یکشنبه, ۲ شهریور ۱۴۰۴ /
10022
۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۶:۳۱
461 بازدید
۰

پورتال شهرداری منطقه یک – بخش مهمی از توسعۀ شهر به نگرش تخصصی و کارشناسانۀ حوزه شهرسازی و معماری مربوط است.

به گزارش امور ارتباطات شهرداری منطقه یک کلانشهر تبریز، مهندس مولاخواه شهردار منطقه یک تخصص درحوزه شهرسازی را راهی به سوی توسعۀ شهری دانستند. بر اساس این گزارش مهندس مولاخواه در آئین معارفه معاون جدید شهرسازی این منطقه که با حضور دکتر عزتی معاون شهرسازی تبریز و تنی چند از کارشناسان ، معاونین و مدیران […]



به گزارش امور ارتباطات شهرداری منطقه یک کلانشهر تبریز، مهندس مولاخواه شهردار منطقه یک تخصص درحوزه شهرسازی را راهی به سوی توسعۀ شهری دانستند.

بر اساس این گزارش مهندس مولاخواه در آئین معارفه معاون جدید شهرسازی این منطقه که با حضور دکتر عزتی معاون شهرسازی تبریز و تنی چند از کارشناسان ، معاونین و مدیران منطقه برگزار شده بود ضمن بیان این مطلب افزود: شکل گیری شهرداریها در کشور بالغ بر یک قرن است و در ادوار و اعصار مختلف منجر به توسعه شده و البته  شکل شهرداریها و ساختار آن از دورۀ قاجار به بعد تغییر یافته و به شکل موجود درآمده است و رنگ و بوی اروپایی یافته است و در هم تنیدگی امورات در شهرداریها و نیازهای مردمی باعث بوجود آمدن شرایط موجود گشته است.

پورتال شهرداری منطقه یک – بخش مهمی از توسعۀ شهر به نگرش تخصصی و کارشناسانۀ حوزه شهرسازی و معماری مربوط است.


.

پورتال شهرداری منطقه یک – بخش مهمی از توسعۀ شهر به نگرش تخصصی و کارشناسانۀ حوزه شهرسازی و معماری مربوط است.


شهردارمنطقه یک اشاره نمود: از زمان تصویب اولین قانون شهرسازی در سال ۱۳۱۲ تاکنون قوانین و مقررات معینی در خصوص شهر و شهرسازی به تصویب رسیده است که برخی از آنها بستر مناسبی را برای تهیۀ طرحهای شهری فراهم نموده است.

برخی نیز مستقیماً به تهیۀ طرحهای شهری مربوط بوده اند و برخی دیگر در جهت اصلاح و رفع نقایص طرحها موثر بوده است.

وی گفت : شهرسازی علمی جدید است که خود را بسیار مهم نشان داده و از مهمترین وظایف آن می توان به طرح و تنظیم نقشه های شهری، هماهنگی شهری با محیط طبیعت ، فیزیکی ، اجتماعی ، اقتصادی و… اشاره کرد و این مهم نشان از اهمیت جایگاه شهرسازی دارد که باید با حساسیت ویژه ای در این حوزه فعالیت نمود.

شهردار منطقه یک اخلاق و برخورد شایسته با ارباب رجوع و شهروندان را سرلوحۀ کارها دانسته و اعلام نمود: در کنار تخصص و فعالیتهای علمی شهرسازی باید با سعه صدر با شهروندان رفتار نمود تا از عملکرد شهرداریها رضایت کامل داشته با شند.

در این آئین ، مهندس مولاخواه از خدمات معاون قبلی ، آقای مهندس احمدی قدردانی نمودند و معاون جدید را فردی شایسته و متخصص دانسته و آرزوی توفیق و سر بلندی را برایشان مسئلت داشتند.

 

پورتال شهرداری منطقه یک – بخش مهمی از توسعۀ شهر به نگرش تخصصی و کارشناسانۀ حوزه شهرسازی و معماری مربوط است.


.

پورتال شهرداری منطقه یک – بخش مهمی از توسعۀ شهر به نگرش تخصصی و کارشناسانۀ حوزه شهرسازی و معماری مربوط است.


.

پورتال شهرداری منطقه یک – بخش مهمی از توسعۀ شهر به نگرش تخصصی و کارشناسانۀ حوزه شهرسازی و معماری مربوط است.


.

پورتال شهرداری منطقه یک – بخش مهمی از توسعۀ شهر به نگرش تخصصی و کارشناسانۀ حوزه شهرسازی و معماری مربوط است.


.

پورتال شهرداری منطقه یک – بخش مهمی از توسعۀ شهر به نگرش تخصصی و کارشناسانۀ حوزه شهرسازی و معماری مربوط است.


.

پورتال شهرداری منطقه یک – بخش مهمی از توسعۀ شهر به نگرش تخصصی و کارشناسانۀ حوزه شهرسازی و معماری مربوط است.


امور ارتباطات شهرداری منطقه یک کلانشهر تبریز


[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10022 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58750 بازدید ]
8 سال پيش [ 33910 بازدید ]
8 سال پيش [ 19276 بازدید ]
6 سال پيش [ 18845 بازدید ]
5 سال پيش [ 12606 بازدید ]
8 سال پيش [ 12335 بازدید ]
8 سال پيش [ 11178 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9469 بازدید ]
7 سال پيش [ 8356 بازدید ]
5 سال پيش [ 7947 بازدید ]
4 سال پيش [ 7729 بازدید ]
4 سال پيش [ 7238 بازدید ]
5 سال پيش [ 6564 بازدید ]
7 سال پيش [ 6551 بازدید ]
2 سال پيش [ 6454 بازدید ]
5 سال پيش [ 6298 بازدید ]
4 سال پيش [ 6264 بازدید ]
4 سال پيش [ 6221 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 508 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 35 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 414 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 771 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 387 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 609 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 479 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 649 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 771 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 467 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 103 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید