پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
10652
۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۷:۲۳
544 بازدید
۰

مهدی‌پور: به موسیقی عاشیقی خیانت نکردم

[ad_1] تبریز ما: سرپرست و آهنگساز گروه موسیقی دالغا از برگزاری کنسرت این گروه با عنوان «ائل باغچاسی» در سالن آمفی تئاتر پتروشیمی تبریز خبر داد. به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، «چنگیز مهدی‌پور» در نشست خبری با اشاره به برگزاری این کنسرت در ۲۸ و ۲۹ دی ماه، اظهار کرد: همواره به […]



[ad_1]


مهدی‌پور: به موسیقی عاشیقی خیانت نکردم

تبریز ما: سرپرست و آهنگساز گروه موسیقی دالغا از برگزاری کنسرت این گروه با عنوان «ائل باغچاسی» در سالن آمفی تئاتر پتروشیمی تبریز خبر داد.

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، «چنگیز مهدی‌پور» در نشست خبری با اشاره به برگزاری این کنسرت در ۲۸ و ۲۹ دی ماه، اظهار کرد: همواره به دنبال نوآوری و اجرای کارهای جدید هستیم و در اجرای تبریز نیز در کنار برخی کارهای مردم پسند، آثار جدید اجرا می‌شود. 

  وی با بیان این‌که حدود ۱۵ قطعه در کنسرت ائل باغچاسی اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: نوازنده‌های با تجربه و صاحب نام گروه دالغا و محبوب عبدی، علی نوروزی و بهنام ملکی به عنوان سه خواننده در این کنسرت هنرنمایی می‌کنند. 

  سرپرست و آهنگساز گروه موسیقی دالغا با گلایه از مشکلات اخذ مجوز برای کنسرت تبریز، گفت: باتوجه به ۳۰ سال تجربه، به خوبی با باید و نبایدهای کنسرت‌ها آشنا بوده و همواره چارچوب و قوانین را رعایت کردم. انتظار داشتم به گروه دالغا اعتماد کنند؛ ولی پروسه و زمان اخذ مجوز برگزاری کنسرت برای گروه ما نسبت به سایر کنسرت‌ها طولانی‌تر است. 

  وی ادامه داد: گروه دالغا پیش از این در کشورهای مختلفی نظیر سوئد، ژاپن، ترکیه، جمهوری آذربایجان و … و همچنین در اکثر تالارهای بزرگ کشور کنسرت برگزار کرده و این آمادگی را داریم در صورت صدور مجوز، در تمامی شهرستان‌های آذربایجان شرقی کنسرت برگزار کنیم. 

   وی در رابطه با این‌که توانسته موسیقی عاشیقی را به نت موسیقی تبدیل کند، گفت: تبدیل موسیقی عاشیقی به نت سبب حفظ، ماندگاری و انتقال موسیقی عاشیقی به کشورهای دیگر می‌شود؛  البته این کار بنده با واکنش‌ برخی‌ها همراه شد، معتقدم هیچ‌گاه به موسیقی عاشیقی خیانت نکردم و تبدیل این موسیقی به نت، نوعی خدمت در حق آن است. 

  مهدی‌پور، موسیقی عاشیقی را حاوی فرهنگ و تاریخ مردم آذربایجان دانست و خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد در درک و هضم عظمت موسیقی عاشیقی مشکل دارند؛ از این رو طرفدار این سبک موسیقی خواص بوده و حفظ و ماندگاری آن منوط به حمایت دولت است. بنده نیز برای معرفی موسیقی عاشیقی در فراسوی مرزها، تلاش کرده و می‌خواهم مردم دنیا این سبک را دوست داشته باشند. 

  وی افزود: در اکثر کنسرت‌های گروه دالغا مردمانی با زبان‌های مختلف حضور یافته و از موسیقی عاشیقی لذت می‌برند، با این حال هنوز در شناساندن عظمت این موسیقی مشکل داریم، حتی خود مردم آذربایجان نیز به طور کامل آن را نشناخته‌اند، این در حالیست که کشورهای دیگر در تبلیغ فرهنگ و هنرشان موفق بودند و امروزه جوانان ما با گیتار و سایر آلات موسیقی خارجی آشنا هستند. 

  وی با تأکید بر این‌که موسیقی عاشیقی ریشه در زندگی مردم دارد، گفت: اگر کسی به این موسیقی عادت کند، نمی‌تواند از آن دست بردارد و این موسیقی گاه با باورهای اعتقادی ما نیز ارتباط برقرار کرده و مفاهیم دینی را با زبان هنر و به بهترین شکل ممکن به مردم بازگو می‌کند. 

  مهدی‌پور، «قوپوز» را مهم‌ترین آلت موسیقی عاشیقی اعلام کرد و افزود: این آلت می‌‌تواند در ارکستر سمفونی نیز جای داشته باشد. برخی از آلات موسیقی برگرفته از قوپوز بوده که متأسفانه در شناساندن آن کم کاری شده است. 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10652 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 671 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 811 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 550 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 796 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 409 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 955 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 450 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1239 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 479 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 716 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 817 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 443 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 500 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 469 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 429 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید