیت های منحصر به فرد جای جای کشورمان در عرصه جهانی ضروری است و نقش و رسالت رسانه ها در این خصوص به ویژه شبکه های برون مرزی اهمیت انکارناپذیری دارد.
شهینباهر به تاثیرات چشمگیر صنعت گردشگری در حوزههای اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی و حتی سیاسی آن اشاره و خاطرنشان کرد: «تبریز ۲۰۱۸» فرصتی گرانبهایی است که دستاوردها و ثمرات آن، با همراهی رسانهها و عموم شهروندان، میتواند در شاخصهای گردشگری کشور تاثیرگذار باشد.
عبدالله بحرالعلومی مدیر کانال آذری شبکه سحر نیز در این دیدار، انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی را فرصتی درخشان و مغتنم برای رسانه های برون مرزی همچون سحر خواند و گفت: شبکه جهانی سحر با سابقه ۲۰ ساله در قالب چهار کانال مستقل به چهار زبان تولید و تامین برنامه دارد و آمادگی داریم این ظرفیت را در خدمت تحقق اهداف و برنامه های تبریز ۲۰۱۸ قرار دهیم.
وی اضافه کرد: مصمم هستیم با پیگیری همکاریهای رسانهای، ظرفیت های ناب تبریز را به آذری زبانهای سراسر جهان، به ویژه شهروندان حوزه قفقاز معرفی کنیم.