دوشنبه, ۱۶ تیر ۱۴۰۴ /
2258
۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۶:۰۳
68 بازدید
۰

صنایع بالای ۱۰۰ کیلووات پاداش همکاری می‌گیرند

تبریز ما: معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق تبریز از تخصیص پاداش طرح قطع بار برنامه‌ریزی شده به صنایع بالای ۱۰۰ کیلووات خبر داد. به گزارش تبریز ما، اصغر بابازاده با اعلام این خبر گفت: این طرح به منظور مدیریت مصرف برق برای عبور از پیک تابستان بوده و تا سال گذشته […]




صنایع بالای ۱۰۰ کیلووات پاداش همکاری می‌گیرند

تبریز ما: معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق تبریز از تخصیص پاداش طرح قطع بار برنامه‌ریزی شده به صنایع بالای ۱۰۰ کیلووات خبر داد.

به گزارش تبریز ما، اصغر بابازاده با اعلام این خبر گفت: این طرح به منظور مدیریت مصرف برق برای عبور از پیک تابستان بوده و تا سال گذشته فقط شامل صنایع بالای ۲۰۰ کیلووات بود، اما با توجه به گرمای هوا شرایط آن تغییر کرده است. 

وی با اشاره به ظرفیت بالای شهرک شهید سلیمی به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی شمال غرب کشور، افزود: ۱۹۸ واحد صنعتی بالای ۱۰۰ کیلو وات در این شهرک وجود دارد که ما می‌توانیم در کم‎‌ترین زمان، بیشترین نتیجه را در زمینه مدیریت مصرف در این مجموعه بگیریم. 

بابازاده از نصب کنتورهای هوشمند طرح فهام در واحدهای صنعتی خبرداد و گفت: با نصب این کنتورها برنامه‌ریزی و مدیریت بار به صورت هوشمند انجام خواهد گرفت که نقش بسزایی در مدیریت مصرف صنایع، به خصوص در زمان‌های اوج بار دارد.  بابازاده خطاب به مدیران انرژی واحدهای صنعتی ابراز کرد: انتظار داریم مدیران انرژی برای مدیران عامل صنایع در زمینه استفاده صحیح از انرژی برق، تصمیم گیرنده و تاثیرگذار باشند. 

ابراهیم فکاری مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق تبریز اظهار کرد: پاداش همکاری صنایع نسبت به سال گذشته افزایش یافته و طرح‌های تشویقی شامل قطع بار برنامه‌ریزی شده، ذخیره عملیاتی و خود تامین می‌باشد. 

وی افزود: در سال‌های گذشته صنایع همکاری خوبی با این شرکت داشته‌اند و ما در زمینه توزیع انرژی برق، با کمبود مواجه نشده‌ایم. 

فکاری در خصوص طرح قطع بار برنامه‌ریزی شده صنایع گفت: این طرح که در سال‌های گذشته با عنوان “طرح تعطیلات و تعمیرات تابستانی” ارائه می‌شد، از امسال شامل تمامی واحد‌های صنعتی بالای ۱۰۰ کیلووات می‌شود و صنایع می‌توانند با اعلام همکاری از مزایای این طرح برخوردار شوند. 

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق تبریز در ارتباط با طرح خود تامین نیز بیان کرد: صنایع می‎توانند در زمان اوج بار شب و روز، ژنراتورهای خود را وارد مدار کنند و برق تبریز با نصب کنتور و بر اساس تعرفه‎های ابلاغی شرکت توانیر برق را از این واحدها خریداری می‌کند. 

گفتنی است این جلسه با هدف ارائه طرح‎های تشویقی مدیریت مصرف ویژه صنایع  با حضور هیئت امناء شهرک صنعتی شهید سلیمی به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی شمالغرب کشور ، مدیران عامل و مدیران انرژی واحدهای صنعتی این شهرک برگزار شد. 

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 2258 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58475 بازدید ]
8 سال پيش [ 33702 بازدید ]
8 سال پيش [ 19038 بازدید ]
5 سال پيش [ 18650 بازدید ]
5 سال پيش [ 12399 بازدید ]
8 سال پيش [ 12059 بازدید ]
8 سال پيش [ 10950 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9253 بازدید ]
7 سال پيش [ 8139 بازدید ]
5 سال پيش [ 7755 بازدید ]
4 سال پيش [ 7537 بازدید ]
4 سال پيش [ 7021 بازدید ]
5 سال پيش [ 6374 بازدید ]
6 سال پيش [ 6337 بازدید ]
2 سال پيش [ 6272 بازدید ]
4 سال پيش [ 6085 بازدید ]
4 سال پيش [ 6078 بازدید ]
4 سال پيش [ 5990 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 408 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 314 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 339 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 273 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 80 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 317 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 418 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 355 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 303 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 474 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 318 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 696 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 608 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 297 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید