سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
7654
۲۷ مهر ۱۳۹۶ - ۸:۵۰
300 بازدید
۰

فضای مجازی به بیمار اورژانسی تبدیل شده و هر چه سریع‌تر باید به بیمارستان منتقل شود

[ad_1] تبریز ما: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:بعد از سخنرانی مقتدرانه رهبر معظم انقلاب طی روز گذشته ،قطعاً مردم ایران اجازه نخواهند داد که شرط و شروطی به برجام اضافه شود و مسئله محدودیت موشکی و تجهیزاتی برای ایران که آرزوی آمریکاهایی و اروپایی‌هاست را به گور خواهند برد. به گزارش تبریز ما، آیت‌الله […]



[ad_1]


فضای مجازی به بیمار اورژانسی تبدیل شده و هر چه سریع‌تر باید به بیمارستان منتقل شود

تبریز ما: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:بعد از سخنرانی مقتدرانه رهبر معظم انقلاب طی روز گذشته ،قطعاً مردم ایران اجازه نخواهند داد که شرط و شروطی به برجام اضافه شود و مسئله محدودیت موشکی و تجهیزاتی برای ایران که آرزوی آمریکاهایی و اروپایی‌هاست را به گور خواهند برد.

به گزارش تبریز ما، آیت‌الله محسن مجتهد شبستری پیش از ظهر امروز در هشتمین اجلاسیه منطقه‌ای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد با اشاره به سوره نساء آیه ۷۱ مبنی بر اینکه «ای مردم آمادگی خود را در برابر دشمن حفظ کنید»، اظهار داشت: در این آیه آمده است که سلاح‌ها را در اقامه نماز زمین گذاشته ولی آمادگی دفاعی و بیداری خود را حفظ کنید.

روحانیون مدافعان مسائل فرهنگی کشور هستند 

وی با بیان اینکه یکی از مخاطبان اصلی آیه مبارکه حوزه‌های علمیه و روحانیت است که همیشه باید آمادگی و بیداری خود در برابر دشمن  را حفظ کند، ابراز کرد: روحانیون باید با تولید وحدت و ترویج فرهنگ دینی در جامعه تلاش کنند و کنار ننشنیند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: حرکت دسته جمعی در راستای نهادینه کردن دین همواره دو عامل سعادت‌بخش برای جامعه خواهد بود ولی در شرایط فعلی نیاز بیشتر به اجرای دو عامل ذکر شده وجود دارد زیرا در تهاجم فرهنگی و تهدیدات فراوان قرار داریم.

دشمن از ادوات مختلف برای انحراف جامعه اسلامی استفاده می‌کند 

وی با تاکید به اینکه تشکیل دولت اسلامی دشمن را به وحشت انداخته است، گفت: بیداری اسلامی ایجاد شده باعث هراس دشمن شده و از این رو با ادوات مختلف برای از بین بردن فرهنگ دینی جامعه اسلامی وارد میدان شده‌اند که این ادوات شامل ماهواره، اینترنت و ترویج فرهنگ غربی با برخی لباس‌های بیگانه است.

دشمن تلاش در نفوذ بین روحانیت دارد 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اذعان داشت: دشمن علاوه بر رسوخ در بین وحدت مردم، به نفوذ در بین روحانیون نیز مبادرت داشته و تا حدودی نیز موفق بوده است.

وی ادامه داد: کثرت طلاق، اعتیاد و به دنیا آمدن کودکان نامشروع نمونه این موفقیت‌های دشمن است که روحانیت باید برای ریشه‌کنی این موضوعات از ظرفیت غنی خود استفاده کنند.

فضای مجازی معضل بزرگی در جامعه 

آیت‌الله شبستری با تاکید به لزوم ورود جدی حوزه علمیه برای مقابله با معضل بزرگ اجتماعی گفت: در حال حاضر فضای مجازی به معضل بزرگی برای جامعه تبدیل شده و البته در قم کارهایی برای این منظور شده و در تبریز نیز جلساتی برای رصد شبهات القایی و برخی مسائل دیگر شده است.

وی به دستور جلسه اصلی مجلس خبرگان در راستای نظارت بر فضای مجازی اشاره کرد و افزود: امید است در دستور جلسه این اجلاس محدودیت برای استفاده از این فضا همانند کشورهای اسلامی دیگر صورت گیرد زیرا ولنگاری فرهنگی در حال افزایش بوده و باید پیشگیری لازم انجام گیرد.

فضای مجازی بیماری اورژانسی نیازمند به بیمارستان است 

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید به اینکه مسئله فضای مجازی به یک بیماری اورژانسی تبدیل شده و هر چه سریع‌تر باید به بیمارستان منتقل شود، یادآور شد: اگر فصای مجازی، ماهواره و اینترنت ایجاد می‌شود، باید برنامه نظارت و هدایت نیز روی آن جدی و مدام باشد.

وی با اشاره به نشر برخی خرافات خلاف مبانی اسلام گفت: باید جلوی تشیع لندنی، اسلام آمریکایی و برخی اکاذیب گرفته شود زیرا اسلام فقط اسلام ناب محمدی(ص) است.

آیت‌الله شبستری با اشاره به اینکه بعد از سخنان سخیف ترامپ همدلی زیادی بین مردم، دولت و نظام ایجاد شده است،خاطرنشان ساخت: دیروز رهبر فرزانه انقلاب اسلامی صراحتاً اظهارات سخنان ترامپ و ادعاهای برخی کشورهای عربی مبنی بر مشروط کردن برجام را رد کردند و بعد از سخنرانی مقتدرانه رهبر معظم انقلاب قطعاً مردم ایران اجازه نخواهند داد که شرط و شروطی به برجام اضافه شود و مسئله محدودیت موشکی و تجهیزاتی برای سپاه ایجاد شود و این آرزو را آمریکاهایی و اروپایی‌ها به گور خواهند برد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7654 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58487 بازدید ]
8 سال پيش [ 33719 بازدید ]
8 سال پيش [ 19048 بازدید ]
5 سال پيش [ 18660 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12070 بازدید ]
8 سال پيش [ 10961 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9263 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7768 بازدید ]
4 سال پيش [ 7549 بازدید ]
4 سال پيش [ 7039 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6281 بازدید ]
4 سال پيش [ 6094 بازدید ]
4 سال پيش [ 6091 بازدید ]
4 سال پيش [ 6007 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 24 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 24 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 25 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 25 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 25 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 25 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 25 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 25 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 26 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 26 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 26 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 26 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 26 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 26 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 27 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 27 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 27 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 27 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 27 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 27 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 282 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 476 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 180 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 310 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 94 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 269 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 952 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 627 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 644 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 413 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 286 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 48 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 5 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید